Dööööööösch!

Nu har alla dragit och det är bara jag och Linn kvar, så vi sitter och tittar på Shrek och funtar på hur länge till vi kommer kunna hålla oss vakna. Men men, hör av mig mer imooooorn! =)


olivers hemlighet


Myyspys kväll @ my house!

Orkar inte ta hela kvällen faktiskt, för mycket detaljer. Så kommer visa med fina bilder och även en liten video kommer upp senare!

kvällen är inte slut än..


första kvällen på lovet

Gooooodmorgon people, idag är jag sjukt seg i hela kroppen och har vaknat flera gånger inatt. Nu tänkte jag dra en kort sammanfattning av min gårdag. Efter skolan drog jag hem och vilade (nära på att sova), mina päron åkte till landet och då kom August hit och vi käkade pizza och tittade på film. Men han drog runt åtta och då drog jag och träffa Carro och Sara i vällingby, efter ett tag drog vi hem till mig för de knasade sig med dit vi skulle egentligen. Och även Noah och hans kompisar kom också hem till mig och vi tog de lugnt och hade det mysigt. Boysen drog vid ett tiden och då kom två av min brors kompisar istället och vi tittade på skräckfilm då och lite innan halv två drog Carro och Sara hem och strax efter de kom August hit. Vi tog de lugnt inne på rummet och råkade vi råkade somna då ett tag också. Men han drog i alla fall vid tre tiden och då började jag plocka i ordning lite och sen gick jag och la mig. Men nu sitter jag här i min soffa och har precis städat klart så nu ska jag ta det lugnt ett tag och sen får vi se vad som händer.


Gröna citron möffs!

Satan va tid det tog! Nu måste jag fan tok läsa den där jävla boken så jag blir klar me han ikväll, i värsta fall få jag ju läsa imorn på bussen men de slipper jag helst. Så ja, då vet ni hur resten av min kväll kommer se ut. Pööss pöss!


Nu lägger jag svenska boken åt sidan

och tar fram kok boken, ska försöka mig på att baka nått gott. Wish me luck!! :D


Bara en dag kvar nu, sen är de lov!

En fotograf var hos oss i klassrummet idag, han skulle ta bilder på oss till någon ny skolbok. Så det är väl bara att vänta å se om man ser sitt ansikte där nånstans. Men det var ju så typiskt att de skulle va just idag, för jag hade glömt bort de och imorse försov jag mig. Så jag hade valt ut kläder på måfå ur min stora fina klädhög och gått till skolan med bara lite smink och morgon ruffs. Men men sånt är livet. Nu ska jag fortsätta läsa våran jävla svenska bok som ska va utläst tills imorn, oooops har en bit kvar.. It sucks!

Missss yah bebbeh!


Jag kom på nå kul!!! :D

Va fan ska man klä ut sig till på halloween?! Har nåra små idéer men inget jag tycker känns rätt. Hade ju min idé där på att komma som en vindruvs klase (gröna tights, lila tshirt och massa lila ballonger!) men den va konstig tyckte de flesta, men de skulle fan va lite kul om jag gick så! Halloween är en viktig grej som kräver mycket planering, så är de bara!


Penis....

Har typ inge kul att säga juuu! Hade prov idag, de sög. Men får väl hoppas på ett g i alla fall. Nu sitter jag med ny målade naglar och känner mig helt handikappad.. Men vid nio tinden ska jag ut och träffa Adam en tag, känner att jag behöver ta lite frisk luft, höhö. Vet inte vad som händer imorn. Ser ni, inge kul överhuvudtaget!!


trist*!

har vart sjukt trött idag och bara legat och sovit då jag varit hemma, illamående har jag vart också..score!! Höstlov om tre dagar vilket sitter jävligt fint!!

giirl talk

Tog en mysig liten fika med min kära Caroline idag efter skolan, var ett bra tag sen nu. Ikväll ska jag och familjen över till farmor och farfar för att fira min gammel mor som fyller år idag.


