to the "big" city

Sitter hemma nu med Linn i sängen, vi väntar på att mi madre ska komma hem så ska vi åka till landet. Vi ska skjusa Linn till Richard (eftersom han bor där jag har landställe) och senare ikväll åker även Kajsa ut, förhoppningsvis har hon datorn med sig så jag ska skriva lite under helgen med bilder och så. För vi kommer även träffa Linn, Richard och hans kompisar nån gång under helgen, mys! Men men, hoppas ni har de skoj för nu ska jag och Linn busa lite. Puss!

(gammal bild från Falun, BTW JAG ÄR OSMINKAD! skratta inte.... )


kolla kolla


"Vafan heter han?!"

Tjoo, som vanligt hände det inte alls mycket i skolan. Men efter skolan åkte jag och bäste Mickis till vällingby och fikade, jag köpte även en vågtång och vi stötte på folk lite då och då. Jag kom på hur pinsamt när man träffar någon som man glömt namnet på.. Anyway, runt fyra tiden kom även Simon, riktigt länge sen man träffa han. Vi tre hade det mysigt och pratade och så, stackars lille Mickis kan va lite lättlurad ibland.


Hihih, Linn är bäst!


Love you!

(Ignorera att jag ser ut som en åsna)


helt vanlig dag

Inte gjort ett piss idag i skolan tror jag, har vart så härligt väder så jag och Linn har typ bara vart ute och sen när de va lunch drog vi hem till Jonte och käka. När jag gick hem från skolan var de så helvetes varmt så när jag kom hem var jag tvungen att ta en dusch direkt, ysch! Nu sitter jag i mys kläder och ahr nyss käkat, har luren vid örat och ska se på nån film tror jag.


Älskar videon!

Låten btw, ger mig gamla härliga minnen!


måååndag igen

I skolan har jag och Linn varit ute för det mesta, det har ju vart så grymt härligt väder. Sen efter skolan åkte jag och mötte mamma i stadshagen och vi åkte tillsammans till tandläkaren. En av mina tänder var trasig så jag ska tillbaka den tjougofemte maj för att laga den, annars var det inge problem. Förutom att jag hade hicka under hela undersökningen typ, suck! Nu ska jag nog kolla på film med mami snart, Later!


kommer inte orka käka på två dar typ!

Jag är prooooppmätt, men funderar på om jag ska gå ner och hämta godis. Nu blir det mys med täcket framför teven och luren vid örat. CYA!


China food here I come!

Idag åkte papi till kina med jobbet och han kommer hem första maj, kommer nästan sakna den gamla stollen. Strax ska jag, mami och jag tror att brorsan hänger me ner till kina resturangen i spånga. Eftersom jag är så trött (lat) och inte har nå smink på mig har jag tjatat på mamma för att vi ska ta bilen ner och jag fick min vilja igenom.


Visste ni att..

..Jag är höjdrädd som satan!
..Jag är rädd för djupt vatten.
..Jag hatar galler som man går på så att man kan se marken under en!


Då kanske ni förstår hur hemskt de här på bilden var för mig, när jag kommit halvägs över bron satte jag mig och skakade som satan, var likblek i ansiktet och kunde typ inte andas. Fyfan, never never again!


Hahah! Jag älskar bilden!


degdag

Jag är så sjukt seg idag så jag ska bara va hemma och dega, mysa med täcket framför en film. Låter väldigt frestande en seg söndag. Fuck, imorn är de ju skola igen, men som tur är är det bara fyra dagar sen är det valborg! Anyway, degdag. Hörs!


Varm dag i solen

Idag har det vart en mysig dag på stan med Richard, Linn och Niklas. Vi satt mest ute i solen och gick runt typ hela jävla stan, och måsarna stalkade oss vart vi än gick! Anyway, jag kom hem runt halv nio då käkade jag som hastigast och sen drog jag och mötte Linda i spånga vid nio. Vi var nere i spånga ett tag men sen vart det för kallt så vi drog hem till mig och nu ska vi titta på film. Så höres senes!


Happy face!


Fantasilös...

Godmorgon. Jag somnade rejält tidigt igår, typ halv 12 eller nått. Men jag hade sån jävla huvudvärk så det var väl lika bra, för nu är den i alla fall borta. Idag ska jag in till stan och fika med Linn, Richard och Niklas och så får vi se vad vi hittar på sen. Men kameran är ner packad så förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta lite bilder!


