du har ingen aning

Nu ska jag snart gå ner till spånga där jag ska möta Caroline och vi ska köpa party hattar och ballonger till ikväll! Vi ska ju fira Carro ikväll men tjejmiddag och så. Skriver när jag får tid, Puss!


Sollentuna


Lite tydligare bild på håret, visst är det vackert!


skrattar idag

At home! Har varit och fikat med Caroline som sagt, innan vi träffades hade hon vart hos frisören, det blev sjuukt bra. Vi tog en fika och kollade lite i affärer, jag köpte bland annat en present till henne och hon köpte sig en väska. Nu ska jag fixa mig lite, äta sushi med mammsen och sen åker jag och möter Linn och Richard innan vi drar mot sollentuna där vi ska spendera våran kväll! Höres.

måste bara skylta med hur fin Carro blev i sitt vackra nya blonda hår!
Am I right or am I right? ;)


Såå glad

Är på riktigt bra humör idag, men vet inte varför men nu är det så i alla fall! Idag ska jag fika med min älskade Caoline som blir stoflicka idag eftersom hon fyller 16! Grattis hun! Men aa, vi ska ta en fika sen ska hon få välja ut något hon vill ha i födelsedags present. Hör av mig när jag kommer hem, när det nu blir. Fred!


Vilken ironi

Anledningen att jag inte skrev något igår var inte för att jag var upptagen eller så utan bara för att jag inte hade lust. Jag gick direkt hem efter skolan och då hände inte så mycket. Jaaa, inte mycket mer att om gårdagen ;) Bye!!

Hade sjuukt tråkigt..

PERSONLIGT
Ditt fullständiga namn? -
Ebba Linnéa Charlotta Sundewall
Din födelsedag? - 5 juli
Har du något smeknamn? - nej, isåfall bara av Nico
Vad har du för ögonfärg? - Bruna
Din hårfärg? - Brunett
Hur lång är du? - 1.65
Skostorlek? - 36-37
Är dina föräldrar skilda? - nej
Ditt senaste förhållande? - typ 6 månader sedan
Vem var ditt senaste förhållande med? - usch
Är du kär? - Nej inte för tillfället
Har du varit kär? - Vet inte, kanske

VEM/VILKA..
Kysste/pussade du senast? - Papi tror jag (PÅ KINDEN)
Kramade du senast? - Lucas
Slog du senast? - min pappa (a)
Fick du sms från senast? - Mathias
Pratade du med i telefonen senast? - Kajsa
Saknar du mest just nu? - Kajsa och uppsala!
Är din bästavän? - oj svårt att säga en
Skulle du kunna göra allt för? - de närmaste
Kan du lita på mest? - mina närmaste
Vet mest om dig? - är nog Kajsa tror jag
Sov du tillsammans med senast? - det va nog Kajsa de me =P 

VAD..
Längtar du till mest just nu? -
SKOOOLAVSLUTNING!
Gjorde du igår? - var hos tandläkarn och vaccinerade mig
Åt du senast? - sushi
Har du för mobil? - Sony ericsson
Köpte du senast? - cigaretter

DU..
Svär? -
I varje mening
Sjunger bra? - Tondöv!
Vill gifta dig? -  i framtiden, antagligen
Kommer överens med dina föräldrar? - Jadå
Äger en ipod? - yes
Sover med gosedjur? - maaybe
Skrattade senast? - Idag
Grät senast? - oj va nog länge sen
Hatar? - finns ju alltid nått ;)


KINGky

Orientering idag ju som sagt, gick väl ganska bra bara att min hosta var ju inte att leka med.. Vi gick inte vilse hela tiden som en del gjorde. Ja ja, vi slutade runt 11 och då satt jag och Linn i jakan och talade ut om allting och sen drog jag och träffade Lucas, det var evigheter sen! Vi flamsade runt och bara chillade gaalet. Nu är jag hemma i alla fall och är helt slut. Funtar på att ta en powernap innan jag pluggar lite.. låter som en bra idé. CYA!


Onsdags morgon

God morgon Sverige. Idag ska jag orientera med plugget, jippie.. Men det är i alla fall bättre väder än igår så det var ju tur att man slapp de då. Nä, nu ska jag göra mig i ordning, bland annat föna håret och så men jag hör av mig igen när jag kommer hem, BYE!


Slut på fantasin...

