jag lever, ja

Nu har de ju vart lite för tysthär på bloggen, inte haft ork att skriva! (Inte ens såna här meningslösa inlägg som ingen ändå kommer orka läsa, typ då jag skriver om min dag och så...haha!) Aaaaaaaja idag har jag i alla fall träffat pojekn August och det var ju riktigt trevlans. Orkar inte skriva om de tidigare dagarna, de har ändå inte vart något speciellt.  Jag längtar fan tills imorn! Det är helg och dessutom kommer Kajsan som jag inte träffat på eeeevigheter, börjar ju få lite abstinens ju! Men men nu ligger jag i sängen med vovven och tittar på good luck Chuck såååååå baj baj baj baj baj!


cutie pie!

Yooooo, idag har bloggen vart helt knäpptyst i know. Men jag har knappt suttit nått vid datorn för efter skolan träffade jag fina Alexandra och vi gick hem till mig, så vi har umgåts hela tiden fram till 9 då hon åkte hem. Så mysigt så, vi har liksom kännt varan i typ två år men det har inte blivit av att ses. Men nu jävlar! :P

måste bara visa hur gullig voffen är just nu! Hihi snuttisen sover sådär =)


sweet sunday

Oj oj oj, idag har de vart tyst? Har faktiskt inte haft nån ork att sitta vid datorn. Min dag har i alla fall vart väldigt lugn, har vart med vovven och August har även vart på besök här hos mig. Vi har tittat på film och tagit de lugn och lekt lite me Jerry. Nu ska jag snart ut och rsata lillen, Jerry dåra inte August. Så hööööres!


lördagsmys, ohja!

nu blir det film mys me föräldrarna och vovven! Riktigt skönt med en helg hemma ändå, även fast man är sugen på att dra iväg, men men =)


bilder från kolmården!

Dom var sååå mysiga och söta, ville ta me en hem! Fast man märkte ändå att de va varg och inte hund, man kunde inte leka me dom på samma sätt och både vargen och en själv höll alltid lite extra koll. Sen kom man hem till älskade Jerry som var så glad att man kom hem, härlig känsla.


me n' you

Godmorgon. Gårdagskvällen såg ut såhär ; jag och Emelie gick ut med hunden och träffade Adam och hans kompis ett litet tag sen mötte vi upp Mathias och Jacke och vi fyra gick hem till mig och tittade på film. Jacke ville se Eva och Adam så tillslut fick han ju sin vilja igenom. Nu idag är jag bara hemma, farmor och farfar är här för att ta hand om Jerry medan vi ska till kolmården (stavning?) där vi ska klappa och leka med vargar. Va som händer ikväll får vi se när de närmar sig :)


fredag

Voffsen är här nu och vi har vart ute och lekt me han och så och ska nog ut strax igen och träffa Adam och hans kompis men senare kanske Mathias kommer hit och tittar på film med oss =)


Så jävla hungrig, äter upp Emelie snart

Halloj, jag och Emelie än hemma hos mig och bara väntar på att maten ska komma! Är så djävulskt hungrig så de inte är sant! Vi har bara segat framför tvn idag inte orkat göra något annat på tom mage. Dessutom ska Jerry komma idag också, om ni kommer ihåg han? Vovven som jag var hundvakt åt i början av sommarn? Han ska jag i alla fall va hund vakt åt i två veckor framåt nu så de komemr bli jätte kul. Nu ska vi ut en snabbis innan pizzan kommer. CYA!

fin vovve!


svar

Anonym om Jävligt skönt med en ledig dag mitt i veckan!:
Kan du visa hur du gör ditt smink????
22 September, 18:16

