oh yes

Kom nyss in, har vart ute me Samuel ett tag. Nu ska jag göra klart me min matte läxa och sen gosa ner mig i täcket och käka godis!

hihih hittade en gammal bild från då jag var liten, på bilden till vänster är de Sebastian, min bror och Samuel. På bilden till höger är det Samuel, min bror, Julia och jag längst fram. Lite små kul när man hittar riktigt gamla bilder =)


remind me

idag har de ju hänt lite mer i skolan än vanligt, brandalarm så alla i hela skolan fick gå ut (som tur va så vart de ju bra väder idag). Sen fick vi sluta tidigare också för vi vred fram klockan i klassrummet, nice! Jag, Carro och Emelie drog till vällingby och har gått runt i affärer heela jävla dan. Carro skulle köpa lite grejs, senare kommer Arvin och ett litet tag efter kommer Linn. Då vill Linn kolla i affärer och Arvin också, så de blev en hel del och de enda jag fick köpt va godis.. hehehe. Sängen var väldigt frestande sen då jag kom hem men då skulle jag hjälpa mamma me maten, och sen käka den. Men nuuu, finally, ligger jag i sängen och bara njuter av mitt godis och hur avslappnande de här är.. Yeeeah!

vill till åre! Nu, nu, NU!


aj aj aj

Nu var bror min färdig klippt och kan ju säga att mina händer fick ta en del smällar de me. Men de blev bra i allafall, nu ska jag se till att få min läxa gjord. Men först ska jag måla naglarna, sen blir de nog till att krama kudden, NATTI!


pants on fire!

Tjoo folket, orkade verkligen itne skriva nått igår. Var helt jävla utmattad. Vart i skolan idag dåra, är ju trots allt månad igen. Efter skolan tog jag en mysig fika med Emelie inne i stan och vi kollade även runt i affärer, sen hämtade min madre oss och körde hem oss. Jag och mamma åkte och köpte sushi till oss och vi satt och käkde framför en film, mys! Nu sitter jag och pluggar samhälls ekonomi och när jag är kalr med de ska jag klippa min käre bror. Peace


damn we're hot!

Igår var de ju kräftskiva som sagt, det var trevligt och underhållande. Men jag och Kajsish var inte kvar länge, vi tog cykelt och skyndade oss till video affären innan de skulle stänga. Vi hyrde aldrig en skräckis, vi vart lite för skraja för de.. Eller okej de va jag som inte ville. Men vi hyrde en chickflick och action film och köpte en massa smaskens, så de blev en rikgtig myspys kväll för oss. Idag ska vi bara ta de lugnt, vi vaknade för typ en timme sen så sitter bara i soffan nu och tittar på en repris av fångarna på fortet med felix. Yeah!


Kajsa runkar i ett hörn

Nu är håret klart, både färgat och klippt. Klippte nästan en decimeter, känner mig lite smått skallig nu! Men fick bort allt slitet och de var ju mening. Lat som Kajsa och jag är drog vi direkt hem efter frisörenoch satte oss framför tvn och vräkte i oss mat.. nu ligger vi lite halt i soffan, lyssnar på meduza, tittar på film och håller oss på magen. Ikväll blir de kräftskiva för oss men vi blir inte kvar länge, så vi ska hyra film och köpa oss massa gott och ha en myspys kväll hemma med skräckfilm och chickflick! 


new colour

Nu har vi kommit hem från frisören, men blev lite krångel så jag har bara färgat nu och ska tillbaka senare och klippa mig. Nyfiken på vilken färg? De är en förändring kan jag ju säga. Hihi. Men nu ska vi dra ner på stan, CYA!


in uppsala baby!

