lämna huset

Nu är jag strax färdig fixad och ska börja röra  mig mot vällingby där jag ska möta upp Emelie, vi ska väl ta en fika och kolla lite i affärer tror jag. Så de ska bli myspys!


nyfärgat

Nu har jag färgat håret hörni! Eller gjorde de i för sig igår, men nu får ni se lite bilder på de. Den övre bilden är från igår innan jag drog mot bussen och den undre är från imorse, precis då jag vaknat. De skiftar väldigt mycket beroende på ljuset. I verkligheten är de faktiskt itne så väldigt rött så jag funderar på om jag ska lägga en ännu rödare färg över..? Får ta och klura ett tag på den.


12e bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Min fina lilla Sofie, hon och jag har börjat umgås mer och mer.
Tösen och jag klickar så bra så de är väl därför!


nu blir de fan sängen för mig... :$

Tjabba, nu är jag hemma igen. Har i för sig vart de nått tag nu. Jag, Carro, Sara och Vikkan var som sagt i kista ikväll och tittade på bio, vi såg 127 timmar eller var den nu heter och jag kan ju säga att känsliga ögon borde välja en annan film! Men annars är de väl bara nice att se en kille skära av sig armen, eller? Aja, det blev en lugn och tidig söndags kväll men det var ändå ganska skönt för jag känner mig helt slut av någon anledning. Så nu ska jag gosa ner mig i sängen, käka chips och snicksnacka lite i lurnen. Heerligt, ciao!!

här har vi mina fina tjejer!


movie night

Nu har jag ätit en mysig middag med la familia och håller just nu på att fixa mig för att snart börja rulla mot bussen. Jag ska möta upp girlsen, vi ska gå på bio i kista. De blir en lugn avsutning på den fartfyllda helgen. Måste skynda mig nu så jag hinner med bussen, Ciao!


Dags att färga håret snart

Måste färga håret så snart som möjligt! Får panik över att färgen börjar gå ur, för de känns som om jag börjar bli orange hårig istället och de vill jag ju inte!! Så jag ska antingen färga håret idag eller imorn, beror på ifall mamma har köpt hårfärg nu som jag bett henne göra, eftersom hon ändå är och handlar, eller inte.


girls night out

Igår var det som sagt tjejmiddag hemma hos Sara, där även Caroline och Viktoria var. Vi käkade hemma gjorde pizza och hade det mysigt med en massa snack. Vid nio - halv tio drog vi hem till Enrique i rissne där det var lite people och där spenderade vi resten av kvällen.


11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Linn är en av kanske 3-4 personer jag kan berätta allt för och anledningen till de är att hon alltid ställer upp för mig. Min egna lilla sötnos, love you hunny!


IM BAAAACK!

Hade som sagt inte tid att skriva något igår, som Kajsa var snäll och berättade. Och angående bilden, de var inte jag.. bara så ni vet.. absolut inte.. Aaaanyway, igår drog jag och brudarna till rissne där de var lite röj. Vi missade sista bussen hem med som tur är var en kille snäll nog och fixa så vi fick skjus hem. Jag slaggade hemma hos Carro och vi slocknade ganska direkt då vi kom hem. Och imorse har vi bara legat och degat i soffan framför tvn och nu är jag hemma igen och har precis kommit ur duschen och ska börja fixa mig för att sedan börja rulla mot Sara som ska ha en fin liten tjejmiddag ikväll. Efter vi käkat och så ska vi nog rulla vidare, CYA!

l o v e


Sista inlägget, jag lovar

Jag tänkte lägga upp lite roliga youtube filmer, men det var lite för svårt för mig så jag skiter helt enkelt i det! Men det här blir i alla fall sista inlägget från mig nu. Ebba kommer väl tillbaka i morgon antar jag. Jag tänkte bjuda på en bild på henne också (tyvärr också suddig eftersom jag tappade min kamera i ån en gång, så jag får klara mig på en dålig webcam) Här har ni i alla fall Ebba i femman, haha hon kommer hata mig!


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll

Nu är ju inte Ebba här, men jag tänkte att jag skulle hjälpa henne lite med hennes bild-grej som hon håller på med! Idag skulle hon lägga upp en bild på någon snäll, och jag antar att det skulle blivit jag. Ganska självklart egentligen. Jag brukar faktiskt bre mackor till Ebba väldigt ofta och hur snällt är inte det liksom? :D

Hihi älskar dig bästis / Kajsa


Kajsa igen..