Ungefär så här fixar jag mitt smink på mornarna. Tar cirka 20 - 25 minuter att göra, men då är det eyelinern som tar tid. För ibland kan de vara lite krångligt för mig att få till den där raka fina linjen, men man lär sig =)


insparksfesten igår

Jag och Caroline drog in till stan vid 7 tiden för att käka men de slutade med att vi satte oss på ett mysigt fik och snackade som aldrig förr! Runt 9 - halv 10 joinade Anja oss och sen drgo vi till club Mango vidkvart över 10. Där var det helt kaos, dom tog alkoblås där och de som hade druckit kom inte in. vi stod i den där kön i typ halvtimme eller nått och då stötte man på många ansikten man kände igen men också lite nya. Sen när vi väl kom in var de såå dött! Alla roliga och alla man kände kom ju inte in eftersom dom hade druckit (vissa mer än andra), så vi drog ut igen för att umgås med dom istället. Sen kom papi och hämtade mig Anja och Carro. Så blev lite sen tigår för att sen gå upp halv 8 idag.. Men men va gör man inte för att ha kul en vardag. Här är lite pics på mig och Carro innan vi drog.

charmigt charmigt!


and im out

Nu ska jag fixa klart de sista på ekonomi läxan sen ska jag sova. Ikväll har jag vart ute med Amal och snackat om livet, riktigt trevligt!

kloka ord av Alexandra!!

"Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza är italiensk. Din kebab är turkisk. Din alkohol uppfanns av en iranie, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå och han den där roliga på TV är kurd. Din landslagskapten är bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan invandrare, Sverigedemokraterna?"


Jävligt skönt med en ledig dag mitt i veckan!

Dessutom hade jag slutat kvart över fyra idag om jag var i skolan, så jag slapp min längsta dag och de är ju ganska förståligt att de är skönt! Men nu är jag ju som sagt leidg, så jag sitter i sängen och pluggar. Gör både läxor och pluggar till prov, duktig som jag är. Får se vad jag ska hitta på senare men just nu måste jag verkligen försöka koncentrera mig på de här. Smell you'll later!


brrr..

Fan va kallt de är ute nu! Jag var ute med Adam och kom in för nått tag sen, det är ju bara ynka 9 grader ute nu. Vintern är verkligen här, är ju inte redo för de än.. Nu har jag burrat ner mig i sängen för att få upp värmen och dricker gott tea. Härligt!

Vil ha varm härlig sommar!!!


SAKNAR DIG SÅ SJUKT MKT! Ändå har de inte ens gått två veckor...



Minns du låten gull? ;)


Faaan, stanna i sängen?

Nu när man vaknar på morgonen är de svinkallt i rummet och nästan mörkt ute, de känns ju fan inte bra! Är vinter så pass nära? Jag har sjukt svårt att komma upp på mornarna då de är mörkt i rummet så vintern är den tid då jag kommer som mest försent till skolan, starting yesterday..


Till lite happy news istället:

GRATTIS ANJA 16 ÅR IDAG!!!!!!!!


egoist, bög, billig, apa

Tjooosan, ligger och myser i sängen framför dexter. Efter skolan idag drog jag och Emelie till stan och fikade 8som vanligt) vi träffade även Kajsa och hennes kompis Victoria ett tag. Men vi drog hemåt henne ganske tidigt, jag skulle käka där och när vi gjort det drog vi ut och träffade Jacke och Mathias. Sen kom min snälla rara mami och hämtade mig vid typ nio tiden.


myspys me päron

Åh gud, tänker inte ens gå in på gårdags kvällen.. Såå, idag var jag lagomt död på morgonen och blivit lite små retad av pappsen.. Jag drog ut och träffa Mathias och Jacke ett tag vilket var eeeevigheter sen! Så jag var med dom ute i mitt område här men annars har jag bara legat i sängen hela dagen, lat som jag är. Nu sitter jag med popcorn och godis och tittar på morden i midsummer med mina kära föräldrar, så mysigt så :) Är osäker på om jag ska till skolan imorn, mår verkligen inge bra och de beror på att jag börjar bli sjuk.. suck, snart kommer väl 40 graders febern som vanligt!

I MISS U


Såååå stressad just nu!

