"skratta inte!!!"

Jag och Kajsan kom nyss in från en tur ute i snön, uppfriskande! Idag har vi varit mest i backen och vi stötte även på två danska killar, det började med att Kajsa trasslade in sig i lift kön och gjorde så att många bakom henne började sucka. Men istället för att sucka började killarna skratta precis som jag dåra. Ja ja, det var trevligt, ett litet minne fick man där! Sen när vi kom hem var vi så sega att vi knappt orkade resa oss för att gå på toaletten.. Don't worry, we didn't do it on the sofa.. Jaa, inte mycket mer att säga nu tror jag, men kommer ju höra av mig imorn igen. Nu ska vi se på någon film och sakta slummra in. Pöss!


Skidor tär på en!!


Fika paus pics


säng dags

Jag är helt slut i hela kroppen, vi har nyss käkat och starka funderingar på att somna till någon film, låter frestande enligt mig! Efter all skid åkning åkte vi hem till Fredrik, Henrik och Malin och tog oss lite snacks och samtalade. Fast vi stannade inte länge eftersom vi höll på att slockna hela tiden. Så ja, nu är vi i alla fall hemma och mätta och ska välja film. Hör av mig igen imorn, so long!

Mysig fika-bild från förra året..


Man bor ju i åre Björnen

Nu är vi tillbaka i huset och har nyss käkat lunch och vi ska nog röra oss utåt snart bara att vi är helt slut.. Men men, vi får kämpa lite, snart.. Ska bara vila lite innan, hehe. Sen blir de ut å åka igen! Pussen!

ebba snuskar sig i björn landet, med en lilten björn... //Kajsa


morgontrött!

Orkade inte skriva igår, vi var för upptagna med att spela kort med Henrik, Malin och Wille när vi kom hem. Nu är vi i alla fall på gång att röra oss utåt och idag ska vi komma ihåg att ta me kameran plus komma ihåg att ta bilder! Ja ja, nu måste jag  kila, Chao!


ängel

Hej igen. Vi har gäster här ikväll, trevligt typer. Vi har nyligen käkat och jag och Kajsan sitter och tittar på top modell och när det är slut, vilket det är om några minuter så ska vi dra oss utåt. CYA!


Bilder på huset här i Åre =)


First ride

Vi åkte inget innan lunchen tyvär, Kajsas skit kort krånglade som satan. Så efter lunchen hjälpe pappa oss med de. Sen tillslut fick vi ge oss ut i backen, nice! Nu har vi kommit hem fefter några åk i backen och sitter och degar framför teven. This is life!


Egen humor



Nu ska vi röra oss ut mot backen, blir ju första åket för mig i år kom jag på. Medan Kajsa har fuskat lite och va i lofsdalen en vecka för nått tag sen! Men men, kul ska vi ha i alla fall. Hör av mig igen när vi kommer hem då vi ska käka lunch och förhoppningsvis har vi tagit några bilder då som vi kan lägga upp :)


Åre!!!!

Nu är jag och Kajsa framme i åre, vi har fixat våra skidor och känner oss redan som hemma i huset. Vi ska strax käka (efterlängtat) och sedan ska vi ut och leka i snön igen som de barnungar vi är! Vi har inte hunnit ta några bilder än men ska ta nåra nu ikväll, så nästa gång vi bloggar får ni se lite bilder. Ska nog visa upp huset lite då också.


bara massa svammel ? =P

Oj har ingen tid för bloggen idag, måste packa packa packa för vi åker ju imorn men det skulle vara att jag skrev lite senare ikväll isåfall. Vi ska stanna i östersund imorn kväll och käka på resturang med några vänner och sen spendera natten där på ett hotell. Sedan på söndag fortsätter vi mot åre och lär vara vid stugan vid tre. Imorn kommer nog bloggen va knäpp tyst, kommer ju bara tillbringa tiden i bilden och kommer nog inte ha nån tillgång till internet. På söndag ska jag nog kunna blogga hoppas jag. Ska käka grekisk sallad och sushi nu, pussen! =)


Lite bilder från veckan =)


MY BABIES

Nu är mami påväg att köra mina små älsklingar till farmor och farfar där om ska vara medan vi är i åre, kommer sakna småttingarna =(


Oops, forgot to tell you..

..Jag och Kajsa åker till åre på lördag med min familj + en annan familj som är vänner till familjen, så vi blir borta hela nästa vecka =)

bild från förra året...


torsdag

(Sov hela dagen igår typ (A), därför slrev jag inget)

Idag var jag med Caroline efter skolan, jag köpte ett litet lager och sen fikade vi och hade ett mysigt samtal. Var ett tag sen vi umgick efter skolan nu. Vi gick även lite i affärer, och vi fick oss ett napp. Nu är jag hemma och har ont i magen för att jag ätit så mycket godis..