Eftersom att jag har tråkigt så tänkte jag bjuda på en (lite suddig) bild på mig och Ebba. En midsommar för massa år sedan, kolla vad rosa och fina vi var! :)
 


Gästblogg

Helloo, Kajsa här. Ebba har inte tid med er just nu för hon ska ut och supa skallen av sig, och eftersom att jag är snäll och ska titta på film med mamma ikväll fick jag äran att skriva ett gästinlägg. Hehe, men det var väl inte så mycket mer jag tänkte skriva, mer än att ni får försöka klara er utan Ebbis ikväll!
 
Jag vet att ni önskar att ni också var såhär coola...


9e bilden: Någon i din släkt

Här har vi min käre farfar (bildern är från min brors 18 års dag). Cool som han är sitter han ute med mina glajjer även fast fr inte är nån sol.. Han ser lite ut som en italiensk maffia boss :P


kvällen har vart vild?

Skulle ta en paus från matematiken och gick ut och träffade Linn ett tag, vi satt och snackade igenom allt som hänt på senaste och så. Sen ska vi gå ner mot vägen för att möta upp Chrille som skulle hämta upp henne. När vi står där och väntar åker en galen bil förbi och sladdar och spelar högmusik, de var ju Nico och Björne så klart. Vi hoppar in för att värma oss lite men då kommer ju Chrille och Linn åker hem, då blir jag kidnappad av Nico och Björnis! Tillslut körde dom hem mig och jag fick fortsätta mitt matte pluggande (som tack vara min bror gick snabbt och smärtfritt). Så så har min kväll sett ut, lite mer livat än vanligt..


Kul att nacken är förstörd.

Sitter med en varm jävla vetekudde på nacken nu! De blir ju bara värre..
Min lycko vecka, verkligen!!

stelt...


bara en dag kvar!

Dagen har gått fort och nu sitter man här hemma ensam igen. Fick ta en del stryk på idrotten idag också, inte nog med att det var jobbigt utan jag har också lyckats knäcka nacken på nått sätt så de gör ont så fort jag rör skallen lite åt vänster.. kul, handikapad.. Jaja, nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen och käka ett tag för att sen sätta igång med pluggandet.


Torsdag

Då är de bara två skoldagar kvar och sen är de lov! Och de kan ärligt talat inte behövas mer än just nu! Ändå lille knorret är att vi har nio prov sen mellan sportlovet och påsklovet... Alltså nio prov på sex jävla veckor! Dom försöker ta livet av oss, jag visste att min mentor hatar mig.. Japp, så man kommer behöva sitta och plugga en helt del på de underbara lovet för två av proven kommer direkt veckan efter, wihoo! Aja ska strax börja röra mig mot skolan, så ciao!


Att allt kan förändras på så kort tid

Nej nu är det sängen som väntar, de är ju trots allt en dag imorn också.. Natti :)


8e bilden: En person som du saknar.


2/12/2010-23/2/2011

Tiden med dig har vart underbar August, blir svårt att hitta nån som du
Har många fina minnen med dig som jag aldrig kommer glömma! :)


sleep tight

Nä nu blir de sängen för mig! Ligger och huttrar som ett jävla as så jag känner att jag behöver krypa ner under täcket. Såååå that's it för mig idag, hörs igen tomorrow!


10 saker ni kanske inte visste om mig:

1. Jag och August har känt varan i lite mer än ett år nu.

2. Jag har åkt fast för snatteri.
 
3. Jag älskar att utmana ödet.

4. Jag har sätt alla vänner avsnitt minst 37 gånger.

5. Jag är väldigt lågt bmi och dåligt imunförsvar, vilket gör att jag väldigt ofta blir väldigt sjuk.

6. Jag har skrivit dagbok sen 2004.

7. Min favorit färg är blå, därför har jag massa blå saker

8. Jag och Kajsa ska till Barcelona över valborg!

9. Jag har andningsproblem iband

10. Jag är rädd för min städerska

jag kan inte se min spegelbild i vattnet


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Ni kanske förstår varför jag aldrig lagt upp bilden? ;)
Här är iallafall en jätte gammal bild på mig från sommaren mellan 7an och 8an, har fortfarande min läpp piercing då som man ser om man kollar noga. Det är i uppsala från nångång då jag och Kajsa satt i nån liten indian hydda typ?