Hello hello hello, nu är jag hemma och vi har gäster så jag ska käka strax tror jag och sen möter jag Anja i spånga och vi ska iväg till nälsta där det är lite fest. Hör av mig imorn, CYA!


cya

Dagen hittills har tillbringats i sängen så känner att jag behöver gå ut och röra på mig så jag ska ut och träffa Adam ett tag nu. Hörs sen!


Nya Justin Bieber?!

Greyson Chance, han är typ tolv eller så men har en röst som en mogen kvinna. Måste ju hålla med om att han har grymt härlig röst för att va så ung men den låter ju lite smått kvinnlig ändå. Men va säger ni, kommer han gå lika långt som Junstin eller kanske längre??


Kom på att jag glömt lägga uppp bonde bilderna! Så gör de nu lite kvickt :)


E1C, sooo damn hot!


never!

Filmen sög ju dase kan jag säga direkt och rätt ut! Filmen började 10 så vi drog hemifrån mig vid typ halv nio tiden för vi skulle hämta ut biljetterna och så och köpa gottgott, Philippe joinade oss också så de var ju nice (bortsett från att filmen sög). Men anyway, jag är i alla fall hemma nu och ska strax sova, kände nu när jag la mig i sängen att jag var lite trött ändå. Natti natti!


movie night

Tjosan, sitter i sängen hemma hos mig med fina bruden Anja. Vi har vart i stan och fikat, vällingby och käkat och träffat Martin och kvällen ska tillbringas framför filmduken på biografen i vällingby. Vi ska se "Resident Evil 3D: Afterlife" så det ska bli så mysigt så. Ciao for now!

otroligt smexig bild på oss ;]


.

Drar ut nu och får sällskap av Adam, CYA!


and im out

De har ju pågått tävlingar idag me i skolan och idag var vi som sagt utklädda som bönder, bilder kommer senare då Emelie skickat dom till mig. Idag var det roligare tävlingar än igår men jag fick en liten tävlings skada, Malin råkade kaste en halv meters fisk på min arm så fick mig ett litet sår. Efter skolan skulle jag och Carro egentligen fikat i stan men så började de ös regna så vi bestämde oss för att titta på film hemma hos henne istället, så vi köpte godis och cola och hade de så mysigt så. Hemma nu (och vart de ett bra tag nu menmen) men ska strax ut en snabbis. Men nu är de tea och godis som gäller! Peace man!


Nu sitter man här som ett riktigt happyface!

Guess whaaaat?! Sitter nu med min nya fina laptop och bloggar, for the first time! Köpte den ju i för sig i typ måndag eller tisdags men pappa har meckat så mycket me den så jag nästan glömt bort han. Men nu är han min!


beeed time :)

Nu har jag gjort tea och mackor till mig själv och ska lägga mig i sängen och titta på film, med andra ord ska jag svulla som fan! Imorn är de bönder som gäller, ska påminna Emelie om att ta me sig kameran igen så de blir fler fina bilder. Men som sagt, ska svulla nu! CYA!

en av de charmigare bilderna från idag dåra!
(me and my dear Caroline)


it's killing me

Nån gång ska vi alla dö, så varför inte passa på att leva?


E1C like the indians

Har har ni E1C (i alla fall en del av oss) som indianer. Se och njuuut!
Så sjuukt sexigt, am I right or am I right? ;)


Duvor 1 - Anja 0

Jag och lilla Anja drog till stan efter skolan, vi skulle fixa de sista små grejerna inför indian grejset imorn. Kommer nog bli sjukt kul! Nu är de klart i alla fall så nu ska man börja fundera på hur torsdag blir då man ska va bonde. Efter vi kollat massa i affärer tog vi en fika ute i stormen och snackade lite snusk, såklart. Ooooch nu har jag bara pluggat typ, eller asså jag har kollat lite i böckerna i alla fall.. Anyhow, ska nog snacka med Kajsan nu. Puuuss!


nytt mode? Ska man snagga sig kanske ;)

