Latte time!

Idag ska jag fika med tjejerna Carro och Sara, får hoppas att jag inte lökar ihjäl i den här värmen! Men men, vet inte riktigt när jag kommer hem så får se när jag hör av mig, puss!


Mys kväll med Lindus!

Igårkväll när jag kom hem var jag för trött för att sätta mig vid datorn. Men som jag skrev innan skulle jag träffa Linda. Vi träffades nere i spånga och köpte massa godis och läsk och satte oss ute i det sköna vädret och pratade på som satan.

suddig bild från igår


miss u!

Nu har min älskling åkt hem.. Kommer vara så skumt att sova själv på nätterna nu, inte ha nån som man alltid kan mysa med, inte ha nån som alltid vill leka med en.. Sorgligt på riktigt juu!

Men mysdag och att jag nu ska ut och träffa Linda lyser upp min dag en hel del ändå.


Svårt att ta farväl..

Vaknade nyss av att vovven vill gå ut, är lite små deppig för Jerrys ägare kommer hem idag och ska hämta honom. Sa till mamma att jag tyckte vi skulle flytta och byta telefon nr. Kommer sakna honom... =(

Skrevninlägget igår men de ville inte publiseras

Jävla skit iPod! Hade skrivit ett långt inlägg och så började allt fucka up sig.. Så nu blir det en rejäl förkortnig på allt. Jag åkte ju ut till landet med familjen, såklart var Kajsan me vilket gjorde helgen guld värd. Det har ju vart bra väder också, till och med på midsommar. Alla förutom jag, mamma och Jerry åkte hem igår så idag hade jag tänkt att ligga ute och sola hela dan. Men så blev de ju inte.. Inte för att de inte vart bra väder utan för att min mage inte tillåtit mig att göra något annat än att ligga ihop krupen i soffan. Har haft sån mens värk att kroppen skrikit. Vi åkte i alla fall hem från landet vid middags tid och senare på kvällen så the pain var försvinnen gick jag ut med Jerry och träffade Samuel. Vi kom på att senast vi träffades var det fortfarande snö på marken. Vi gick en promenad men sen satte vi oss och snackade. Kom innlite innan 12 och nu borde jag verkligen sova ska ju upp tidigt och gå ut me hunden. Natti!!

Fredag varje dag

Nu är jag hemma efter ännu en dag utomhus, har ju vart så bra väder. Jag och Carro bara snackat en massa och lekt med hunden, Carro blev nog lite kär i han. Vi stötte även på Douglas så han var med oss ett tag, han kan inte kasta pinnar... Martin kom också förbi en snabbis och hjälpte mig med en sak. Men nu är jag och Jerry i alla fall hemma och vi ska strax åka ut till landet med familjen så få se hur mycket jag kommer skriva nu i helgen. CYA!! =)

onsdag

Nu ska jag och Jerry ner till spånga och träffa Caroline, hon har något smaskigt att berätta. Men ni får ju inte veta vad de är, men men nu ska vi dra. BYE!


outside day

Halloj, min dag har varit trevlig. Vart ute också stortsett hela dagen, så Jerry är ju lagomt trött nu. Drog ner till spånga och tog en fika med August, men satt inte kvar speciellt länge utan vi gick runt och lekta med Jerry. Runt tre tiden drog han och jag väntade på Linn.

Linn kom inte långt efter, så vi väntade inte länge. Vi mötte även upp Jonte, Christoffer och Samuel. Vi satt och käkade pizza på Gerds, förutom jag dåra som hade köpt med mig sushi. Jag och Linn drog strax efter vi käkat klart, vi drog hem till mig och tittade på film och senare nu på kvällen kom även Richard och vi drog ut med Jerry och kastade boll, så nu är ju gullungen helt slut som sagt.


kommer inte vilja lämna tillaka han..

Hello igen, de blir itne mycket skrivande nu när Jerry är här. Men tänkte i alla fall säga att jag lever och så. Gårdagen tillbringades med Jerry men Jonas kom över ett tag också, sjukt länge sen an träffa den människan! Idag ska jag ta en fika med August, vilket var en evighet sen och senare ska jag även träffa Linn och ha massa massa girl talk! Och såklart kommer Jerry att vara med då =)


Lill vovven

Sovit gott? Det har då inte jag, somnade sent och var tvungen att gå upp halv 8 för att gå ut med hunden. Sen dess har jag lekt med han, men han tröttnar ju aldrig. Men just nu ligger gullet och sover faktiskt. Så nu ska jag käka något =) smell you later!