4 av 50 bilder :)


tv var bättre förr!

Big brother är ju fan inte samma sak som för nåra år sen!
 Knappt värt att se!!


helloo

Tjabba tjena, en lite gladare tjej idag än igår här! Skoldagen var väldigt chill med tanke på att vi fick sluta tidigare eftersom våran svenska lärare var sjuk, yeay! Då drog jag, Carro och Emelie till vällingby där vi tog en fika och kollade lite i affärer. Sen rullade jag och Emelie hem till Emelie där vi lekte lite med kameran, såg på film och åt rejääääält mycket.. om inte pappa hade vart snäll och hämtat mig hade jag rullat hem.. Men men nu är jag iallafall hemma och håller på att få bilderna av Empie, så jag antar att jag lägger upp någon/några sen när det är klart. Belive it or not men jag ska gå och ta mig en macka nu, hehe..


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Jag och Alexandra på jullovet. Fyfan vilken galen kväll det var!


put on a fake smile

Strax dags att göra mig i ordning för sängen dåra, kul att man börjar tidigt på måndagar.. Måste sova också så jag kan börja tänka klart igen, har på något underligt sätt vart en riktigt jobbig dag för mig idag. Aja, ska inte gå in på sånt nu! Har lite planerat inför imorn, men det tar vi senare för nu ska jag kila i säng. Natti natti!


10 saker ni inte visste om mig:

1. Jag och August har känt varan i lite mer än ett år nu.

2. Jag har åkt fast för snatteri.
 
3. Jag älskar att utmana ödet.

4. Jag har sätt alla vänner avsnitt minst 37 gånger.

5. Jag är väldigt lågt bmi och dåligt imunförsvar, vilket gör att jag väldigt ofta blir väldigt sjuk.

6. Jag har skrivit dagbok sen 2004.

7. Min favorit färg är blå, därför har jag massa blå saker

8. Jag och Kajsa ska till Barcelona över valborg!

9. Jag har andningsproblem iband

10. Jag är rädd för min städerska

en bättre söndag

Varit i stan nu på dagen och fikat med mina underbara tjejer Linda och Linn. Linda fyllde år i torsdags så de var ett litet firande och vi bjöd henne på fikat. Har haft en riktigt kass dag så en fika med girlsen behövdes verkligen! Nää, nu ska jag gå och försöka fixa i ordning nån mat.. Wish me luck!


5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Här har ni en gammal bild på mig, tror de är från mitten av 8an nån gång.
 Lite söt var jag väl ändå? Höhöh!


4e bilden: Min partner

Min partner.. nej de låter för vuxet! Min pojkvän, August, och jag hållt ihop och träffats sen september men det blev inte ett officiellt förhållande förens i december. August är bland de bästa jag har idag, även fast han inte alltid tror de. Om mindre än två veckor har vi varit tillsammans i tre månader, vilket är de längsta förhållandet jag någonsin haft.. Att jag har honom i mitt liv är jag väldigt tacksam för, han är fin och underbar på många sätt och jag hoppas vi kan lösa de som är lite trassligt just nu.. För tro de eller ej men jag älskar dig August, så mycket mer än du är medveten om ♥


3e bilden: Min bästa vän

Min bästa vän heter Einar och han är jätte snäll och vi brukar leka varje dag!
Eller...?
Kajsa är helt klart min bästa vän, vi klickar på alla tänkbara sätt och inte nog med de så har vi känt varandra stortsett hela livet. Det är så att våra mödrar var mamma lediga tillsammans så vi har ju växt upp tillsammans som de systrar man kan säga att vi är. Att Kajsa bor i uppsala hindrar oss inte heller, vi snackar i lur nästan varje dag och ses kanske varanan helg (dock mer sällan nu när jag är tillsammans med August) och på somrarna är vi nästan som ihop klistrade. Jag älskar henne, som min bästa vän, syster och mongolidoffer.


*stjärna*

Kvällen igår blev lite vildare än beräknat. Vi hade förväntat oss chillkrök men de rullade in mer och mer folk hela tiden och trångt va de som bara satan. Jag och Kajsa bajsa kom iallafall hem vid två tiden då vi käkade lite innan vi la oss i sängen för att få lte krppsvärme! (oj oj oj). Idag har vi tagit lungan men även vart ute på en sjukt lång promenix då vi passade på att ta lite bilder.


FREDAG FÖR FAN!