Tjo män och kvinnor, är som sagt i uppsala om ni inte redan förstått de. tog en fika med Caroline efter skolan som bestämt och kändes skönt att vi verkligen kunde prata ut om en massa och bara allmänt tjejsnacka. Tog tio över fem tåget och var framme här runt sex tiden då. De här kommer nog inte som en chock men vi käkade hamburgare till middag och sen efter gick vi på bio vid nio. Vi såg karate kid, och måste bara säga tt Jaden Smith är min nya idol! Haha, han så söt att man bara vill äta upp honom! De blir en tidig kväll för oss för vi måste upp tidigt imorn och dra iväg till frisören då vi har tid klockan tio.. Tidigt tidigt, men de klarar vi nog. Natti natti people!


babybaby

Finally friiiday! Då ska man bara klara av den här dagen sen är de helg, fy va skönt! Jag ska till uppsala idag också, men eftersom Kajsa slutar runt 5 idag så ska jag och Carro ta en fika inne i stan (hoppas på bra väder!!) Nästa gång jag skriver är jag i alla fall i uppsala :)


|..|

Nu har Mattias åkt hem och jag sitter och käkar som de svullo jag är..
Men ska strax gå till sängs. Puss!


bye

Nu ska jag dra ut en sväng och träffa Mattias, vi kanske drar in till sen efter ett tag också eftersom vi ska vara här utanför. CYA!


@ home

Idag känns de som om skoldagen har gått segt även fast vi fick sluta tidigare, redan halv 2 fick vi gå från skolan. Jag drog direkt hem efter skolan, men jag och min käre bror gick ut på en promenix för att fly undan vår städerska. Vet inte riktigt vad det är med mig men är verkligen rädd för städerskor.. Aa, vi var ute och gick och då blev vi stalkade av små barn, usch.. hatar barn. Och dom sa liksom inget utan bara gick efter oss och vi satte oss nåstans satte dom sig preecis bakom mig, snacka creapy! Kan tänka mig vad den ungen blir när han blir stor..


family

Hello people! Nu är mina kära föräldrar hemma igen från junsele, har faktiskt sakna dom..! Men om man ska ta dagen lite från början. Jag och Carrisen gjorde sällskap till skolan som vanligt, skoldagarna går faktiskt riktigt fort vilket är skönt för man hinner ändå med allt man ska göra. På väg hem sen stötte vi på folk hela tin som vi kände, bland annat Albin, Robin och Peter och fler och dom har man inte sett på rejält länge! Nu är jag iallafall hemma och har nyss käkat med min familj och ska typ ta de lugnt resten av kvällen, får se om jag kanske drar ut en sväng sen. BYE!


yeah

Nu är det strax dags att dra sig mot skolan, jag behöver ju gå hemifrån en timme innan jag börjar så de suger ju lite. Men har faktiskt börjat vänja mig redan och de är ju skönt. Nej men nu ska jag sluta babbla och börja plocka ihop mina grejer. SYNES!


Min dag har sett ut såhär:

Kom i tid till skolan, duktig som jag är. Vi slutade en timme tidigare än vi skulle vilket va jävligt skönt, så jag och Carro drog in till stan och träffade Mia och tog en fika precis vid hennes skola, Östra Real. Drog så att jag var hemma till middagen och käkade med min käre mormor och vi tittade även på fångarna på fortet tillsammans och nu kom jag nyss in från en tripp ute. No more to say to you :]


Beautiful!!! ;)



Fuuuuunderar!

Har riktigt starka funderingar på om jag ska färga rött igen?! känner för en stor förändring men har sån beslut ångest, får se hur de blir nu då..


oj oj oj

Tjoooooooo! Nu är myskvällen med mormor över och jag sitter med Kajsan i lur, hade en del saker att prata om. Imorn är det skola igen, är fortfarande inte van liksom och ser verkligen inte fram emot matte lektionen imorn! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och ta de riktigt lugnt så jag kan samla energi tills imorn, CYA!


hump hump

Mitt rum har verkligen verkligen sett ut som en riktig svinstia! Speciellt efter jag kom hem från uppsala förra söndagen för då hade jag ju all packning från junsele också. Man såg knappt golvet, garderoben var full med massa grejer. Och idag då jag kom hem från skolan så hade mormor städat hela mitt rum! Så här fint har det itne vart på hela sommarn, hon är ju bara fööör gullig ibland. Så ikväll ska vi mysa framför tvn och vi ska se fångarna på fortet tillsammans, som har börjat igen nu då. Kommer ihåg att jag alltid tittade på de när jag var liten så det ska bli riktigt skoj.

bild på mig och my love Linda från min födelsedag!