Ääääntligen hemma! Nu har jag käkat sjukt mycket thai mat, kommer typ rulla ner för trappen snart. Som sagt var jag ju hos tandläkarn idag och skulle laga en tand, så jag blev bedövad och fyfan vilken äcklig känsla. Det avtog ganska nyligen så äntligen kan jag prata, le och gäspa utan att se ut som om jag fått en stroke! Sen när jag var klar där hos tandläkarn åkte vi vidare till vaccinatios stället, jag började faktiskt inte gråta men jag skrek så jag skrämde hon som tog sprutan... Nu är jag i alla fall hemma och kan röra på ansiktet. Ska ut ett tag nu sen ska jag plugga och ringa Kajsa då desperate houswife början =]

Favorit dag!!!!

Hello i'm home. Orkade inte va kvar i skolan och jag får mer gjort här hemma, men jag har faktiskt redovisat idag så lite duktig är jag allt. Snart ska jag dessutom börja gå mot tåget, ska möta upp min mamma i statshagen och då ska göra sällskap till tandläkarn tillsammans, jippie! Och när jag vart hos min efterlängtade tandläkare (....) ska jag ta spruta också, som pricken över i;et. Jag hatar sprutor.. Men men, så ser min tisdag ut och när jag kommer hem sen har jag plugg som väntar på mig. CYA!! =)

Fuck face

Faaaaaaaan jag hade skrivit ett långt och bra inlägg men såklaart skulle de fucka up sig!!-.- jag pallar inte skriva om de.. Ja ja, jag lever i alla fall, bye bye!!

INGENTING

Jag erkänner ingenting!!!!!

Jaaaaaaa, jag har kul

Tjoooo bloggen, sitter nu i sängen och tittar på hockeyn. Jag är fortfarande sjukt impad på att jag kan skriva inlägg från min iPod, kanske blir mer inlägg nu från mig =) nu sjunger dom nationalmsången på tv också, bra jobbat! Den är inte helt försvunnen än i alla fall! Grattis Sverige till brons =) nu ska jag ner och göra mig fet på kakor och godis. Hör nog av mig snart bara för att de är så grymt kul att skriva på iPoden, CYA!!

Blogg från iPod

Så coolt! Jag har precis kommit på att jag kan blogga på min iPod! Anyway, idag ska jag ta de lugnt hemma igen (precis som igår), men jag ska även försöka få något gjort bland plugg. Och senare ikväll ska nåra vänner till familjen komma på middag. Inget mer att skriva nu, men det var jävligt kul att leka på iPoden. Men men, hörs!

Where are you now?


happy birthday

Nu har släkt och kompisar till min käre bror kommit hit för att fira min honom dåra, som fyllde 18 i tisdags. Jag har verkligen ingen ork till att vara social, but you got to do what you got to do! Är bara att slänga på sig något eftersom jag inte ens klätt på mig idag, men dom får stå ut med min fågelbo-frisyr och slitna ansikte. CYA!


<3

Den värsta känslan som finns, är att veta att ens nära vän inte mår bra och själv vara medveten om att man inte kan göra ett skit. Jag kan inte göra något annat än att hoppas att det ska bli bättre med tiden, jag kan inte göra något annat än att njuta av den tid jag har med dig..



that's it

Igår kväll drog jag ut runt åtta tiden och mötte upp Sara och Carioline, vi satt vid en park ett tag men sen drog Carro hem och då drog jag och Sara och träffa Ekman och Jakob. Så vi var med dom igår kväll men jag drog hem tidigt pga min jävla förkylning.

Idag ska jagligga hemma i sängen hela dagen.


Hell no!

Det åskar och jag håller på att skita ner mig för att jag är så skraj för de!
Hoppas mamma har köpt suchi...


Fika med Saris

Tjosan, nu har jag precis käkat och dessutom pluggat lite. Idag har jag spederat eftermiddagen med Sara i vällingby, jag bjussa på en fika eftersom hon fyllde år i måndags. Vi satt där och hade tjejsnack och fick senare sällskap av Jakob ett tag och vi stötte även på Jesper, de var ett tag sen nu. Men men ska nog fortsätta plugga lite nu. Bye!


i can't get to sleep

Ligger i sängen nu med 39 graders feber, haft det stortsett hela dagen. Och då blir det inte bättre av att jag suttit ute i solen och typ bokstavligen stekt. Efter skolan somnade jag nästan direkt då jag kom hem. Efter middagen med la familia plugga jag sten hårt med min teknik uppgift, vilket går riktigt bra nu. Men de är inte så lätt med feber, huvudvärk och hosta, förståligt ? Anyway, nu är jag  i alla fall klar med allt plugg och njuter som fan av att bara få ligga i sängen och glo på teven.