Haft halv dag idag vilket var sjukt skönt, men vi hade matte prov som sänkte humöret.. menmen. Efter skolan drog jag och Carris in till stan och kollade lite i affärer innan hon åkte och träffade Mia och jag Kajsa. Jag och Kajsa sitter hemma hos mig nu och är stortsett färdig fixade och ska nu käka för att sedan rulla vidare till rissne med brudarna! Girls night out ;)


anger anger!

Dagen som började så bra.. Fick vg på ett till engelska prov och slutade tidigare, fikade med Carro och drog sen hem till Sofie och chillade. Sen får jag ett samtal av min käre far då han säger att jag inte får följa med till åre pga att min jävla mentor sagt att hon inte tänkt godkänna de! AMEN DE VAR JU SKIT KUL! HELA JÄKLA FAMILJEN SKA DIT MEN NEJ JAG FÅR STANNA HEMMA! Satan va jag är förbannad! Åh!! Ja men humöret är ju på topp.. ska gå och kväva mig med en kudde nu, bye!

jag just nu...


2a bilden: Min första kyss

Jahaja, min första kyss dåra.. De var ju egentligen inte mycket att hurra över. Jag var iallafall tretton år då jag fick min första riktiga kyss och det var hemma hos mig och vi satt och tittade på film.. vad mer kan man säga? Tänker knappast säga några namn eller lägga ut bilder på killen, så de får duga med någon random bild =)


Dags att börja rulla mot skolan!


put on a happyface!


piska frun å barnen

Ännu en hemsk onsdag har passerat och jag har legat i sängen sen jag kom hem från skolan, jävla huvud dunkar va fan jag än gör! Men snart blir de utgång på ingång, fekke you know!! Fast nej, ska ut och träffa Adam ett tag bara.. inget att hurra för... eller? Nu ska ni få lyssna på en favorit från i somras!
I♥Eddie


1a bilden: Om mig

Då hade jag tänk att berätta lite om mig själv då. Jag heter Ebba Linnéa Charlotta Sundewall och är född 5 juli 1994, jag är väl en vanlig brutta på snart 17 år som går i första ring på brommagymnasium. Jag har mina härliga vänner och en fin pojkvän och man skulle ju kunna säga att jag har en riktigt orginell Svensson familj, de enda som fattas är hunden och en volvo. Jag bor i spånga med min mor, far och storebror, vi har ett landställe i nortälje och ett hus i norrland där jag gärna spendera en del tid på sommrarna (me ♥ norrland). Min skolgång har varit väldigt knakig, har aldrig riktigt kunnat koncentrera mig på mina studier utan sitter hellre och pratar med vänner och busar runt. Inte förens nu på gymnasiet har jag lärt mig att ta lite ansvar, men då snackar vi lite, sitter fortfarnade hellre på ett fik med pojkvännen eller kompisar än att sitta med nosen ner i skol boken. Som de flesta andra ungdomarna så gillar jag att partaja med lite alkohol i kroppen och som även många andra föll även jag för grupptrycket att testa rökning och illa nog så har jag fastnat i de och röker än. Den person som känner mig bäst är min lilla Kajsa bajsa, vi har känt varandra riktigt länge och lärt oss hur vi fungerar och de mesta knäppa grejer jag gör, gör jag med henne.
En del intressen som jag har som alla kanske inte vet om är bland annat att gå på bil träffar/cruisingar, åka bil och åka skidor, jag har även fått intresse för smink och så och har gärna nån annorlunda ögonskugga även till vardags. Här en ju en väldig förkortning av mig själv, finns ju så mycket mer att berätta med de är bara att hänga med i svängarna här på bloggen så får man reda på mer och mer för varje dag. Hoppas de är läsvärt.


Ska berätta lite kort om min dag också, som vanligt.. kul

Skol dagen var som vanligt, satt och låssades lyssna på geografin, spelade kort på företags ekonomin och ritade på Adam på matten... Efter skolan mötte jag upp min fina August i vällingby och vi gick pch hyrde film för att sen röra oss mot honom där vi låg och myste. Filmen var sjuukt bra, Adrien Brody var med som huvudperson (Kajsas favorit!) och jag brukar i vanliga fall inte gilla honom, endast för att Kajsa gör de men den här filmen var sjukt bra! Min käre mor kom och hämtade mig och nu har jag käkat och ligger och snackar med Kajsan, som vanligt planerar vi en massa!


mig i lockaaaar!