Decode


Fredagsnöje

Nu sitter jag hemma i sängen, efter en hel dag av en massa transporter. Efter skolan åkte jag och Linn till täby där vi träffade Linns pojkvän Richard och hans kompisar, vi kollade runt i affärer men grabbarna tröttnade ganska fort så vi åkte hem till Richard (som bor vid mitt landställe). Jag skulle egentligen sovit hos Richard med Linn och en kille som heter Niklas, men sen fick mina päron riktigt flipp så att jag blev tvungen att dra hem igen. Och pappas flicka som jag är lyder jag ju såklart... -.-
Nu är jag i alla fall hemma igen och ska faktiskt bara ta det lugnt, har en huvudvärk som bara inte vill ge sig av. Lycko dag! Score!

old pic på mig och Linn från sommarn mellan 7an och 8an


♥ r.i.p. Jaxa ♥


my time to stand



Torsdag

Matte nationella idag gick ju skepp rätt åt helvete, jag var verkligen inte på humör imorse och vädret och provet gjorde saken inte bättre! Nä, de gick verkligen inge bra.. Vi slutade tidigt idag i alla fall vilket var väldigt skönt, jag gick hem direkt efter skolan och pluggade och fick rejält mycket gjort. Fast jag somnade sedan mellan fyra och fem som vanligt. Nu är jag precis klar med allt pluggande, jag kom nyss ur duschen och väntar på att Kajsan ska ringa.

Jag och Kajsa i norrland, det kan bli långtråkigt att vänta på at danne ska byta däck....


skönhetssömn !

Nej, nu ska jag ta och stänag av datorn. Det är ju trots allt matte nationella imorn så måste vara pigg. Wish me luck, puss!


Jag genom tiderna

Här är några bilder på hur jag har sett ut, men tänk på att det är skolfoton så va inte för hårda nu. Jag har aldrig sagt att jag är vacker och om ni tittar på bilderna förstår ni varför!


Snart 16 år tillsammans!


Bästevän!


(^^)

Det blir inte mycket uppdatering nu under skoldagarna, är upptagen med pluggandet och försöker ändå klämma in tid med kompisarna. Men ja ja, gick tidigare från skolan idag för jag kämpar mot min mensvärk och orkade ärligt talat inte vara kvar bara. Så när jag var hemma tillbringade jag lite tid med min mormor som var hos oss idag och sen runt halv fem - fem somnade jag och sov fram till middagen. Jag har märkt de, att om jag inte gör nått efter skolan utan bara går hem då somnar jag mellan fyra och fem för jag är så jävla trött.


btw jag var frisk idag

Idag har det utan tvekan varit riktigt april väder, från sol till regn till sol. Ja ja, bara det är sol nångång så blir man ju glad. Efter skolan åkte jag, Carro och Mia till vällingby och tog en fika på waynes ute i solen. Cissi traskade förbi så hon följde me oss senare när vi skulle kolla runt i affärer. Har vart ganska duktig idag med pluggandet även fast jag kämpat mot mensvärk stortsett hela dagen. Nu är jag i alla fall hemma och ska sätta igång med pluggandet och sen blir det tv night med dating in the dar, desperate housewifes och tillsist couger town, nice! Men ska få lite plugg gjort nu så jag kan ta det lugnt restan av kvällen, ska knapra i mig en stor dos iprem nu så jag kan få koncetrera mig lite och slippa mensvärken. CYA!


Sorry, i'm late

Halloj, jag tänkte bara medela om att jag lever. Har inte haft nån ork för datorn som ni kanske märkt. Igår var jag och Kajsa så sega och trötta att vi satt hemma hela dagen och tittade på disney filmer, vilket var lite mysigt ändå. Dessutom mådde jag inte så bra, jag har fått tag i en förkylning.. Så jag har vart hemma idag. Jag låter som en kråka, min röst är helt förstör och så har jag sån mensvärk att jag skulle kunna spy.. Men men, nu ska jag ringa Kajsan och kommer säkert få höra en massa skryt om att hon har träffat Paulo Roberto, vilket hon skulle göra idag. Ja ja, nu ska jag göra mig lite tea och äta kaka och sen klockan 8 börjar top model. Puss!


-

Igår kväll tog vi det bara lugnt hemma hos Pelle, tittade på film och spelade spel. Vi kom dit runt halv tio - tio tiden så vi var itne där så länge. Men det var trevligt.


Lördags nöje!


