lys upp min väg som jag springer

Faaaaaaaaan, fick veta att Mikaela kommit hem från thailand idag (hon har vart borta i tre veckor) och så ska jag dra iväg imorn! Satan, har ju inte träffat gullet på typ hela sommarn..!! Och jag blir ju borta i typ två veckor eller något sånt. Men nu sitter jag och funderar på hur jag ska få me mig allt jag behöver, min väska är för liten.. Faaaan, nu tycker jag att min brorsa kan komma hem så jag kan få lugna ner mig lite. Nej nu svamlar jag ju bara så är nog lika bra att sluta skriva nu. CYA!


Oh damn that's hot!


Sexiga fripper, checka mina feta muskler. Jo klart att de va fekke på g!!


Jag lever!

Har vart på landet ett bra tag nu med Kajsa bajsa och har inte orkat skriva då. Vi har haft de riktigt härligt och en dag for vi in till norrtälje och var på bil träffen som va då, vi var där med Richard och Linn och stötte även på en del folk. Annars har vi bara stekt i solen och badat och sånt. Nu är jag hemma efter typ en vecka på landet och  imorn far jag till norrland med familjen. Vi ska till junsele, Carro skulle egentligen följt med men det blev en massa krångel. Så nu blir jag själv me the boys, får väl se hur det går..

bilder från bil träffen


fiiisiiies

Nu drar jag och Kajsan ut mot landet igen, men har lite stuff att fixa innan. Igår kom vi ju hem och då var vi hemma hos Carro där även Sara, Jakob och Charlie var men jag hade sån huvudvärk och i båda var så hungriga att vi gick hem väldigt tidigt. Så runt 11 ställde vi oss i köket för att laga mat, underbart! CYA!


Bilder från landet!


Nu de senaste kvällarna/nätterna har jag och Kasjan känt för att bada så då går vi till stranden där det oftast är tomt och badar galet. En gång fick vi för oss att näcka, gick ju bra till en början. Men när det kommer några senare och man ska försöka få på sig bikinin under vattnet där man inte bottnar, det rekomenderar jag knappast. Men men, vi har ju kul!


somebody to love

Runt åtta tiden kom vi fram till att det inte var någon idé att sova och dessutom var vi hungriga. Vi ställde oss och lagade spagetti med tomatsås, real italian style! Nu har vi käkat klart och dragit oss upp ur tv soffan och håller på att fixa oss för vi ska ner på stan och köpa lite grejs, sen ska vi hem och sova.. nice!


Va ska man göra när man har tråkigt och inte kan sova?

..Jo ta lite lagomt fula bilder! Menmen, vi har kul i alla fall =)


de to tårne

Nu har vi varit ute och lekt i parken, nästan helt dött ute. Bara nåra få skumma killar som frågar om dom får följa med hem(?). Men nu är vi i alla fall hemma och sitter och käkar och tittar på sagan om de två tornen på danska, sån humor har vi just nu, hehe...


Före och efter målbrottet


time out

Nu är man hemma efter en kväll på stan i uppsala. Vi var på bio och såg sex and the city 2, lite efter vi vet. men den var bra i alla fall. Sen på vägen hem stötte vi på några killar som vi stod och konverserade med, ganska trevliga så. Juste, jag har färgat håret idag också. Så nu är hela mitt hår i samma färg och lite mörkare, ingen stor skillnad men jag är nöjd och det är ju huvud saken. Nu ska vi glo lite på tv och sen får vi se om vi rör oss utåt lite nu när vi har tillfälle. CYA!


ingen ork?

Inget bloggande på riktigt länge nu, har inte haft något tillgång till dator. Tänkte skriva kort om de dagar som gått, men det blir nog lite små slarvigt och kanske inte så intressant att läsa, menmen! =) 

Onsdag: Jag åkte ut till landet med tönten och vi var där och tog de väl hyfsat lugnt hela kvällen. Torsdag: Var väl samnma här, tog det lugnt på dagen och så. Runt sju tiden tog jag bussen hem till Carro där även Sara var, vi var ute ett tag men annars hade vi mysig film kväll. Fredag: Vaknade upp och låg i sängen fram till klockan 5-6 då vi mötte upp Charlie, Jakob och Ritzler en snabbis och sen tillbaka hem till Carro. Jag och Carro åt middag och tittade lite på film och sen drog vi, Jakob och Sara hem till mig och var där på kvällen. Jag och Carro rörde oss tillbaka till henne vid ett tiden och då tittade vi på film och sen vid 4-5 drog vi ut igen för Carro skulle träffa Charlie. När vi kom in igen somnade jag ganska snart. Lördag: Jag och Carolinen tog bussen ut till varsitt landställe (de ligger ganska nära). Så jag var på landet hela kvällen.. kul.. Idag/söndag: Fick nog av landet och drog till uppsala för att träffa Kajsan!