En egen variant!

Hade tänkt att göra en liten sån här sak, som de flesta redan gjort och jag är lite efter med  och gör de nu.. Men de går iallafall till så här att jag ska lägga upp en bild och skriva en liten text om de olika grejerna som står nedan. Jag börjar med 1an och arbetar mig neråt för varje dag som går :) Starting tomorrow!!

1a bilden:
Om mig

2a bilden:
Min första kyss

3e bilden:
Min bästa vän

4e bilden:
Min partner

5e bilden:
En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

13e bilden:
Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: I min handväska

17e bilden:
En ovanlig bild.

18e bilden: Mina rädslor

19e bilden
: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden
: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Yeah, that's me!

Här är en hel del gamla bilder på mig, de är minst ett och ett halvt år gamla men de flesta är äldre.. En del har jag väl ändå förändrats? ;)


alla ♥ dag

Dagen i skolan har vart rejält onödig känns de som, tycker inte jag fått nått vettigt gjort. Aja, efter skolan tog jag, Emelie och Sofie en alla hjärtans dags fika. Caroline skulle egentligen också vart med men stumpan var sjuk idag.. Men ja, vi hade det trevligt iallafall och Sofie gjorde så man fick sig ett par goda skratt! Träffade även älsklingen ett tag, vilket är en självklarhet en dag som denna. Men men, ligger hemma nu och är sjukt seg och har på känn att 40 graders feber är påväg.. men som den kämpe jag är kommer jag nog endå gå till skolan!


Finner inga ord


söndag

De ha vart en skit fin dag med bra väder och fint sällskap. Chrille och Linn hämtade upp mig och vi gled runt och lyssnade på bra musik, sen vi halv fem körde dom mig till August. När jag kom fram dit låg vi och myste till en film och sen käkade vi, jag var inte hos han så jätte länge innan min bror kom och hämtade mig. Och nu är det nog sängen som gäller för mig, känner att jag behöver lite sömn.


mitt söta feta marsvin!

Sitter just nu och kelar med min lilla Luddis och alldeles strax ska Chrille och Linn hämta upp mig med bilen och vi ska glida runt lite, sen käkar jag hemma hos pojkvännen och myser med honom.


min helg snabbspolad

Fredag kvällen spenderade jag och tjejerna i rissne där de vart lite chill ferre. De blev väldigt sent för mig för jag skulle ta mig hela vägen till hässelby för att sova hos Agge och jag var väl där vid halv fyra.. Så den natten fick jag mig väldigt lite sömn, igår vid halv två tiden drog jag hem till Sofie där vi låg och tittade på film och tog de rejält lugnt. Jag kom hem vid sex tiden och då efter jag käkat fick jag anstränga mig som satan för att hålla ögonen öppna så det var alltså en kväll inne för mig och jag somnade nån gång efter elva, ehehehe..


no one knows!!

Blir en kväll i rissne med de här vilda brudarna, ingen vet va som kan hända ;)


istid igen?

Imorse va alla bussar inställda som jag tror alla va väl medveten om.. Men som den kämpe jag är gick hemifrån mig (spånga) till vällingby för att kunna komma till skolan, starkt jobbat som attans! Efter skolan tog jag en fika med Soffan och vi kollade även i affärer och så, köpte mig en väska, sol glajjer och lite annat smask. Bilder kanske kommer upp sen, men nu ska jag föna håret C I A O !


för att se stan

Tjaaabba! Härligt väder va..? Inte så mysigt att gå hem ikväll kan jag ju säga.. Jag och Soffan drog som sagt till söder för att hälsa på hos min morfar, vi kom dit lite efter tre och vad vi gjorde innan ska vi inte gå in på....... Aaaaanyway, hos morfar fikade vi lite, pluggade och pratade en jädra massa. Vi drog därifrån vid halv åtta och då drog vi till burger king för att få i oss lite käk innan vi började röra oss hemåt, såklart var mitt jävla helvetes tåg försenat i en halvtimme så jag fick sitta och vänta på stationen helt lonely.. Men ja, nu ligger jag i sängen och ska strax ta och sussa skulle jag tro. Ska bara kolla på criminal minds, de är ett måste nu mera. Puss!!

old one on me (eller jaa, nån månad)


Torsdag!