Bläddrade förbi nån skvaller sida nyss och såg att Emma Watson gjort sig av med allt hår!! Tydligen var hon jätte nöjd och kände sig riktigt sexig, vet inte riktigt vad jag tycker om den nya grejen att tjejer klipper av sig allt hår.  När jag var liten var det hon jag såg upp till för jag tyckte hon var så cool i Harry Potter (jaa, jag var en Harry Potter nörd...) Hon som var så söt i sitt långa, eller ja halvlånga, hår. Men måste ju hålla med om att det passar henne ändå, hon ser ju äldre ut och de kan ju va possetivt eftersom hon är 20 fast de kan svårt att tro.


so happppppy

Hellu, somnade vid nio igår. Inte så konstigt kanske, hah. Efter skolan idag drog jag, Emelie, Linda och Philippe in till stan och tog en fika, tror Philippe tycker jag är lite skum.. Aaanyway, drog hem och käkade och efter de drog jag ivåg med päronen och köpte lite grejs. Bland annat en laptop, två par skor och en krustång till mig.

Köpte lite indian grejer också, hehe för det är så att alla i min klass ska klä ut sig till de på onsdag och på torsdag ska vi klä ut oss till bönder. Fast jag kanske inte behöver klä ut mig så mycket med tanke på hur mycket jag är uppe i norr.. ;) Det är nämligen så att det är nån aktivitets vecka den här veckan så alla olika linjer ska klä ut sig till olika saker, och min linje, sam ekonomi ska klä ut sig till böder och indianer dåra. Kommer nog bli riktigt skojs och som sagt har jag redan köpt lite små saker till de.

Ska underhålla Kajsa i luren nu för hon börjar nog bli lite irriterad nu för jag bett henne va tyst hela tin medan jag skrivit. Peeeeeace out!


Dead man walking

Har vart hemma ett tag nu och verkligen tvingat mig själv att inte somna, har ju bara sovit i dryg 2-3 timmar så är ju galet jävla trött. Men om jag somnar nu så kommer jag att vakna senare och kommer då inte att kunna somna om, så har kommit fram till att efter klockan 9 får jag gå och lägga mig. Längtar ju lite nu, asså till att klockan ska bli 9.. smått sorgligt ja. Skulle egentligen ut och träffat Albin nu men vart för död för de. Nu ringde Linda binda så ska va social me henne!


nu har jag fått nog av kajsa, nu vill jag hem....

Nu ska jag och Kajsa cykla till stationen, eller okej Kajsa cyklar och jag sitter bak. Ska ta 10 över 4 tåget så jag är hemma i hyfsat bra tid och min gulliga mamma kommer och hämtar mig på centralen. Hör av mig när jag är hemma igen. BYE!


Kultur natten!

Såhär dagen efter kultur natten ska man ju fan bara ta de lugnt, är sjukt seg och ändå vaken såhär tidigt! Vi gick runt en del på stan och stannade lite här och var, vi hade lite besök från stockholm med oss men stötte på en massa människor och fick nya vänner ändå. Men sen drog vi vidare hem till Jennifer en del av oss, vi som skulle slagga där. Där höll de igång till typ 5 då de flesta gick och la sig, men resten av oss gick och la oss vid sju och vaknade vid halv tio så mycket har man ju inte sovit i natt! Eftersom vi vaknade så tidigt drog vi och fikade sådär på morgonen vi som var kvar, sen följde vi med Linn och killarna till tåget för dom skulle åka hem och nu är jag och Kajsa hemma hos henne och tar det jävligt lugnt. Vet inte riktigt om ni skulle förstå om jag skulle försöka förklara hur kul kvällen var så jag skippar de. =)
(blev inga bilder från igår, hade inga batterier och dessutom var man för upptagen)


taggarååååå!!

Nu ska vi bara vänta på Jennifer, käka och sen dra och möta upp Linn, senare kommer även fler people! Kulturnatten, nuu kööör vi!!


Släpp till lite Ulla-Britt..