Tomten runkar så att taskarna dom slår..

Nu ska man gå och lägga sig, helt lonely i sängen. Kajsa har ju åkt hem nu.. Skola imorn också så måste ju vara lite pigg så nu säger jag godnatt! Lyssna på en den härligt roliga låten, för mig är det minnen!
Har du hört den i ett tidigare inlägg, lyssna ändå ;]


upp på bordet

Hello again! Nu håller Kajsa på att packa ihop sina grejer hon ska ju åka hem ikväll, tyvär.. Men vi kommer nog att ses nästa helg igen hoppas jag. Men nu ska vi strax dra oss in mot stan för jag ska följa med henne till hennes tåg, så det här blev ett kortkort inlägg. BAJBAJ!

görgen och görgen!


Kajsa är bög..

Tråkigt nog så är det sant, så brudar håll er undan, hon gillar bara killar! Aaaaaaaaanywaaaay.. Vi ska strax kila iväg mot bussen och åka till kista där vi ska shoppa gaalet, nej de kommer säkert sluta med att vi sätter oss på nå fik och svullar... as usual. Men vi får se hur det här slutar, ska dra oss nu.
Smell you later!

De bara skriiiker bög om hon juu!


Bilträff i stan

Va först inte så jävla pepp på att dra dit, men är riktigt glad att vi gjorde de. Vi var där från åtta till typ halv ett och i början satt vi i mitten av vägen på nån betong grej och bara tittade på bilarna (och killarna som satt i..) sen träffade vi nåra som Linn kände och då åkte vi med i deras van (tror jag det var, kommer inte riktigt ihåg). Så vi åkte runt med dom och hade de trevligt, sen stannade vi på nå ställe och då kom de ännu mer människor. Jag pratade i lur så jag satt en bit bort ett tag och då kom de nån tysk eller polak eller va fan han nu var och börja snacka med mig och jag fattade ju fan ingenting. Så jag sa de enda jag kan säga på tyska; "Min pappa är rik, ska vi knulla?" Han började ju as garva och peka på en buska, haha, sen kom Kajsa och fler av dom vi var med och vi hade kul åt den där gubben. De var bara Kajsa och Maffe som fattade va killen sa så vi pratade med han genom dom. Sen skulle jag, Kajsa och Linn hitta tillbaka till tc.. Men som tur var hjälpte Maffe och nån annan kille oss en bit på vägen. Jag vet inte vad de var med mig då men jag verkligen rushade fram, jag gick så jäääävla fort och det var inte lätt heller eftersom stan var smockad me folk. Slaalom baby! Peace out!

Nått gick fel där i slutet av kvällen.. ?
(Tyvär blev de inga bilder inne i stan, det var de sista jag tänkte på när jag var där)


Bring your guns

Nu är vi tillbaka här hemma igen jag och Kajsan, vi ska käka och så sen ska vi dra in mot stan där det är cruising senare ikväll. Vet inte hur länge vi blir där men vi kanske drar vidare hem till Jocke och Micke sen men de återstår att se. Idag har vi i alla fall haft det skoj, vi såg The go getters uppträda och såg nån motorcykel kille göra massa tricks och så. Kul har vi haft!


quicky!

Hellooo, orkade inte skriva igår när vi kom hem, somnade nästan på stört. Men anyway, vi drog hem till Jocke och Micke och var där. Vi satt bara och tittade på film och umgick så de var inge mer med de. Anledningen till att vi är vakna nu är för att vi ska möta upp Linn halv tolv i barkaby, vi ska vidare till flygfältet där det är nån bil grej och även ett band som spelar. Ska bli skit kul tro ja, sen ikväll är de cruising i stan också =) Men måste fixa i ordning oss nu så CYAAAA!