Nu är vi äntligen hemma efter en hel dag med shopping, jag är egentligen inte mycket för att shoppa hela dagarna, jag blir uttröttad ganska fort. Vi var först i solentuna men där hittade vi inget så vi tog bara en fika och därefter åkte vi till kista där jag köpte det mesta, fast jag hade tänkt köpa en plånbok men den fanns inte där så till sist åkte vi till sumpan. Mami var ju med som jag skrev tidigare och det var ett bra val eftersom man fick en del av sakerna betalt av henne. Men det är nog mest för att vi aldrig är ute och shoppar tillsammans. Jag köpte följande:

En mellan stor väska

Leggins

Plånbok

Ett par shorts till sommarn =)

+ ett par solglasögon som jag glömde att fota


Lördag

Igår var vi med Nicosen ett litet tag innan vi drog hem och somnade väldigt tidigt. Nu ska vi åka med Mami till solentuna centrum och kolla runt i affärer, jag ska försöka få tag på en plånbok och ett par solglasögon. Sen får vi se om det blir nått mer köp. Hör av mig senare, kanske lägger in nån bild på me. Puss!


friiiiday!

Fan vad skönt det är med fredag, men veckan har ändå gått ganska fort så så plågsamt har det ju inte varit. Förutom att det var matte nationella idag, det gick inte bra men ändå inte dåligt. And guess what, Kajsa är här! Inte så ovanligt nu länge, hehe. Efter skolan satt jag och Mikaela i vällingby i både sol och regn och fikade, som tur var satt vi i alla fall under tak. Vi kollade även runt lite i affärer och jag fick mig ett napp, jag köpte ett svart spetslinne som var lite gulligt, kanske lägger in någon bild på de senare. Sen kom även Kajsa dåra och nu sitter vi i min säng och har nyss käkat =)


sparar tid


Här är mitt fynd! Simpla vita tyg skor, något åt converse hållet men det är det i alla fall inte. Och jag älskar dom, för jag kommer aldrig behöva knyta dom! För det finns en dragkedja, underbart! Hatar verkligen att behöva knyta skorna hela tiden, så nu kan jag snabbt och smidigt få på mig dom utan några problem.


a long way

Det känns som det har vart en riktigt lång dag idag för mig, kan ha vart för att jag rört mig runt hit och dit typ hela eftermiddagen. Skolan idag var inget speciellt förutom att jag fick reda på att jag fick vg på engelska nationella, cash to me, nice! Efter skolan var jag först lite med girlsen, vi satt i solen och åt glass och godis medan vi chittchattade lite och sen åkte jag till sumpan för att möta upp Mikaela och vi två åkte vidare till kista där vi gick runt i en hel del affärer. Jag var helt bestämd på att hitta skor och jag hade en liten bild i huvudet på hur jag ville att dom skulle se ut på ett ungefär. Hittade tillslut ett par som vart hel ok! Runt 6 tiden började vi röra oss tillbaka till spånga då Mikaela skulle hem och jag möta upp pappa. Jag och pappa satte oss på puben i spånga och beställde var sin burgare. Mamma ville helst inte att någon skulle va hemma för hon har tjejkväll. Men jag och papsen orkade inte sitta där hela kvällen så nu är vi hemma i alla fall och som vanligt sitter jag med Kajsan i lur, haha.


-

Så sjukt härligt väder det vart idag! Jag, Linn och Paulina kunde till och med sitta ute på förmiddagen och plugga. Sedan drog jag, Sara, Mia och Carro och käkade lunch på grillen i spånga och även då satt vi ute och njöt av solen. Det var riktigt härligt tills det började blåsa. Efter skolan gick jag hem och det var nästan svettigt varmt med skinn jacka när solen låg på ryggen. När jag väl var hemma satte jag mig med matte boken och pluggade som attans. Har ju matte nationella på fredag så måste ju träna! Sjukt nervös över de, matte är inte direkt min starka sida. Men men, nog om skolan. Nu sitter jag i sängen och tittar på någon vampyr film på 6an och ska nog ringa Kajsan nu, cya!!


tv time!

Hello, som Kajsa berättade så var jag förjävligt trött igår och somnade ganska tidigt. Nu siiter jag i min säng och tittar på dating in the dark och efter det är det desperata husfruar följt av couger town. Så det blir ne mys kväll framför teven, skönt att allt plugg är avklarat för dagen också. Cya!