Godmorgoan gott folk, någon som är vaken än på en lördag? då har man vaknat upp brevid Kajsa efter i natt dåra.. help me..! Nej men igår kväll blev de ju film mys som sagt, vi hade hyrt två filmer. Den ena hyrde vi enbart för att min kompis Samuel är med i den "apan", den andra "inglourious basterds" var helt sjuk, men grymt bra. Blev lite chockad bara över hur mycket dom dödade och skar i varan, men de är ju alltid nice! Nu jag och Kajsa geeka lite dataspel, men vad de är är en hemlig, CYA!

Åhja!


Maaaaaat!!!


uppsala duuuuude!

Då är man i uppsala då och väntar på käk som älskade Kajsa lagar, kan man äta de tror ni..? Efter skolan idag träffade jag Linn inne i stan och vi checkade lite i affärer och tog en fika, har ju inte träffat den tösen på evigheter känns de som så de va ju riktigt nice! Men som jag sa så är jag i uppsala nu och vi har hyrt film och köpt massa gottigt, känns som de vanliga för oss faktiskt.. Men men nu ska vi nog käka hoppas jag. Peace dude!


Kom hem nu papi..


Min käre far är ju borta i Kina och jobbar och har vart borta i nu drygt två veckor.. Han kommer hem på lördag men då är ju inte jag hemma och jag saknar ju gamle farsgubben!


this heart of ice


food food food

Helloj! Sitter och snackar me Kajsan i tele och väntar på att min kära pizza ska komma, fan va gott de ska bli! Idag fick vi sluta lite tidigare, vilket alltid är nice, då drog jag och Anja in till stan och tog en liten fika och skrattade åt folk. Humor. Men som sagt, i'm home now och är så djävulst hungrig!!! CYA!

En charmig bild från igår :)


it never dies

Mycket plugg blev de ju inte men kul hade vi! Har vart hemma ett tag nu och fått lite av de bilder vi tagit idag av Emelie men resten får jag imorn så ni får klara er på de här tills dess. Ska nog gå till kojs snart, så sov gott people!

tro mig ni kommer få se mer ;)


rök stinker

Sitter hemma hos Emelie och vi har beställt hem pizza nu, nice! Så den kommer när som helst och då ska vi vräka i oss de framför en film. Men juste vi ska plugga också...ehehehe. Bilderna som jag inte fick upp på min jävla cp dator fick vi i alla fall upp här på Emelies snälla dator. Så tänkte visa dom nu anywya =)

De här bilderna är från då jag och Emmie var ute och lekte med Nico :)

Oooch den här är från igår då vi tog en störd fika :)


hörs mer imorn i guess =)

Jag har verkligen inge kul att berätta just nu känner jag.. Too bad? Menmen nu ska jag spendera resten av kvällen i sängen framför en film. Natti!


Hela ska ner i halsen!

Känns som skol dagarna går så jävla fort.. vilket är skönt dåra! Efter skolan drog jag, Emelie och Philippe in till stan och tog en spontan fika och hade lite tjejsnakc och så. Senare kom även Philippes kompis Erik(?) och joinade oss. Enligt dom är jag inte normal, men jag håller såklart inte me... Datorn är fortfarande cp-körd så vet inte riktigt när jag kommer kunna lägga upp bilder igen, suck! Anywaay, nu ska jag vräka i mig kakor och göra lite matte. CYA!!


DAAAAMP

Hello my people! Jag och Emelie drog ju som sagt ut och träffade Nico, och vi tog massa skitsnygga bilder men sååklart ska min data fucka ur så jag inte kan lägga in dom!!! DAAAAMP, får se när dom kommer upp...


Fika fika fikaaa

Sitter hemma hos mig med Emelie ännu en gång, blir ju fan inte av me henne.. Nä skoja bara :). Vi har vart inne i stan och fikat och kollat i affärer, myyspys. Så nu har vi pracis käkat och ska gå ut strax och ska träffa Nicosen ett tag. Menmen, tänkte bara säga att jag lever. CYA!!


So long!

Ska ut me Nico ett tag nu, CYA!

i'm done!