Bara två skoldagar kvar sen är de helg igen! Och idag slutar vi tolv också, vilket är jävligt skönt. Så när vi har slutat ska jag oh Sofie in till stan, kolla lite i affärer, fika och sen åka över till söder och hälsa på min morfar. Jag
vet inte riktigt hur länge vi kommer bli där eller vad vi göra efteråt med de får vi väl se då CIAO!


tröööett chey!

Nu är den jobbigaste skoldagen i veckan avklarat (skööönt!). Nu sitter jag hemma hos Sofie och vi ska strax laga mat, kanske lyckas bättre den här gången. Fast chansen är inte så stor med tanke på att mina matlagningsskills har nått botten.. Men men wish us luck!


buisnisswomen

Då ska man strax börja rulla mot bussen, fast börjar inte förens vi 10. Hmm, hur kommer de sig att jag ska åka nu?! Jo de är så att jag och Caroline ska fixa lite buisniss nu innan skolan. Nog om de! De är ju prov idag också och jag kan ju säga på en gång och rakt på sak att de kommer gå käpp rätt åt helvete för mig. Bilden är nedan är resultatet på tid över nu på morgonen. CIAO!


men tjabba, saknat mig!? nä..? nä okej..

Har vart lite tyst av mig idag, men de beror på att jag enda sen jag kom hem så har jag pluggat som en galning till provet imorn. Om jag kommer få ig? Ja de är en självklarhet! Efter skolan fastnade jag, Carro och Emelie i affärerna i vällingby och vi fick oss faktiskt ett par kap. Och jaa som sagt, enda sen jag kom hem har jag suttit med näsan i boken men nu ger jag fan upp! Nu ska jag ta en snabb dusch, lägga mig i sängen och äta massa godis och bara ta de riktigt lugnt framför tvn!

mina inköp


VÄRD ATT SE!!!

Adam tycker jag påminner om sked killen... :P


sick off it!

De går fan inte att plugga för mig! Så fort jag öppnar den jävla samhällsboken håller jag på att somna.. De kommer ju gå sjukt bra på provet på onsdag.. Aja, nu anstänger jag mig mest för att försöka få bort min helvetes mensvärk genom att fetta i mig massa godis, de här kan sluta riktigt illa! Hoppas inte Agge har nått emot lite hull..


"Jag kysste en grabb utav misstag!!!"

"tjejen från tv visa sig va en man!"


söndags ångest

Idag är jag trötter på högnivå! De är som om kroppen känner av då de är söndag och gör så man blir skit seg, för så är de iallafall för mig varje söndag. Jag har inte ens gått upp ur sängen men ska väl ta å göra de snart, behöver plugga lite till ett prov jag har på onsdag.. kuuul! De är riktiga söndags nöjen de..

bjuder på den, diggar mitt drugface!


better luck next time

De blev faktiskt inte många bra bilder från då jag, Sofie och Carro var ute och fotade.. får ta om de någon annan gång.


underhållande

Som sagt vaknade jag upp hemma hos August men var inte kvar länge utan åkte hem och tog de jävligt lungt och sen när Sofie kom över till mig låg vi och tittade på film. På kvällen träffade vi Chrille och Linn och gled runt i bilden och pumpade musik, as skönt! Sen träffade vi Adam och Martin ett tag innan jag rörde mig hemåt och nu ligger jag i min varma säng och har svårt att hålla ögonen öppna, såååå NATTI!

man är ju en bra bit ifrån normal


händer inte varje fredag

Gårdagen blev ganska exakt som planerat, inte helt där mot slutet men men. Jag slaggade iallafall hos Agge och var ju måttligt sleeten när jag vakna imorse.

bilder som Sara tog igår :)


thank god it's friday!

Nu ska man strax börja rulla mot bussen där jag ska möta upp Adam och vi ska rulla vidare till skolan där vi ska spela pingis i en och en halv timme (nödvändigt?!), de är nån turnering vi ska hålla på med. Och eftersom jag kommer åka ut ganska kvickt så kommer jag ju bara få sitta på bänken och glo i en timme.. Men men, efter skolan åker som sagt jag, Carro och Soffan hem till mig där vi ska köra en liten fotoshoot som Carro säger. Sen drar vi hem till Carro och chillar galet innan vi drar ut och möter upp Sara för att käka och sedan efter de rullar vi vidare på fekke! Så ser min fredag ut, nice va?! Men nu måste jag kila, puss på rumpan!