Jerry

Nu är Jerry här, hunden dåra. Vi har nyss varit på promenad och ska nu ta det lugnt resten av kvällen =)


i'm back

Nu är jag hemma igen efter en härlig helg på landet med Kajsan, vi fick faktiskt bra väder och har tillbringat dagarna ute i solen. Vi har haft många trevliga/störda samtal bland annat om framtiden och sen har vi ju vår hemliga psyko lista.. Men nu är jag i alla fall som sagt hemma i spånga igen och strax kommer vovisen!!!


So sick of it!

Vilken trevlig fredag.. Har legat hemma stortsett hela dan förutom att jag gick ner till Spånga en snabbis för att träffa Richard och Linn. Men annars har jag bara vart hemma i sängen, ligger och tittar på "mumien" en klassiker som vissa säger ;) Jag hade planer för dagen men de sket sig ju, men känner att jag inte orkar lägga ner enegi på någon som inte bryr sig..

Kajsa kommer hata mig för de här!

Hahahahah! Visst är hon söt?!

Jaaaaa Kajsa.... När kan detta ha vart ? ;)


En sammanfattning av gårdagen

Orkade inte skriva igår när jag kom hem, jag gick och la mig på dirr. Jag mötte ju som sagt upp Carro i spånga och vi åkte till sumpan där vi fikade ute i solen. När fikat vat slut (coffee coler) gick vi runt i sumpan och letade som galningar efter en sushi bar, för jag var så sjukt sugen på sushi (som vanlig). Men vi hittade ingen så vi bestämde oss för att dra till spånga istället och när vi kom dit fick jag min efterlängtade sushi och vi satt där ett tag och Carro kämpade inombord om hon skulle köpa sig en egen sushi eller inte. Runt sex tiden drog jag in mot söder för att möta Linn, vi skulle egentligen träffat Linda men det blev ändrade planer. Så vi bestämde oss för att köpa glass och sätta oss i bågen. Då fick vi dessutom sällskap av nio - tio 25åringar som gjorde allt för att stajla, llite lagomt kul. Men sen när dom tjata om att vi skulle hänga me in till krogen blev de lite mycket och vi bestämde oss för att förflytta oss en bit medan vi väntade på richard som skulle komma. Vi var inte kvar på söder länge efter Richard hade komit, dom åkte hem och jag åkte till kanan där Carro och Sara och nåra var. Jag fick sällskap av Martin och Roberto dit, de gick ju lite som de gick. Var i kanan i kanske 20 - 30 minuter sen åkte vi hem, jag frös och var sjukt trött och det är anledningen till att jag inte skrev igår, jag la mig direkt i sängen för att få upp värmen och sedan sova.


Quicky

Ska va med fina Caroline idag, får se vart vi drar oss. Kameran är med, CYA!


Movies all over

Jag och tjejerna hyrde skräckfilm, men vi klarade bara av att se en sen satt vi och titta på komedi istället. Och idag har vi bara suttit hemma hos Carro och tagit det väldigt lugnt, men sen blev jag hämtad av min mami och vi åkte till kista där vi skulle gå på bio. Vi såg en film som hette "when in rome", den var faktiskt riktigt rolig. Nu är vi hemma igen och har vart det ett tag, vi sitter och myser till en film. Senare ikväll kommer dessutom papi och bror hem från london =D

MOVIE NIGHT WITH THE GIRLS!

Ikväll ska jag och the girls ha skräckfilms maraton hemma hos Caroline och sen ska vi alla sova där. De kommer bli riktigt mysigt bara det att jag blir så sjukt skraj av skräckfilm, får se hur det här kommer gå. Men nu ska jag snart dra och möta Caroline. Får se när jag hör av mig igen. Puss!

real old pic, l o v e!


Bilder från tanto

Det blev en trevlig kväll, där man träffa massa nytt folk. En del som man bara ville spotta på och andra som var så sjukt jobbiga, men de flesta var riktigt trevliga. Defenetivt något jag kan tänka mig att göra om!