Kajsa gästbloggar

Snackar med Ebbis i telefon just nu. Hon ligger och halvsover och orkar inte blogga lat som hon är. Skriver bara lite så ni vet att hon inte har dött, men nu ska vi fortsätta snacka och titta på top model. Ha det bra så hör Ebba säkert av sig i morgon! //kajsa


skola idag

Skrev ingenting igår, vi tog det bara lungan och kollade upp lite olika resemål. Idag är det första skoldagen efter lovet och för mig är det första skoldagen på två veckor eftersom jag vart i åre också, så det kommer kännas lite skumt. Men men dags att vänja sig och satsa sten hårt nu =)


movie night

Skrev ingenting igår när vi kom hem, vi var lite trötta då och somnade typ direkt framför en film. Vi var i alla fall och såg the bounty hunter igår på bio och det var faktiskt bra och rolig. Anyway, idag har vi typ bara tagit det lugnt. Vi har gjort egna pannkakor och vart och handlat åt Kajsa mami. Och nu ikväll ska vi ha en liten movie night, vi har redan sett på en film och det är dags att sätta på nästa. Chipsen och läsken är framme så nu blir det mys. Pussar från uppsala!


bilder från the cooking


Något stökigt efter oss :P


suprise..

.. jag är i uppsala! Okej, det kanske inte är så chockerande, är här ganska ofta nu för tiden. Men men, just nu håller vi på att laga mat, eller det är nog mest Kajsa som lagar. Men jag är med och hjälper till, jag kan verkligen inte laga mat och det vet Kajsa, så hon skulle antagligen inte ens låta mig laga maten. I alla fall så gör vi hamburgare och senare ikväll ska vi på  bio. Hör av mig när vi kommer hem igen, puss!


ängby kväll

Igår mötte jag Caroline och Sara i spånga efter jag hade käkat och vi åkte vidare till vällingby där vi mötte Kim, Alex och några till. Så åkte vi alla till ängbybadet, jag trodde det skulle vara mer folk där men nej. Det regnade och var ruskigt kallt, som tur var fanns det i alla fall tak. Inte mycket mer att säga om kvällen, lägger inte lite bilder istället, cya!


you never know

Man kan aldrig riktigt vara säker på hur kvällen kommer se ut, som igår till exempel.. Det slutade med att kvällen var ganska seg men men, höjdpunkten med igår var när jag gungade med Carro, Fredde och Kim. I alla fall, ikväll ska jag vara med Sara och Caroline och vi ska till ängby tror jag. We'll see. Hörs senare, puss!


Igår kväll

Jag mötte ju som sagt Carro och Sara i vällingby runt 6 tiden. Och vi åkte till hässelby för att möta Ramin, men han kom aldrig så vi åkte tillbaka till vällingby där Sara träffade Danni och jag och Carro käkade. Sen drog vi alla till åkeshov där de skulle va lite människor och chill. Men vi drog efter typ en halv timme, för det var så drygt där. Då åkte jagoch Carro tillbaka till vällingby där vi träffade Fredrik och Kim och var med dom resten av kvällen. Och när ja kom hem var jag så sjuk trött att jag gick och la mig direkt.


=)

Nu är jag inne igen och färdig fixad, och ska strax börja röra mig mot bussen för att åka till vällingby där jag ska möta upp Carro och antagligen sara också =)
Ni får ha en trevlig kväll så höres vi senare!


She knows it's too late

Hello mina kära/få läsare, idag ska jag käka ute med Caroline och vi får se vad för bus vi hittar på efter. Jag håller faktiskt fortfarande på att fixa mig, har inte kommit så långt. Men jag är på gång i alla fall. Men nu ska jag ut och träffa Sebastian ett tag och sen fixa färdigt mig, måste röra lite på mig och komma ut ur huset (första gången idag, så vissa kan ju förstå vilken abstinens jag har för att komma ut). Men på återseende, bye!

grabbar, ni smittar av er!


förklaring

God morgon, jag har precis tagit en ducsh och ska börja göra mig i ordning. Vet inte rikgit vad jag ska hitta på nu på dagen, har ingenting planerat till skillnad från kvällen. Så det återstår att se. Tänkte bara beräta att jag lever och att anledningen till att bloggen är så tyst just nu är nog för att jag inte är vid datorn speciellt mycket, men ska bli bättre på att slänga in ett inlägg lite då och då. Men nu ska jag föna mitt hår, så hörs senare. Puss!


I'm back in..