Mamma Mia!!!!

Mamma Mia var helt jävla grym! Fick mig dessutom några favorit snuttar i musikalen, bland annat då pojkarna sjöng och dansade i små bad kläder.. mmmm! De var fantastisk stämning där inne och det var en helt perfekt födelsedags present! Man fick tyvär inte ta bilder på scenen och så då det blir bilder på moi och Kajsan! Efter musikalen käkade vi på nån itaiensk resturang inne i stan och sen åkte Kajsa hem och jag sitter då här och ska gå och lägga mig nu, puss!


winner takes it all!

Hello people! Som sagt blev de film kväll igår. Och vi har sovit fyra timmar inatt, score! Och nu håller vi på och fixar oss för vi ska på mamma mia musikalen idag, niice va? Kanske bara om man tycker om mamma mia eller musikaler, men men. Fick det i födelsedags present av min käre mor så nu jävlar!


MOOOVIE TIME

Nu är Kajsa bajsa här och vi ska kila ner till spånga och hyra film och köpa något gott, känns som vi gör de ganska ofta..


Här är väldigt charmiga bilder från igår!


Min nya drog!

Fast den i för sig ganska gammal, men men


Dagen känns onödig..

Man gör ju ändå ingenting förens fram mot kvällen, eller inte just idag i alla fall. Är små sjuk och har ont i hela jävla kroppen. Hur det har gått till har jag ingen aning om men har ju en viss talang när de gäller att vara klumpig och göra illa sig.. Har faktiskt passat på att spendera lite tid med mamma nu idag, vi har tittar på film och gör de fortfarande. Varken pappa eller Wille är hemma så de är bara vi girls och nån gång senare kommer Kajsa, har faktikst ingen koll på när?


fuck you and fuck her to

Nämen tjenare! Blev inget skrivande igår, var knappt hemma och de kosta stunder jag var de hade jag alltid brådis att dra. Efter plugget igååår dåra tog jag och Empiie en fika inne i stan och sen drog vi till västermalmsgallerian, Emelie hittade ett par skor som hon köpte och jag som är pank bara gick och dräggla på allt.. Där träffade vi även August en snabbis innan vi drog vidare till stadshagen där vi blev upplockade av mi madre och åkte hem till mig där vi slängde i oss mat för att sen åka hem till Emelie där vi fixade oss och seeen vidare till vällingby där vi mötte upp the girls. De har vart väldigt mycket åkande idag och de blir mer, för när vi mött upp flicksen åkte vi till brommaplan och dääärifrån gick vi en väldigt läng bit för att komma till nån kille som bodde där. Vi skulle egentligen bara föra där och sen dra vidare men de blev aldrig något me de. De var i alla fall kul i början och roliga människor, men sen blev de lite segt runt tolv tiden så då drog jag, Sara och Carro och jag bad en taxi plocka upp mig i brommaplan och när jag väl var hemma käkade jag och sen sov. Hoppas Sara lägger in lite bilder sen som jag kan lägga upp här, de vore ju nice :)


My sweet Caroline

Take my hand, togather we can rock n' roll!


snöööö ju!

De snöar ute, nu är de ju vinter på riktigt. Bara att de typ är slask snö.. Men gud va folk kommer få snö på sig idag av mig, hihih. Ska strax kila till bussen, CYA!


Jahajaa

Kom hem nu för inte så länge sedan, mamma var så snäll att hon hämtade mig hemma hos August så jag slapp åka komunalt. August lärde mig faktiskt att laga mat! Snabb makaroner... Men alltid en början, jag är på ju på g nu för fan! Pluggade faktiskt lite gran hemma hos han också, har ju prov imorn igen så det var ju ganska bra. Men som tur är så är provet på sista lektionen så hinner öva innan, vilket jag kommer behöva göra mycket! Men nu ska jag mysa ner mig i sängen och dricka tea.


i brist på fantasi

Nuu sitter jag hemma hos lill Empiie och väntar att August ska sluta, sega fanskap! Är lite halv trött efter dagens idrott så ligger på Emelies säng som ett uttorkat kvalster.. Måste ju samla krafter för att sedan orka ta mig till bussen.. suck vilka ilandsproblem!

soooo hot!!!!!!!