Finns de ens något att berätta om min sega söndag? Tror fan inte att något är speciellt intressant, men jag lever i alla fall. Var över hos Carro en snabbis och hämtade mina grejer, men mamma körde mig så jag slapp gå och då passade vi på att köpa me oss lite sushi hem så nu har jag käkat så jag fått en fet jävla foodbaby. Men de är ju nice!


Förkortad kaos

Jag hatar söndagar, man är alltid så jävla trött och seg. Jag orkar aldrig göra något på söndagar, fast de är i för sig rätt nice att bara ligga i sängen och glo på nån film. Så kommer min söndag se ut i alla fall, men jag ska till Carro en snabbis för att hämta lite grejer för jag sov inte där som planerat. Tänkte dra gårdagen lite snabbt, men vart fan ska man börja? Ja, ja, jag och Carro mötte upp Sara och Mia och vi skulle egentligen dra hem till Marcus men vi drog till ängby istället där de va nån fest som Emil bjudit me oss till. De va skoj där, men Carro började må sämre (anledningen till att jag inte sov hos henne) så hon och Sara åkte hem tidigare. Kanske va smart gjort för bara nån timme senare kom snuten för att de va nåra utanför huset som hade bråkat och nåra hade blivit slagna, jag vet faktiskt inte riktigt hur de ligger till. Och dessutom paja min lur så jag kunde inte få tag på min taxi som jag hade beställt och jaa de blev allmänt kaos där ett tag. Men jag drog hem till Emil en sväng och väntade på att min käre mor skulle komma och hämta mig, snäll som hon är orkade hon ge sig ut vid två tiden i pyjamas för att hämta mig. Så jag kom hem tillslut och jag har lagat min lur nu, så lite stolt över att jag lyckades fixa de! Men de va min kväll, kaotisk men kul.


we done good

Hej igen, har vart så sjuukt seg idag. Sitter fortfarande hemma och har inte ens klätt på mig.. Ikväll ska jag slagga hos Caroline, ska bli så mysigt så. Hur kvällens planer ser ut för oss är fortfarande lite suddiga så de får jag höra av mig om senare. CYA

riktigt, riktigt gammal bild på mig och Carro!!


123..fanta och rosé!!

Blev inget skrivet igår, va knappt hemma nått. Efter plugget åkte jag och Caroline in till stan och käkade sen drog vi hem till henne och myste framför film stort sett hela dagen, riktigt jälva skönt. Vi började göra oss i ordning och Sara kom lite senare också. Vi drog till rålis där vi träffa lite people, vi var där ett tag men sen tänkte vi dra till spånga på fest men vi fastnade i spånga ett tag då vi stötte på lite människor och då palla jag inte så jag bad min mami hämta mig i spånga. Men vägen från fridhemsplan till spånga var ett riktigt litet äventyr, hahahah!


apaaa

Klättring idag i skolan, trodde aldrig jag skulle våga ta mig upp. Men va ju tvungen att utamana mig själv lite. Första gången kom jag bara halvvägs innan hela min kropp började skaka som satan, men andra gången kom jag fan hela vägen upp! Trodde jag aldrig att jag skulle klara så lite stolt är man ju. Nu sitter jag hemma hos mig med Emelie, vi ska typ beställa pizza och chilla gaalet sen får vi se vad som händer. Peace out!


Så sjukt gullig! Jag vill ha ett lejon!!!!


upp på bordet

Jävligt skönt att börja fem i tolv idag! Efter skolan drog jag och Emelie in till stan och tog en fika, senare kom även Emil och Philippe och fikade med oss. Helt spontant sådär. Drog hem runt halv åtta och nu sitter jag och pratar med Kajsan och tittar på fångarna på fortet samtidigt som jag vräker i mig caandy, me like! Men nu ska jag fortsätta njuta av godiset så hörs vi kanske senare! Baj baj baj baj.


zzzzzzzzzzznark

Fyy va skönt med sovmorgon! En lektion blev inställd idag så vi börjar 5 i tolv, nice! Men jag ska rulla hem till Carro nu så ska vi mysa där innan vi ska till plugget. LATER!


RSS 2.0