Freeeedag

Tjoooooooooo, läget? Bra eller? Skit samma. Nu sitter jag in the bed med Kajsan, vi gör oss i ordning. Ikväll ska vi till barkaby där vi ska va hos en kille som heter Jocke, vi kommer träffa Linn och Linda där också. NICE! Skolan idag var intressant, lärde känna folket lite mer men är fortfarande väldigt spänt. BAJ BAJ BAJ BAJ bAJ!

min äckelpäckel!<3<3<3


Titta noga gott folk, det här är mitt rätta jag!


De värsta är att de är samma kväll men två olika burgare..


That's naaaaasty


Slitna tjejer på landet!! Jag går som en jävla ostbåge, men bjuda får man ju göra ibland. Love you my disgusting sister! :D <3


Fööööörsta skoldagen på nyyyy skola!

Carolinen och jag drog tillsammans imorse och det var faktiskt helt lugnt, vi började i samma klass som min barndomskompis så de var ju trevlans. Det var faktiskt inte så speciellt, men hade vääldigt höga förväntningar så lite besviken blev man menmen. Var ändå bara första dan. Efter så träffade jag och CArro Sara i vällingby, jag var inte kvar länge för jag började känna av febern. (Jaaa, jag har vart sjuk dåra. Min röst har låtit förjävlig!)


Nytt nagellack!


Köpte ett nytt nagellack igår och de funkade asbra! Blev riktigt nöjd och ni måste ju hålla med om att det ser as ballt ut! :)


mohammed

Datorn här hemma i spånga har fuckat ur totalt! Internet funkar inte överhuvudtaget. Men jag tänkte berätta lite kort omj vad som hänt. Imåndags träffade jag Linn och Jonte och vi drog till tanto på kvällen, vi hade det väl hyfsat trevligt med trevliga människor. Linn sov hos mig den kvällen också. Och igår hade vi en hel dag i kista, vi träffade Linda ett tag också men bara en liten sväng eftersom hon hade annat för sig. Både jag och Linn fick till oss ett par kap som vi blev nöjda med. Halv tio gick vi även på bio, vi såg knight and day. Den var riktigt bra och rolig och jag och Linn fick dräggla lite över boysen.

fina flickor från igår ;)


going back!

Nu har jag typ packat ihop hela mitt liv, jag har ju inte vart hemma på typ fyra veckor så jag har en del grejs. Jag ska ta tio över fyra tåget idag hem till stockholm och som tur är kommer min käre mor och hämtar mig så slipper jag konka hem på min feta jävla väska. Får se om jag kommer hitta på nått ikväll, jag kanske inte orkar efter den här kvällen. Har ju bara sovit i typ tre timmar eller något sånt. Men får se om jag kanske träffar Linn och Linda en sväng ikväll. Nu ska jag sega med Kajsan och hjälpa henne med sin stress över imorn, hon börjar skolan då och vet inte vad hon ska ha på sig, gullunge! CYA

Kajsa och jag, vi är speciella..........


klappa klappa håkan på huvet!

Tjenixen, nu har våra två natt gäster dragit sig tillbaka till norrland. Vi hade det trevligt igår, rann bort i 35 graders sol och tittat på när Danne och Nicke drack öl på restrang. Danne drog till stockholm en sväng, men den blev inte så liten, han kom tillbaka till uppsala vid 3 på natten. Medan han var där var jag, Nicke och Kajsa hemma och tog de lugnt men drog även ut på stan och satt på nån korg/resturang. No more to say!


finfint

Nu har vi fin besök från junsele, Nicke och Danne är här. Just nu sitter vi bara och tittar på film men får se vad vi hittar på för bus sen. Later!


varnar känsliga tittare

Hejhejhejhejhej! Inget skrivet idag för kom nyss hem. Vi hade tänk att ta en riktigt lugn dag och bara dega framför tvn och tjocka i oss massa gott. Men sen blev de tvunget att ta ett tripp till stockholm så vi åkte dit fram och tillbaka och vi har även passat på att sola idag också, nu är vi helt slut båda två och väntar på mat! Blir nog en inne kväll men man vet ju aldrig. CYA!

Riktigt sexiga, ofräsha bilder!