älskar den här låten, från ett avsnitt från Scrubs!


GRATTIS!

Storebror 18 år nu, stor pojke!

(gammal bild!)


norges national dag ?

Inte skrivit på ett tag nu men det var för att jag va upptagen hela dagen igår för jag och Kajsa sprang runt i affärer för att jag skulle köpa presenter. Så jag  kom inte hem förens runt nio - tio och då tog jag det lugnt och senare vid ungefär elva kom mina kära föräldrar hem från Italien.

Känns inte som att jag har så mycket att säga.. Jo juste, Sara grisen fyller ju fan år idag. 16 år är ju ungen nu! Stort GRATTIS! Men stackarn fick vatten ballonger på sig idag i skolan, nutte.

Efter skolan idagmötte jag upp Linda och vi tog en mysig fika i solen, sjukt länge sen jag träffa henne senast så hade saknat henne. Men eftersom jag har vart förkyld idag och jag började få feber medan vi fikade så var jag nästan tvungen att dra hem lite tidigare än vanligt. Så jaa, nu är jag hemma och när jag läser igenom de här inlägget märker jag att de bara är en massa svammel.. suck! Anyway, CYA!


helt sjuk kväll

Nu är vi hemma från en helt galen kväll. Vi mötte ju upp Jennifer och Maria vid åtta tiden på bryggan och vi hade köpt godis och läsk och Maria hade med sig gitarren. Vi hade helt enkelt planerat en lugn kväll vid vattnet, men så blev de ju inte.. Vi satt och falmmsade och på något sätt flög kameran i vattnet! Först fattade vi inte vad det var som flög i men när vi väl fattade va det var vart de ju fart på oss för att försöka få upp den. De kom tre snälla/skumma/roliga killar och hjälpte oss, men utan någon framgång. Dom satt även och grillade korv där på bryggan.. Anyway, vi var me dom i några timmar sen drog dom och då satt vi och tog de lugnt och lyssnade på musik. Men lugnet avbröts när två grymt packade hårdrockare bestämde sig att joina oss. Vet inte riktigt vad dom babblade om, var inte så inne på att lyssna. Men vi fick kasta i nåra av deras LP skivor i vattnet(?). Tillslut lyckades vi komma ifrån dom när de tre första killarna kom tillbaka och hade med sig en ficklampa, och med hjälp av en pinne fick JAG upp kameran! Men den funkar ju såklart inte.. Men vi lyckades rädda minneskortet så bilderna har vi i alla fall. Jaa och nu är jag och Kajsa hemma igen. Kvällen var så grymt mycket sjukare än jag kan förklara, har säkert även glömt en hel del.
 Man behövde vart me!

Fick ju varken bilder på hårdrockarna eller de tre andra killarna, under den tiden då vi hade deras sällskap var kameran otillgänglig eftersom den låg i vattnet.....


Going out

Nu har jag precis slingat Kajsas hår och nu ska vi dra ut för att träffa the girls. Vi har kameran me oss så förhoppningsvis kommer någon ihåg att ta lite foton. Later! =)


Nu är det fan sommmar!

Nu har vi nyligen kommit hem från att ha vart nere i stan, vi tog en fika och satt nere vid vattnet i solen. Det är ju riktigt härligt och varmt väder nu, dock blev de lite väl varmt efter ett tag så vi gick in. vi märkte att vi vart för varmt klädda. Kvällens planer är lite otydliga men vi ska nog träffa Jennifer och Maria och ha lite girls night out. Vi funtar på att sitta nere på bryggan med godis och så hoppas jag att Maria tar med sig gitarren. Hör av mig senare! 


bio kväll!

Nu håller vi på att fixa oss för att dra ut och träffa Maria en snabbis innan vi ska gå på bio kvart över nio. Vi ska se den nya Robin Hood filmen, har alltid vart lite små kär i han så hoppas filmen är bra. Later!