Hade lite tid över nu på morgonen :)

Imorse vakna man me ont i hals och öra, mysigt värre. Sa nu på morgonen har jag druckit tre koppar tea så jag bara väntar på att kissnödigheten kommer ta mig! Men men, måste ändå till skolan för vi har prov idag (som jag inte har pluggat till, Jippie!) Men idag kommer Carolinen i alla fall, så alltid nått plus. Men nu ska jag gå till bussen, CYA!


Oh, he makes me dizzy

Tyst har bloggen vart som vanligt, men men. August åkte hem för nån timme sen och som vanligt gick han lite fel (inte lärt sig vägen helt och hållet än!). Skoldagen idag har vart riktigt seg, men de kan ha vart för att min lilla Caroline inte var i skolan, hoppas hon kommer imorn i alla fall! Efter skolan  drog jag och Emelie och fixade lite buissnes innan jag mötte upp Agge dåra och vi drog hem till mig och käkade och så. Nu sitter jag med Kajsa i lur och vi peppar inför söndag, kommer bli så jävla kuul!! Berättar senare vad de är få nå :)

kolla så gullig! kajsa är ju en riktig konstnär, yeah!!


En vanlig dag i skolan :)

Bilder från igår!

mer bilder kommer senare, för nu ska jag sooova =)


mmmm.. jag är vaken...

Jag är sjukt trött hela tiden har jag märkt, för även idag somnade jag när jag kom hem. Fast jag drog inte hem direkt efter skolan utan jag tog en fika i vällingby med Mikaela, det var så sjukt jävla länge sen vi sågt så de var allt på tiden! Nu ligger jag i min säng i mitt alldeles nystädade rum. Japp, ni hörde rätt. Jag har städat! Men det faktiskt på tiden, man kunde ju nästan göra skulpturer av allt damm.. Ska försöka hålla mig vakne  ett tag till, är jätte trött, men vill inte bli brutalt väckt av August igen.. hehe.


AS BALLT!

Dom pratar med har redigerat med autotune så de låter som dom sjunger!
As ballt juu, skulle jag vilja testa!


you can try

Efter skolan kollade jag och Carro lite snabbt i affärer och då träffade jag Agge man en snabbis också. När jag kom hem sov jag fram till middagen, det är därför bloooggen har vart tyst idag för sen efter middagen åkte jag och mami till kista och små shopapde lite. Fick bland annat en till skinnjacka, två par skor och två tröjor.


vem skrev detta ?

Postat av:
Hallå.. Varför träffar man aldrig dej längre? :(
2010-10-12 @ 23:03:49

Svar: Jaadu, jag vet inte riktigt vem du är på grund av att du skriver anonymt så då kan jag ju tyvär inte svara på din fråga..

fram, och tillbaka igen

Då har man haft en härlig hem på landet.. Nä men de var faktiskt ganska mysigt. vi åkte hem vid tre - fyra tiden men sååklart behövde jag och mami åka tillbaka för duktig som lilla jag är glömde jag min jacka där med nycklar och busskort.. satan!! Men jaa, vi åkte och hämtade de sen åkte vi till puben i spånga där vi käkade med några familje vänner. Men tillbaka till de som hände innan min kaosade söndag. I fredags tog jag en fika med Linda inne i stan och vi pratade och hade det mysigt. Senare kom även August och jag var med han då Linda drog. Vi gick runt inne i stan och tog ännu en fika på ett annat ställe, sen vid sex tiden kom Kajsan och då åkte vi till spånga där vi sa hejdå till Agge och blev hämtade av mina föräldrar och åkte ut till landet. Vi hyrde film, köpte hammburgare, godis och annat gott på vägen ut så det var riktigt mysigt. Men idag är jag jävligt trött, vi somnade vid sex tiden imorse och blev dessutom väckta vilket aldrig är mysigt. Men nu ska jag ta de jääävligt lugnt resten av kvällen. Sååå ciao for now!

old pic på mig och Linn från i somras, miss you huuun!!!