L O V E


fuck face

Är helt bedövad i käften, fast nu är det tungan som fick ta de mesta så jag pratar ju som ett retard.. Men men, ska käka med mami och sen ska jag till tanto med Linn och Richard. CYA!


måndagsbarn

Blev en hemmakväll för mig igår som sagt, men drog ut ett litet tag och träffde Linn och Richard. Nu ska jag strax börja rulla mot tåget, ska till stadshagen där min madre plcokar upp mig och så ska vi åka tillsammans till tandläkarn. Kommer bli ett bedövat handikap igen nu då. Får se vad jag hittar på ikväll, om jag ska följa me Linn och nåra till tanto eller om jag ska ha en till hemma kväll. Hör av mig mer när jag kommer hem från tandis. Puss!


dag med mami

Hello, nu är jag hemma igen efter en mysig liten utflykt med mamsen. Vi drog ju som sagt på bio och vi såg Prince of Persia. Den var faktiskt riktigt bra. När filmen var slut gick vi runt i affärer i kista och sen åkte vi till spånga och käkade på kina resturangen där nere. Så nu är jag så sjuukt proppmätt.


Later

Nu drar mamma och jag till Kista där vi dåra ska se filmen, puss!

Chilling

Märkte nu att Mia redan lagt in lite bilder, så här kommer bilder från igår då vi var hemma hos Miccho vid hötorget.


Vad är det för fel på vädret?!

Efter fikan igår med Caroline träffade vi även Sara ett tag innan vi alla drog hem till sig. Jag käkade sushi med mamsen, hon är ju själv hemma nu när mina bror och papi har åkt till London. Men i alla fall så fixade jag mig sedan efter det. Vi tjejer möttes i vällingby och därifrån drog vi på party inne i staden, vid hötorget nånstans. Men det var ganska lugnt där och trevliga människor. Men men, idag blir det en lugn dag för mig. Ska på bio med min mamma och sedan ut och käka och jag blir nog hemma ikväll också tror jag. Kommer bli en grymt chill kväll, känner att jag behöver ta det lite lugnt. (Förhoppningsvis lägger Sara och Mia ut lite bilder från igår som jag kan lägga in på bloggen då)


on my way

Tjosan, visst blev de fina bilder? Haha. Nu ska jag dra mig mot bussen, ska fika med käraste Caroline och vi ska fixa lite stuff också. Men ja, inte mycket mer att säga just nu. CYA!

sistaaah!


Bilder från Martin


Mixed up

Ikväll blir de rök hos Martin, nej men vi tjejer ska dit i alla fall. Kommer bli så skoj så, hoppas jag. Nu är jag hemma och väntar på att Carro ska käka och sen ska jag mellan landa där innan vi rör oss mot Martin. Jag har kameran med mig så förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta massa bilder, the girls får påminna mig! Later!

Fika me gullisarna

Idag dåra, ska jag fika med Caroline tror även att Sarisen kommer, håller just nu på att fixa mig. Vet inte riktigt vart vi ska fika men jag antar att det blir vällingby och btw, fyfan för vädret!!


söder drägg

Hello, orkade verkligen inte skriva något igår när jag kom hem. Men som sagt åkte jag och Linn och hälsade på Linda och vi hade med oss blommor och choklad. Det var trevligt att vara där, träffa Linda och umgås och så. Runt halv nio drog vi och då träffade jag och Linn Jimmie. Vi satt på bk på söder för jag var tvungen att käka, hade inte gjort det på hela dagen. Anyway, som sagt var vi med Jimmie och satt och konverserade. Runt halv elva började jag och Linn röra oss hemåt, så jag var hemma strax efter elva.


SOMMARLOV!

De var ju skolavslutning igår, såå jävla skönt men har fortfarande inte smällt att de var sista gången vi var i den skolan. Efter sommarn blir de ny skola, nya människor fast man ju såklart kvar de närmsta. Idag ska jag faktiskt bara ta det lugnt, igår kvälll drog ju jag och tjejerna till riddersvik där det var väldigt mycke människor och en hel del poliser också, vissa av oss hade ju otur. Anyway och ikväll ska jag och Linn åka och hälsa på Linda men annars ska jag bara ta de lungan, känns som de behövs lite efter igår. Jag har ont i hela kroppen för jag halka på ett blött berg så alla fick sig ett gått skratt =) CYA


Så vacker låt


Bilder från balen!





GULLE VOVVE!

Den här söte vovven ska jag vara hundvakt åt veckan runt midsommar, är så överlycklig! Finns ju ingen gulligare. Ja ja, var bara tvungen att lägga ut en bild på gullehunden. Sooo cute!