There I go, thinking of you again


Snart så!

Skolan idag har vart lite små skojig, känns faktiskt som att jag och Carro fick lite gjort också och det känns ju alltid bra. Efter skolan gick jag direkt hem med tanken att jag skulle plugga men jag somnade.. suck. Och vaknade nyss, mår illa men tror nog att jag ska försöka äta någonting i alla fall, är så jävla hungrig. Kanske kan försöka plugga lite när jag käkat, men har en stark känsla av att jag kommer lägga mig framför tv:n. We'll see, puss på rumpan.


Ska man skratta lr gråta?... skratta ffs!

Du är pinsam gubben, P I N S A M!

kort om dagen

Trött som satan, skulle kunna lägga mig och dö just nu känns de som.. Skolan har vart precis som vanligt, inget speciellt. Efter skolan var jag med Mikaela och vi åkte till vällingby och fikade e Martin ett tag, fick veta lite små läskiga saker.. Anyway, sen när han drog tillbaka till jobbet fortsatte jag vara med Mikaela och snacka om allt möjligt. Vi har bland annat en pakt nu, hihi! Jag ska geeka mig lite nu så höres senes!


Inge mer snö!

Det var ingen trevlig syn att vakna till idag, mer snö.. och inte lite heller. Så jag och  Kajsan tog de lugnt hemma hos henne. Marie körde oss till tåget då jag skulle dra mig hemåt. Då var perongen full me hammarbyare (de hade vart bandy match och hammarby hade vunnit) som hade druckit och skrek och höll på så snuten var där och så. MEn jag tyckte de va ganska kul att titta på alla som fumlade runt och sjöng och skrek, vinnar glädje liksom. På tåget fick jag dessutom sällskap av tre glada hammarbyare som var osäkra på om dom ens var på rätt tåg, illa. Men men nu är jag i alla fall hemma och sitter i sängen och vräker i mig godis. bye!


to short

De blir väldigt dålig uppdatering när jag är här i uppsala märker jag, sitter nästan aldrig vid datorn. Men i alla fall, jag och Kajsa drog ner på stan och träffade Simon och två av han kompisar, sen kom även yttligare två killar. Vi gick runt i solen och pratade och så. Både jag och Kajsa har glömt att ta me kameran idag och de gjorde vi igår också, så har inga bilder från helgen.. Ni överlever nog. Ikväll ska jag och Kajsan bara ta de lugnt, vi har hyrt film och köpt massa gott. Får se när jag hör av mig igen, CYA!

eftersom vi inte har tagit nåra bilder, lägger jag in en gammal från grekland


Rubrik

Tjosan, tillslut tvingade vi ut oss ett tag igår kväll i alla fall. Vi var med Felix och Jonte nått tag och hade de chill. Nu har vi nyss ätit frukost och ska fixa oss lite, sen får vi se vad som händer. Hörs senare, puss!


Uppsala

Nu är jag i uppsala, drog hit efter skolan. Just nu tar vi det bara lugnt, jag vaknade kanske en timme sen så jag är lite smått nyvaken. Får se vad vi hittar på ikväll om vi ens orkar lämna lägenheten..hehe. Känner mig lite smått stressad när Kajsa ligger och tittar på allt jag skriver, får ju inte göra henne besviken. Hahah. Ja ja, kajsa hälsar i alla fall och vi får se vad som händer nu. Hör av mig senare nån gång. Pussen!

gammal bild från landet =P


sick sick sick

Ligger hemma och är sjuk, yippie! Nä men jag ska ta lite tid åt att plugga men annars ligger jag bara i sängen och tittar på tv och pratar me Kajsa som också är hemma och är sjuk. Så lite sällskap har jag i alla fall :) CYA


God morgon

Fan nyvaken och lite lagomt sjuk.. Mina älskade föräldrar väckte mig inte ens till middagen, så då har jag missat den också haha. Jag är helt rastlös, det är sjukt hur tråkigt jag har.. Men jag orkar inte gå ut för jag är osminkad och seg. Fuck, vilket dilemma!


Fortfarande typ sjuk -.-

Idag har man haft so prov och redovisat engelska, money to me! Efter skolan var jag med Mikaela, Douglas och Alexander hemma hos Douglas. Vi tog de chill och pratade om lite allt möjligt. Påväg hem köpte jag och Mikaela massa godis, a lot! Nu är jag i alla fall hemma och håller på att somna, men har lite seriöst prat me Jonte men strax ska jag nog ta en tupplur tror jag. Puss!

Ge mig värme


.