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks

 


på topp

Tjabba! Sitter i sängen med en smockfull mage, kinamat är fan farligt! Gullet August har vart här, vi sågs efter skolan och han drog för nått tag sen. Nu blir de en kväll framför tv;n men Kajsa i lur skulle jag tro!


Nu blir de paradise hotel och glass!!


push it to the limit

Sitter hemma hos Emelie nu och vi har precis käkat, lata som vi är beställde vi hem mat.. Är helt jävla proppmätt och vi både ligger utsträckta på sängen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu, får se om vi drar ut nått eller bara tittar på film och tv, we'll see :)

damn, that's hot!


2-0 till holland?!?! Va är de som händer?

 

fotboll? hot or not?

Sitter faktiskt och tittar på matchen just nu, tro de eller ej?! Holland leder ju redan med ett noll.. suck, men Sverige kommer ikapp!! Är egentligen inte så insatt men tittar ändå på matcherna skumt nog..? Tog en fika med Aina idag vi hade lite snusk-snack men vi fick även sällis av Frida och Marcus ett tag lite senare men inte så länge. Nu kom jag på ett dilemma, matchen är igång men klockan nio börjar deperate housewifes!!! Va fan gör man.. tror nog de blir dh och sen checka matchen i reklamerna bara för att se hur de ligger till..


baang!

Asså jag suger ju verkligen på att skriva!! Men jag känner att jag liksom tappat lusten eller nått? Har liksom inget vettigt att skriva om och dessutom har min älskade kamera gått sönder så kan inte lägga in nys bilder heller.. Får se om jag får tillbaka viljan att skriva eller inte, men ska fortsätta ett tag till och sen får vi se med tiden om jag slutar eller inte.

Efter skolan tog jag en fika med min fina Emelie, har inte träffat henne utanför skolan på eeevigheter. Skaffade mig även en gullig mösse då vi gick runt och kolla i lite affärer. Sen mötte jag upp lille august och vi hyrde film, köpte godis och drog hem till mig. filmen sööhööög! Den skulle typ va läskig, men fan heller, den sög som satan :)

prom night pic!


fridfull helg..

Tjaaa, är i uppsala nu, men de sa jag ju tidigare. I fredags kom det en hel del people hit, de blev något spårat och jag kunde inte slappna av. Jag skällde ut lite folk då och då och det var inte förens vid tre tiden då jag kunde börja andas. Då hade alla från uppsala dragit och de va bara de som skulle sova över kvar. Sov mindre än två timmar den natten..score!! Nåra drog vid åtta morgonen efter men de flesta drog vid halv tio tiden, då var de bara jag, Kajsa och Jennifer kvar. Och de va ju en hel deeeel att plocka undan, flaskor, burkar, papper, apelsinskal(?) och en jävla massa mer. Men men, när det var klart bestämde vi oss för att vi skulle ha en myskväll hemma. Vi drog och hyrde film och köpte massa gott, vi hyrde bland annat en skräckfilm och fyfan va jag skrek.. usch usch!! Jennifer drog vid tio tiden och då började jag och Kajsa började titta på grease och runt halv tolv tiden käkade vi middag också. Men så fort filmen var slut nästan sprang vi till sängen och gick och la oss. Sov fridfullt fram till klockan fem då de plingade på dörren och sen började människan utanför banka också. Vi gick och öppna och då var de en av Felix kompisar som var aspackad, vet inte riktigt va hon ville för jag gick direkt och la mig. Men meen, nu är vi i alla fall vakna, de va kort om helgen här i uppsala :)