-

De blev hyrd skräckfilm för oss igårkväll, man vart ju skraj men den var endå bra. Idag har vi bara tagit de lungt, vi håller på att leta efter frisörer och så. Har inte mycket mer att säga så det blev ett väldigt kort inlägg. CYA


Uppsala

Bloggen har vart tyst nu ett tag, eftersom min dator hemma hatar mig.. Jag är i alla fall i uppsala nu. Tänkte berätta lite kort om de dagar som datorn har hatat mig.
Tisdag: Efter skolan drog jag och Linn till vällingby och satt ute i solen och fikade, vi stötte på Mathias och Jacke då också så vi var med dom ett tag innan vi började röra oss hemåt.
Onsdag: Skolan var som vanligt trisst, sen drog jag direkt hem och umgicks med min mormor. Tog tio över åtta tåget till uppsala igår så vart här ganska sent.

Nu blev de ju väldigt kort om dagarna, men men. Tillbaka till idag, vi gick upp vid tolv - ett tiden och gick ut och satte oss i solen och ja nu sitter vi framför tvn och försöker lista ut va vi ska hitta på ikväll. CYA!


Gästblogg

Kajsa här, Ebba har lite flipp på sin dator som är typ cp. Hon bloggar i morgon istället när hon kommer hit till Uppsala.

måndag


Jag hade ingen ork att skriva igår, var helt slut både psykiskt och fysiskt. Men i alla fall, idag har det varit så sjuukt kallt ute, man funderar ju på att ta fram vinter jackan igen. Skolan var dryg och allmänt blä, jag var så slut idag så jag gick direkt hem och somnade. Nu ska jag plugga alldeles strax. CYA!


Playing with the camera


Idag var vi ute med Maria och lekte med kameran, här är några få av de typ 300 bilder vi tog. Nu sitter vi hos Kajsa och har lägenheten för oss själva. Fekke? Nää, sitter och tittar på Grease och tjockar i oss allt vi kan få tag på, alltså en riktigt mysig lördagkväll.


dancing with the devil

Låttexten är så hemsk. Ni kanske inte orkar läsa, men den är läsvärd!
(de här är inte hela låten, bara en del av den)

[Verse 3]
They drove around the projects slow while it was raining
smoking blunts, drinking and joking for entertainment
untill they saw a woman on the street walking alone
three in the morning, coming back from work, on her way home
and so they quietly got out the car and followed her
walking through the projects, the darkness swallowed her
they wrapped her shirt around her head and knocked her onto the floor
this is it kid now you got your chance to be raw
so Billy oaked her up and grapped the chick by the hair
and dragged her into a lobby that had nobody there
she struggled hard but they forced her to go up the stairs
they got to the roof and then held her down on the ground
screaming shut the fuck up and stop moving around
the shirt covered her face, but she screamed the clouts
so Billy stomped on the bitch, until he broken her jaw
the dirty bastards knew exactly what they were doing
they kicked her until they cracked her ribs and she stopped moving
blood leaking through the cloth, she cried silently
and then they all proceeded to rape her violently
Billy was meant to go first, but each of them took a turn
ripping her up, and choking her until her throat burned
a broken jaw mumbled for god but they weren't concerned
when they were done and she was lying bloody, broken and broos
one of them niggaz pulled out a brand new twenty-two
they told him that she was a witness of what she'd gone through
and if he killed her he was guaranteed a spot in the crew
he thought about it for a minute, she was practicly dead
and so he leaned over and put the gun right to her head


[Verse 4]
Right before he pulled the trigger, and ended her life
he thought about the cold pain with the platinum and ice
and he felt strong standing along with his new brothers
cocked the gat to her head, and pulled back the shirt cover
but what he saw made him start the cringine studder
cuz he was starring into the eyes of his own mother
she looked back at him and cried, cause he had forsaken her
she cried more painfully, than when they were raping her
his whole world stopped, he couldn't even contiplate
his corruption had succesfully changed his fate
and he remembered how his mom used to come home late
working hard for nothing, cause now what was he worth
he turned away from the woman that had once given him birth
and crying out to the sky cause he was lonely and scared
but only the devil responded, cause god wasn't there
and right then he knew what it was to be empty and cold
and so he jumped off the roof and died with no soul
they say death take you to a better place but I doubt it
after that they killed his mother, and never spoke about it
and listen cause the story that I'm telling is true
cuz I was there with Billy Jacobs and I raped his mom to
and now the devil follows me everywhere that I go
infact I'm sure he's standing among one of you at my shows
and every street cypher listening to little thugs flowe
he could be standing right next to you, and you wouldn't know
the devil grows inside the hearts of the selvish and wicked
white, brown, yellow and black colored is not restricted
you have a self destructive destiny when your inflicted
and you'll be one of gods children and fell from the top
there's no diversity because we're burning in the melting pot
so when the devil wants to dance with you, you better say never
because the dance with the devil might last you forever