Shrek the man

Nu är vi hemma igen, filmen var väl helt okej men 3D är faktiskt lite överskattat! Fast det var i för sig kanske inte bästa filmen att se 3D i menmen. De var kul iallafall. Efter filmen gick vi en liten promenad i staden och är hemma nu och ska ha en mysig hemma kväll med dataspel, geeks...

Sexiga brills fick man ju på köpet också ;)


kung

Charmig låt va, i inlägget innan? Jag älskar den i alla fall, den får mig att tänka på junsele! Anyway, vi ska börja gå mot bion nu. Skulle egentligen behövt dra precis nu nu nu så det här får bli ett snabbt inlägg. Vi ska se Shrek i 3D, vi var så taggade på att se 3D så vi tog de som gick. Plus att jag är lite smyg kåt på Shrek. Men nu måste vi rusha så vi höres senes! xoxo


nu är det dags att tanka!!!!!!

Nu ska jag och Kajsan ner på stan, vi ska fika med några vänner. Får se vart vinden för oss sen men senare ikväl ska vi iallafall på bio! På nått sett känner jag mig väldigt smart idag..

Görgen och Görgen
 


Video från bowlingen igår!


De värsta är ju att Linda vann! =P


fun times!

Bowling kvällen blev inte direkt som förväntat, men jag kom trea! Av tre... Linda vann ju dåra. Men kul hade vi iallafall! Nu skjusar Kajsa Linda till stationen, hon ska hem nu. Sen ska jag och Kajsan mysa galet! Har inge mer att för tillfället så titta på bilderna istället och enjoy! =)


Nu blir det bowling

Och jag kan ju direkt säga att jag kommer äga dom sååå hårt! De ska bli jävligt kul iallafall, vi har bokat tid klockan åtta så nu fixar vi oss lite innan bara. Linda åker hem vid tio tiden så då ska jag och Kajsan hyra film för de gick ingen natt bio ikväll tyvär, men vi kommer ha det så mysigt ändå kan jag lova. No more to say, CYA!

otroligt sexiga bilder på mig då vi satt och fikade tidigare idag ;)


apelsin och äpple!!!!

Tjosan, long time no written! Sitter just nu med Kajsa och Linda i sängen, nice! Linda sov över här för de blev så sent igår. Vi hade en trevlig ute kväll i uppsala och vi käkade ute på ett rejält lyxigt ställe.. och tog en kvälls fika lite senare. Sen var vi oss själva, det är väl bästa beskrivningen på hur kvällen var. Vi skulle egentligen bowla men vi var ute försent så det var fullbokat så vi tar det ikväll istället och jag kommer såklart att äga skiten ur små flickorna!! Ikväll ska i alla fall Linda hem så får se om jag och Kajsa kanske går på en sen bio eller om vi bara hyr en film och har det mysigt för oss själva. Skriver mer sen, pussen!

otroligt vackra bilder från igår


de e mellodi

Igår var vi ju som sagt med Jennifer, vi var hemma hos henne och tittade på family guy serien. Vi var inte hemma så sent runt tolv eller så och när vi kom hem gick vi och la oss direkt, vi hade ju gått upp halv åtta för att vi skulle ta bussen. Nu har vi i alla fall gjort oss i ordning och Linda ska komma till uppsala, den lilla filuren var evigheter sen man träffade! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nå skoj blir det allt =)


bara för att uppdatera!

Nu har man en riktig food baby på magen.. Fyfan va mätt jag är! Ja ja, nu ska jag och Kajsan ujt och träffa Jennifer ska bara göra oss i ordning lite gran innan =) jeppjepp!


Hahaha jag döör!

Humor!!!!


norrland barn!

Nu är man äntligen hemma efter en 8 timmars buss resa! Har spenderat de senaste två veckorna uppe i norrland, hade gärna stannat längre men så brukar det alltid vara för mig. Första veckan var jag själv med pojkarna där uppe men andra veckan fick jag sällskap av Kajsan. Menmen, blir svårt att berätta om allt som hänt nu i två veckor men det är ändå bara er förlust, mohahaha! Men i alla fall, jag är i uppsala nu och ska in i duschen, sen ska jag och Kajsa vräka i oss hamburgare! CYA
(lite bilder)


RSS 2.0