TAGGARÅÅ

ÅKER TILL UPPSALA IMORN, NIIIICE!!


helt sluut

Ellu ellu! Då är man äääntligen klar med dagen små sysslor: gå till skolan, gå  hem, gå ut med vovven, fira mormor som fyller år, gå ut med hunden, pluga, duscha hunden, plugga. Klaaart! Så nu blir de en kväll i sängen för min del, ligger och tittar på Zorry just nu. Han är ju så jävla cool! De måste ju alla hålla med om? Han är lätt en av mina många älsklingar!

blöööt voffe!


ooops

Yooo, har vart sjukt trött idag så har inen ork att skriva heller. och de gäller nu me, vi hörs nån annan gång!

sooova!

Nu är de fan dags för mig att sova! Men föörst ska jag berätta lite små skit saker. Inte många märkte min lilla förändring idag, men men den var inte så stor ändå.. Efter skolan rushade jag typ hem till vovvisen, jag får såna skuldkänslor av att lämna honom själv hemma så går alltid direkt hem efter skolan. Nu har jag pluggat lite spanska men nu jääävlar är de sängen som gäller =)

måste bara visa min coola fläta jag hade i lördags =D


buppie!

Seegat som fan idag, vilket har vart riktigt skönt! Jag och Kajsa har tittat på barn program och spelat kort. Måste bara säga att jag verkligen blivit fest vid Jerry vovven, vill vara med honom hela tiden och jag lär honom massa sattyg (a), shhhh säg inget! Ska faktiskt ta och sova nu, ska upp sjukt tidigt imorn så behöver min skönhetssömn. Hatar måndagar! Har även gjort en förändring med mig själv, ännu en gång. Ska se om någon märker imorn, hihi! Men nu ska jag fan ta och sova!
 
lägg märke till min sjukt biffiga arm!! :o


lördagen

Igår blev det lite ändrade planer för oss, det blev ingen bio och vi käkade inte ute. Vi drog först till bromma och väntade på Jonte och Linn som skulle fixa lite stuff och sen rörde vi oss vidare hem till Micke och Jocke i barkaby.

Två otroligt fina bilder! Bilderna är tagna i början av kvällen
och de va bara dom två som jag vågar visa, hehe..


That's how it is!

Jag och Kajsen låg och myste framför två filmer igår, de va rikgti jävla skönt för jag va helt slut kände jag. Men vi var även ute med Adam ett litet tag då vi gick ut med vovven. Men sängen var så lockande att vi gick och la oss tidigt. Idag har vi hittills bara segat och ikväll blir de till att käka ute och sen gå på bio, nice! vi skulle på fest så blev de krångel så jag pallante. Men men, nu måste jag fan klä på mig känner jag (a)


nämen!

Jaaa som ni kanske har förstått så är Kajsa bajsa här, hon skrev ju ett fint litet inlägg för några minuter sen. Hon var ju inte diskret heller, jag märkte ju direkt att hon hade gjort något med antingen min facebook, msn eller blogg! ;) Men tog faktiskt ett litet tag innan jag tänkte på bloggen, hade glömt att hon kunde mitt lösen! Men anyway, nu väntar vi på våran pizza och ska ha en mysig kväll hemma med film och gott :) pööööööss!


heej :)

Kajsa här, Ebba gosar med vovvsen just nu. Skulle tagit en bild (haha, eller filmat) men kameran är där nere och jag orkar inte gå ner... Hihi Ebba vet inte att jag skriver här så jag tror jag ska försöka hitta nån annan fin bild att lägga upp. Ikväll ska vi typ käka pizza och kolla på någon film eftersom Ebbsis mamma och pappa är borta och vi ska ta hand om hunden :) Jag har inget mer och skriva nu så vi får väl se vad Ebba tycker om det här.


RSS 2.0