så glömsk

Det tog ett tag för mig att komma fram till uppsala igår. För när jag satt på tåget påväg in till centralen kom jag på att jag glömt plånboken hemma.. suck. Men snäll som mina föräldrar är behövde jag inte åka tillbaka hela vägen utan dom åkte och mötte mig för att ge mig den. På grund av den extra lilla trippen jag behövde ta missade jag tåget till uppsala så jag var inte i uppsala förns ungefär halv åtta. När vi kom hemm till Kajsa lagade vi middag och tog det lugnt framför tvn och som vanligt somnade jag framför den..
Nu är det lördag och vi vaknade väldigt tidigt, det beror nog på att vi somnade så tidigt också. Vi har inga planer för dagen än så vi får se vad vi hittar på.


-

Nu är man hemma igen efter en dag i skolan, men den har varit ganska slapp. Vi tjejer drog till pizzerian och käkade. Nu är jag ju som sagt hemma och har sällskap av Linn. Vi ska typ ta det lugnt, och sen ska jag dra mig in mot stan för att åka till uppsala. Jag hör av mig då, cya!


back on track

Jag skrev inget igår för när jag kom hem och hade käkat somnade jag direkt. Och det var kanske vi 7 - halv 8 tiden.. Så jääävla skönt dock, sen vaknade jag av mig själv i morse klockan 6 och var helt pigg. Som omväxling =) Igår drog jag och Linn tidigare från skolan för vi fick ändå ingenting gjort så vi drog till stan och medans vi väntade på Richard, Alex och två till så stod vi vid plattan och såg Peo (från vintergatan, ni vet?) sjunga, han är ju såå cool! Anyway sen drog vi vidare till täby. Det tog mig cirka 2 timmar att komma hem, riktigt segt och jaa, när jag väl kom hem somnade jag ju som sagt =)

Idag dåra. Jag och Caroline drog till vällingby och fikade efter skolan, riktigt skönt ute nu i solen! Vi hade lite tjejsnack och sen rörde vi oss hem till henne, där vi fixade oss lite inför gymmet. Mitt första yoga pass hade jag idag, Carro har juvart me några gånger så jag var själv med att vara ny. Men det var faktiskt riktigt roligt, men grymt jobbigt. Något jag kan tänka mig att fortsätta med. Men men, nu väntar jag på att Kajsan ska ringa och sen klockan 9 ska jag se the gladiator så jag kommer nog itne somna lika tidigt ikväll. Puss!


Old times, typ jullovet tror jag..

..Lääängtar som fan till sommarlovet nu, de kan ju bara bli bättre?!


trisst ?

Har verkligen inget intressant att berätta om idag. Vi var ju lediga ifrån skolan idag så jag har typ bara legat i sängen, pluggat, käkat och snackat i lur stortsett hela dagen. Och de gäller nu me, förutom att jag inte pluggar längre. Puss!

(bild på mig oc kajs från grekland i sommras)


måndag

Hemma igen efter en dag i skolan och vällingby. Skolan var som vanligt tråkig och de hände inte så mycket. Efter skolan åkte jag och Caroline till vällingby, hon köte en present till sin mamma som fyller år imorn och jag köpte ett nytt linne. Men för det mesta satt vi mest och fikade och snackade i solen, som vanligt glömde jag kameran hemma.. Men men, nu är jag hemma som sagt och jag är så sjukt otroligt trött, har huvudvärk och är riktigt hungrig. Skönt att vara ledig imorn, eller ja, ledig och ledig. Men vi ska i alla fall inte till skolan, vi ska tjäna ihop pengar som vi ska skicka nånstans till nåra barn som behöver de. JAA, äntligen ropade mamma och sa att de va mat! CYA!


i'm back!

Hemma från en härlig helg på landet. Inte vart där på så sjukt länge så det var riktigt nice att få komma tillbaka däit. Under helgen har jag och Kajsa träffat Linn, Richard och Alex. Vi har vart i brottby och täby. Men för de mesta har vi bara vart på landet.


Svar

Jag fick en lite små skum fråga om vad jag och Linn har för "plåster" på oss, men det är faktiskt namnlappar. När vi var i Falun med skolan hade vi såna lite då och då för att lärarna där skulle kunna våra namn =)


RSS 2.0