..och nu blir det dating in the dark, desperata husfruar och sen couger town.
Mysig hemmakväll helt enkelt.

out going

Jag ska inte träffa Linda, men jag ska ut nu och träffa en liten hemlighet.
hörs senare, pussen!


A good night

Tjosan, inte hört av mig speciellt mycket idag men det är för att jag jort en del bus och även pluggat och vart lite duktig. Ikväll ska jag träffa Linda och vi ska stoor busa, hör av mig när jag kommer hem. Cya!

Kommer bli mycket solning i sommar!


Vill bli så brun igen. Fast inte direkt finaste bilderna men man får ju bjuda lite.


vilokväll

Som sagt åkte jag iväg för att ta en fika med Carro. Mamma körde mig först hem till henne och sen åkte vi tillsammans till vällingby och satte oss för att fika och snicksnacka lite. Riktigt mysigt eftersom jag inte träffat henne sen jag åkte till åre. Bara så jävla kallt dock, för envisa som vi är ska vi ju såklart sitta ute och fika, hehe. Men men, nu sitter jag och tittar på top model för jag ska va hemma ikväll och ta det lugnt för att i alla fall försöka kämpa bort hostan lite idag.
Hörs senare!


latte time!

Ska fika med Caroline idag, so long!

där försvan våren..

Vafan är det som händer? Det snöar ju! suck...

Mår lite lite bättre idag men inte helt okej än och vädret gör ju ingenting bättre heller. Får se vad som händer idag, om jag ska röra på mig och hitta på nått eller om jag ska kämpa för att bli av med min sickness. Ja ja, nu ska jag tvinga i min alvedon och tea. cya!


Hey soul sister


back at home

Kom fram vid fyra tiden idag och då gick jag ut med Sebastian ett litet tag innan pizzan som vi beställt kom. Ska vara inne ikväll, min hosta har bara blivit grymt mycket värre. Vet fan inte vad jag ska ta mig till. Aja, nu ska jag gå ner igen och fortsätta titta på film med mami och papi. Ha en trevlig söndags kväll, så hörs vi imorn. Natto.


the last night

Hej igen. Vi stannade inne ikväll, mest på grund av min förkylning men också för att vi behövde packa. Vilket är gjort nu. Våran sista kväll ska vi bara mysa framför film och vara uppe hela natten (får se hur det går). Kommer verkligen sakna den här stugan, eller jaa.. Stuga kan man kanske inte kalla det, kommer verkligen sakna det här huset. Men ändå skönt att komma hem igen, hoppas det är vårit och fint i stockholm nu när vi kommer hem. Vi ska ju släppa av Kajsa i östersund där hon ska va hos sin pappa i några dagar så hon slipper den långa bilresan. Vet inte riktigt när vi kommer hem imorn, det återstår att se. Men nu ska vi göra tea och myspysa =)

något man verkligen kommer längta tillbaka till!


Glad påsk!

Tjosan, jag är fortfarande sjuk utan några förbättringar. Idag har vi åkt de sista åken och fikat på kastrullen i solen. Kommer sakna stället, åker ju hem imorn. Men inga sura miner, de är ju ändå påsk och jag och Kajsa har fått påsk ägg med massa gott i. Så nu när vi kommit hem har vi tittat på en ny film och tjockat i oss godis. Senare efter middagen ska vi nog ta oss ut och får se om det blir nå kvällbad också. Men jag återkommer om hur det blir. so long!


Är det någon skillnad ?


Jag och Kajsa....


Ja, vi har de bra här i åre


Idag fick vi äntligen igång bubbel poolen (den har vart ur funktion hela veckan), så vi tog ett härligt dopp och vinkade till de som åkte förbi i backen. Fortfarande sjuk, men kanske på bättrings vägen. We'll see. Nu ska jag och Kajsan mysa ner oss i sängen och titta på you, me and Dupree och strax sova så att vi orkar ta oss ur sängen imorn bitti. Imorn är ju sista dagen för skidåkning eftersom vi åker hem på söndag. Hörs imorn, CYA!


sickness

Igår skrev jag ingenting, i know. Men det var för att vi inte var ute speciellt mycket, för det var riktigt uselt väder. Det regnade... Idag har vi därimot vart ute och har nyss käkat lunch och bara för att det är grymt härligt väder så ska jag va sjuk.. så klart.. Men har i alla fall kämpat mig ut lite.

bild från förra året i åre


RSS 2.0