just like old times

Tjoosan, igår kväll drog jag ut här utanför och träffade Jonny och det var ju inte igår! Vi satt i parken och pratade och hade det trevligt, bara att jag var så sjukt trött så vi var inte kvar så länge. Nu idag ska jag strax duscha och sen börja fixa lite tvätt (typ första gången jag gör de..), för ska ut till landet idag och så. CYA!


inte så smart?

Enda problemet nu dåra när man planerat att titta på film me mamsen hela kvällen, är ju att hon jobbar imorn och därför går hon och lägger sig nu vid tio. Så va jag ska göra resten av kvällen var ju inte så igenomtänk! Hehe..


spending some time with my mother!

Ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt, skönt det med ju. Ska faktiskt ner och titta på film med mamma också, ska de va så ska de va!

vill tillbaka till grakland! NU!


Miss you gubbi!


Lite kort om gårdagen

Eftersom jag fyllde år igår blev det firande på kvällen i blackeberg. Men på dagen träffade jag Carro och vi satt och fikade och kollade även lite i affärer, jag fick mig allt ett kap. Vi mötte upp Martin en snabbis och käkade sedan middag tillsammans, sushi of course! Vi mötte upp Linda och Sara sen drog vi då till blackeberg och mötte även upp nåra på vägen. Det rullade in folk hela tiden och vi var väl ungefär 20 pers i den där ynkliga ettan men jag hade trevligt ändå, fick även en finfin present av Martin (fast hann tyvär inte få med mig den hem innan den gick åt). Sjukt trevliga människor var e där, helt klart en bra födelsedag!!

(bilder är tagna av Linda)


5 juli

Hejsan, är tillbaka igen efter en helg på landet. Kajsa var inte med ut den här gången men klarade mig ganska bra ändå. Vi firade mig och så, så jag har käkat massvis med tårta och fått presenter och pengar så jag överlevde. Fyller ju år idag egentligen, är en "stor" 16 årning nu.. Haha. Anyway, får se vad jag hittar på idag. Skulle kanske träffa Caroline nu på dagen och ikväll ska jag till blackan där snälla Martin har fixa att vi kan vara ikväll. Förutom det har jag inge mer att skriva så jag hör av mig senare. Pussen!


*

Nu ska jag dra ut och träffa Jonte ett tag innan jag drar iväg till landet med familjen. Får se när jag skriver igen. puss!


A day late

Som sagt skulle det ju bli bio kväll för vår del så jag mötte Carro i vällingby och medan vi väntade på Sara käkade vi och stötte även på Martin och Roberto som skulle på samma film som vi så dom tyckte att vi kunde hänga me hem till honom innan bion började. Dom gick i förväg och vi väntade på Sara, sen drog vi oss ditåt. Vi spelade kort ute på baksidan i solen och hade det mysigt.
Bion var grymt bra, vill bara se den igen! Dessutom kan man ju inte sluta dräggla över boysen! Anywway, efter bion drog jag direkt hem.

(bilderna är lånade från Saras blogg)


Never say never


Eclipse

Pratade med Carro för ett tag sen och hon kom med den strålane idéen att vi ska gå på bio ikväll, såklart blir det nya Twilight filmen Eclipse! Så jag, Sara och Carro ska gå och se den ikväll klockan nio i vällingby och innan ska vi nog käka ute tillsammans också.

Äntligen ska man få se den här filmen och samtidigt dräggla över Jacob och Edward!


Två bilder från midasommar

Inte de bästa, men men.


that's yesterday

Vi tjejer möttes i vällingby för en fika, men eftersom det var fullt på waynes satte vi oss på en gräsplätt i skuggan. De blev lite snack om allt möjligt. Kvart i 5 drog Carro hem för hon skulle iväg på kvällen, jag och Sara var bara kvar ett litet tag till. När jag kom hem käkade jag middag med brorsan och hans tjej, föräldrarna var inte hemma utan var på nån egen middag. Sen runt nio träffade jag Sara i spånga vi satt ute och pratade lite hit och dit. Kom hem innan tolv och då käkade jag och la mig i sängen framför tvn.


RSS 2.0