Efter skolan drog jag direkt hem för jag var så trött och fortfarande lite små sjuk. Sov ett tag men nu snackar jag men Kajsan. Har faktiskt inte mycket mer att säga just nu. Puss!


en morgon man bara vill ligga kvar i sängen!

Gick och la mig as tidigt igår, typ vid nio och det var därför jag inte skrev något mer. Idag är jag sjuk men kan inte stanna hemma och vila, nej jag måste till skolan för jag har två nationella prov.. suck!


long time ago

Jag har haft en riktigt mysig dag med Linda nu efter skolan. Först satt vi ute i solen och hade ett härligt snack men sen blev det för kallt och då drog vi hem till mig och lekte. Nu tvingar mina päron mig att plugga så bye bye så länge =)


Bild från igår =)


glada barn!


keep on walking


Trött som satan!

Jag, Kajsa och Matrin drog in till stan för att fika men det tog ett tag innan vi hittade ett bra fik med uteservering. Vi satt där och hade det trevligt med pinsamt snack. Nu har jag och Kajsa nyss käkat och Kajsa ska strax åka hem och då ska jag bara ta det lugnt och kanske plugga lite. Puss!


-

Nu bär det av mot stan där vi ska ta en fika med Martin på förhoppningsvis en uteservering i solen! CYA!


Lördag kväll

Juste, igår kväll också. Vissa planer blev inställda men det löste sig till slut. Så jag och Kajsa mötte Mickan, Johanna, Linda och Lynda nere i spånga så drog vi tillsammans till blackeberg där det var väldigt litet och inte så mycket folk så Mickan och Johanna drog typ efter en halvtimme och sen efter de började folket rulla in och det blev mer drag. Dum som jag är glömde jag kameran som vanligt..suck! Men vissa av de som var där tog bilder så jag får vänta på att det läggs upp på facebook så kan jag lägga upp dom här sen. Anyway, sen tog jag och Kajsa taxi hem och Kajsa somna typ direkt medan jag låg och snacka i lur typ hela natten, något underligt att jag inte är skit trött nu med tanke på när jag gick och la mig. Aja, nu ska jag och Kajsa börja göra oss i ordning. Puss!


Titta inte!

Tänker berätta lite kort om igår på dagen. Mamma körde mig och Kajsan till vällingby där vi träffade Mickan och Johanna och vi tog en fika i solen och snackade om lite allt möjligt, sen drog dom vidare och då drog jag och Kajsa hem till Melker där Jonte, Oliver och nån Tobbe också var. Lekte lite me dom innan vi var tvungna att rusha hem.
Det var lite kort om igår på dagen =)


Nu måste vi dra

Nu ska jag och Kajsan bara klä på oss och sen är vi nog redo att röra oss mot vällingby. Tror jag ska fråga mamma snällt om hon möjligtvis kan köra oss dit så vi slipper ta bussen, hehe. När vi väl är i vällingby ska jag passa på att köpa en ny mascara och en dream matte mousse och det kanske blir nån fika också, men det återstår att se. Nu ska jag snacka me mammi så hörs när vi kommer hem sen. Pussar!!


Lördag morgon

Vakna i tid och ligger nu och degar i sängen och har Kajsa som sällskap. Vi ska börja göra oss i ordning om nått tag för att senare åka till vällingby där vi ska möta upp Johanna och Mikaela för att göra some business. Sen när allt är fixat får vi se vad som händer. Men men, hörs senare. Puss!

fan.. saknar sommar.. saknar grekland.. GE MIG VÄRME


Bigfoot och pyssling

Nu är vi hemma igen efter en kväll med bowling och biltur. Bowlingen gick ju bra.. Jag kom fyra av totalt fyra, men måste bara säga att Kajsa vann över Nico och hans ursäkt var att han hade "gjort illa" handen. Nutte då. Sen gled vi runt lite på isen och senare träffade en del människor. Nu är vi i alla fall hemma och såklart så glömde jag att ta me kamera ikväl.. SUCK! Resten av kvällen kommer bestå av film mys! Pussen


Time for..rinkeby ?

Nu ska strax Nico och Björne hämta oss och vi ska åka till rinkeby och bowla, får se hur de kommer gå.. hörs sen!


Första riktiga inlägget!

Så, nu tänkte jag skriva lite allmänt här på min nya blogg. Jag sitter här i min säng och myser med Kajsan, och våran kväll ska tydligen spenderas på bowling banan med Nico och Björne. Så trevligt så, jag kommer sopa banan me dom! Hahah, we'll see. Hör av mig senare och förhoppningsvis kommer jag ihåg kameran ikväll, puss!


Ny blogg

Såja, äntligen har jag fått i ordning min nya blogg! Det är här ni från och med nu kommer få läsa det jag skriver. Så ja, ny blogg och ny design. Hope you like it!


RSS 2.0