Bra att man håller sig sysselsatt!

De här har jag pillat på ikväll, har skrivit ut massa bilder och satt i ramar, här nedan är några smak prov men jag är långt ifrån klar! :)


Ebba och Caroline planerar

Imorn har jag och Carro lagt upp ett projekt vi ska utföra; vi ska hem till mig efter skolan då vi har slutat, vilket är klockan tolv (skööön fredag, i know) och då ska vi piffa till oss lite med lite wild and crazy smink och fräsigt hår och sen ska vi ut och fotografera! Ser verkligen fram emot de, ska bli skoj kan jag tänka mig och de är ju alltid kul med lite nya fina bilder. De är ju även lite mer speciella än vanliga vardagliga bilder. Kommer lägga upp bilderna här på bloggen imorn också! Här nedan är nåra bilder på mig och Carro från då Linda fotade oss, de är för cirka två år sen! p.s. Sofie ska också vara med..


läggdags

nu ska man börja röra sig mot kudden, pussar på nosen!

CYA

Nää, nu drar jag ut och chillar gaaalet med Adam!


Man ger ju fan inte upp!!

Tack vare lille Agge puffar jag med ungefär 30 pers nu.. och jag vägrar ju ge upp! De här är alltså inte alla av dom.. Visst måste ni hålla med om att Rasmus förstör mitt led!!
 


Men gud, glömde ju helt bort!

Nu är de så att jag och August har vart tillsammans i två fina månader idag! Så när jag skulle träffa Jonas idag var han där som en överraskning och inte nog med de så hade han köpt två rosor åt mig, så gullig kille man har va?! Reagerade lite speciellt kanske, började skratta och tog avstånd från blommorna men jag var nog lite i chock.. ehehe.
-Jag älskar dig mig fina kille, de har vart två underbara månader!


tjabba!

Prover gick faktiskt bättre än vad de brukar göra för mig på prov men de är ju lätt och säga nu, får se vad betyget säger sen.. Känns som om hela dagen har gått ut på massa kortspel och kan ju säga att de va för sällan jag vann!? Efter skolan mötte jag upp min käre vän Jonas och då var även August med ett tag, jag fikade med Jonas och hade lite tjejsnack som vanligt. Men nu är jag hemma igen och är helt slut efter jag vräkt i mig masa mat, ehhehehe..


ingen kommer bomba ditt hus sofie..

Sitter just nu och snackar med mina kära Sofie som är lite skrajsen eftersom hennes mamma inte är hemma, tror hon är lite rädd för att sova själv då hon försöka få dit mig i typ 20 minuter nu! Söten då!! Nu innan jag ska sova ska jag äta lite kakor och läsa igenom lite grejer inför provet imorn, sen är de sängen som gäller för mig. Men ska först försöka lugna ner Soffan lite, CYAAAAAAAAAAAAA!

gulle fia!


trevlig kväll, verkligen

Pojkvännen drog vid middagstid så jag är lite deppig över de och då hjälper de inte att jag behövt plugga geografi hela jävla kvällen! Men men, nu tror jag att jag är klar med de som tur är, jag har iallafall fått nog av de! Nu ska jag ut på en liten promenix för mig själv, blir inte borta länga CIAO!


fan va skönt med ledigheeet!

Speciellt så här mitt i veckan, det var otroligt skönt att få sova ut inatt! Men jag har börjat drömma massa konstiga drömmar på senaste och de börjar fan skrämma mig lite smått.. men men, man är ju en stor flicka nu och får lära mig hantera de. Aaaaanyway, dagen ska jag spendera med nosen ner i skolböckerna, tro det eller ej! Fast inte hela dagen, för jag ska även träffa August som kommer hit nån gång senare, han har fan inte vart här på as länge nu!


läggdags tror jag

Nu ligger jag i min fantastiskt sköna och varma (!) säng efter en promenix med Carro, vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord! Idag var jag ju som sagt i tid till min spanska lektion och sen rullade väl dagen på som vanligt.. Efter skolan mötte jag upp August i odenplan och som min pojkvän börjat få nu, fick han nån flipp om att vi skulle åka och spela billjard.. Så jaa de gjorde vi och de va sjukt mycket roligare än jag hade trott! Berodde väl på sällskapet antar jag, och att jag var rejält gryym på de! Men men, ska faktiskt ta och sova nuuu. CYA tomorrow!!


RSS 2.0