Kort som vanligt, mer imorn =)

Hellooo, hemma från balen. Det var sämre än förväntat men kvällens höjdpunkt var nog fan att vi åkte flak till balen, sjukt kul! Jag orkar inte lägga in alla bilder ikväll så de lär jag lägga upp imorn, dessutom är de massa andra som fotograferat så hoppas på att de åker ut på Facebook snart så jag kan sno nåra därifrån också. Ska sova nu, mitt huvud strejkar, natti babys!

Juste!!

Jag, mamma och Kajsa åkte till kista innan vi körde Kajsa till centralen. Jag köpte en ny balklänning och ett par skor till de. Men bilder på de får ni se imorn efter balen, mihihihi! BYE!


sunny weekend

Hejsan, hemma efter en lugn helg på landet. Kajsa hängde på och vi hade det sjukt mysigt i solen. På lördag kväll fick vi dessutom gäster, min gudmor och hennes familj och sen min brors gudmor och hennes familj. Dom har nyligen skaffat en hundvalp som heter Jerry och han ska jag va hundvakt till en vecka över midsommar, jag är så sjuuukt överlycklig över de! Kommer inte vilja lämna tillbaka honom! Men i alla fall, mesta dels av tiden har gått till min kära Kajsa med tjejsnack, sol och promenader.


Kajsa är konstig.................

Hej igen, det blir väldigt tråkiga inlägg nu men känns ändå bättre att skriva än att låta bloggen vara tyst. Så jaa, idag mår jag bättre men inte prima än. Men jag kände att jag behövde komma ut lite så jag gick ner till Spånga och träffade Linn. Men vi var inte där länge för Linn skulle vidare till stan. Så när jag väl var hemma igen tittade jag på x-man, Love it! Fast blev avbruten lite då och då av våran städerska som försökte prata polska med mig, men det var väl trevligt. I alla fall nu har jag nyss käkat och ligger i sängen och pratar me Kajsan. Ska strax städa marsvins buren och lägga mig för kvällen, är sjukt trött och vill va så pigg som möjligt imorn. CYA!!!

Sucky wednesday

Ännu en dag hemma och säng liggandes, fast idag var jag i alla fall inte helt handikapad av febern utan den hade sjunkit. Men mamma tycker ändå att jag ska stanna hemma imorn och sen får jag gå ut på fredag igen. Men idag tog jag mig i alla fall tiden att gå ut lite, att sitta inne för mycket klarar jag inte av!! Men ska faktiskt sova nu, är helt slut av någon anldning.. Puss!

förkortning på en underbara lördag!

Måste skriva lite om min underbara lördag! Jag drog till Carro runt 3-4 tiden då var Sara redan där och vi fixade i ordning lite och så senare kom Mia, Vikkan och Mikon och efter vi hade käkat smög Mia bakom Carro och satte ögonbindel på henne och sen kidnappade vi henne hela vägen till fridhemsplan, så hela den vägen fick hon ha ögonbindel, i fridhemsplan drog vi till CYBERTOWN! Det var en liten suprise grej till Carro, tror faktiskt hon uppskattade det. Vi ahde sjukt kul, och Carro vann dessutom som pricken över i;et. Måste bara säga att Mia kom sist.. hihihi (a). Sen drog vi tillbaka hem till Carro och de kom fler tjejer dit. Sen drog vi ut ett tag och när vi väl var ute raggade vi upp nåra killar som lät oss fälja me dom. Så vi drog hem till nån kille i närheten som hade nån grabbkväll typ fast vi var dock inte där länge. När vi väl drog därifrån hade de flesta tjejerna dragit och vi som var kvar hjälpte till med att plocka undan och sen drog jag hem. Känns som va bara babblar så nu får bilderna säga resten =)

fantastisk kväll med de bästa!


en kort förklaring

Hej, de va ett tag sen nu. Hoppas ni haft de bra och så för de har faaan inte jag! I söndags vaknade jag med 41 graders feber och fick åka till doktorn och nu käkar jag äckelpäckel medicin, 7 jävla tabletter om dan.. Aa, idag är i alla fall första dag jag kunna käka nått och typ över huvud taget röra på mig. Jag vill bara ut och springa av mig suttit inne i tre hela jävla dar nu. Tröttnat!


RSS 2.0