lill killen

Tjabba! Fint väder de är, eller inte.. När fan ska man bli av med snö helvetet?! Aja jag och Sofie lyckades plugga ett tag men känns inte som vi kan mycke till provet dock.. Senare kom även lille Liam men nu är jag all by my seeeeeelf! Men sitter å snackar med Kajsabajsa och Liam på skype, jag har blivit riktig nörd asså..
inte ok!


Heeey

Tjolahopp på er! What a beatiful sunny day, hahha! Aaaanyway, sitter hemma hos mig med Sofie och försöker plugga. Nu har jag en del att förklara känner jag.. Jag och Sofie har ägnat en stor del av dagen åt att prata om vad som hänt och vi har löst det mellan oss, så jag kommer med glada nyheter och kan meddela att vi är tillsammans igen! Back toooooo my day! Skoldagen var faktiskt ganska skön, bara två korta lektioner sen idrott och som sagt är de ju sjukt härligt väder ute! Vill ju bara springa ut naken å skrika! Men de ska jag inte göra, oroa er inte.. Men nu ska vi väl fortsätta försöka plugga och se hur de går... Ciao!!


ett brustet hjärta tar tid att läka

Måste bara meddela att jag och Sofie har gjort slut.. Hon hade en annan bakom min rygg som jag nyss fick veta om.. Blir nog inga fler inlägg ikväll då jag känner att jag behöver lite tid för mig själv.


från cool till fool?

Sitter just nu å snackar med folk jag inte känner på skype.. wierd? Sofie har iallafall dragit nu, de gjorde hon för ett bra tag sen. Vi fick inte ett skit gjort av pluggandet utan satt och snackade med Liam på skype istället, gud jag börjar bli en riktig skype nörd!! Inte okej.. Anyway, nu kom Matte med in i konversationen och han känner jag ju iallafall!


onsdag och jag är för speedad för att plugga

Sitter hemma hos mig nu med Softarn, lite omväxling nu när vi vart hemma hos henne varje dag! Vi skulle egentligen plugga men nu är det min tur att inte ha nån koncentration alls men Sofie sitter och leker duktig. Tog lite bilder och de tog fan ett tag innan hon kom på att jag fotade oss! Haha, mobbad...

mycke vackert!


mi darling

Skojade ju bara Liam, du vet att jag inte menade de.. ♥


kom å ta mig långt härifrån, klapp klapp!

Liam är bra konstig han.. hjälp mig nån..?

slå mig inte..

SKOJA JU BARA LIAM ÄLSKLING HEHEHEHHE!!

plugg upp över öronen ;)

Tjabbaaa folket, hemma nu efter en dag i skolan och en eftermiddag hos min älskade Sofie. Vi drog hem till Softarn direkt efter plugget och då pluggade vi, eller jag gjorde men Sofie satt vid datorn och tittade på film men tillslut fick hon lite pluggro hon med! Men nu är jag iallafall hemma och snackar med Liam på skype, han är mitt lilla mobboffer! Heheh, nu ska jag käka nått sen fortsätta plugga lite :) Ciao!


Måste bara säga att jag förstår skype mer och mer nu! Scoooore!

De har vart tyst här idag, men de beror faktiskt på att jag inte vart vid datorn så mycket. Eller jag har vart vid den men har mesta dels bara använt den till plugg grejer, duktig som jag är. Efter skolan drog jag hem till Sofie och vi pluggade hemma hos henne, tro de eller ej men plugget blev gjort! Sen fortsatte pluggandet då jag kom hem , men nu är jag ledig för kvällen! Ligge i sängen och njuter och ska strax sova!

sunday

Mina föräldrar kom hem från åre idag! Så de enda jag gjort idag är att jag legat hemma och degat och umgåts med dom, ganska mysigt och jävligt skönt att bara chilla galen en söndag! Melker har hjälp mig att skaffa skype också så nu har jag de (något efter i know men endå) och just nu ligger jag och snackar med Melker, Dennis och Martin. Väldigt intressanta konversationer må jag säga! 


En vild hemma kväll!

Brorsans polare kom över och vi tittade på en fransk läskig zombie film (?). Kvällen spårade ur ganska totalt som kanske syns på bilderna.. Men kul hade jag iallafall, men vi fyra tiden var jag tvungen att gå till sängs för då kunde jag inte hålla ögonen öppna.. så lite sömn som jag fått den här helgen så är de ju inte så konstigt


movie night

Nu blire till att se film med brorsan och hans kompisar, nice! De kommer nog bli helt galet.. vissa av hans kompisar är helt störda! Ja ja, hoppas ni har kul då ni spenderar kvällen till å förstöra kroppen, ciao ;)


My monkey man!

Morgonen efter då Anton och Jonas hade dragit degade jag och Liam hemma hos mig typ hela dagen. Vi hade sovit i typ tre timmar så helt kry var man ju inte! Vi låg i soffan och tittade på film och umgicks. Han drog vid fyra tiden och då låg jag kvar i soffan och ligger kvar än.. Min käre bror håller på att laga mat nu och vi ska käka tillsammans, sen blir de nog en lugn kväll hemma för min del. Puss på rumpan!

pigg tjej!! smyg fotad av Liam :)


friday night

Goddagens! Jag och Sofie drog som sagt hem till de norrländska boysen i lunda. Vi var där och hade det trevligt, vid tolv - halv ett körde dom oss hem och Jonas och Anton följde med in. Liam kom även över och senare drog Sofie hem och då vare bara jag och the boys. Jag slockna i soffan ett tag innan fem och de andra slockna tätt intill mig.


utgång på ingång (klassiker)

Nu drar vi strax över till Anton (han från junsele), har förat lite här hemma och nu blev vi tydligen stressade CIAO!


glada b-rudar

Hello you! Ebba och Sofie hääääär! Vi sitter hemma hos mig (ebba) och tittar på film, vi har nyligen käkat och ska börja fixa oss inför kvällen. Sofie sover över här inatt igen och de kommer bli gryyyymt! Vi ska föra lite här hemma hos mig för att sen rulla vidare till Lunda där vi ska va hos nåra kompisar som flyttat ner hit från junsele, sedan bär det av hem till mig igen då vi fortsätter natten med nåra vänner. That's how our friday's gonna look like! Pussar från paret.


håret innan och efter färgningen! :)


utflykt typ?

Tjosan i trosan! Sitter hemma hos mig med Sofie som sällskap, vi har vart lite här och var idag. Efter skolan drog vi till söder där vi solade en snabbis innan vi drog till Täby för att hälsa på min farmor och farfar, där käkade vi middag och snackade. Sofie har nog fått höra lite för mycket nu om mig och min familj.. hehe. Farfar körde oss till tuben då vi skulle åka hem och nu sitter vi här. Vi har myst, druckit te, disskuterat ett mysterium och färgat mitt hår. Nu ska vi fortsätta vår mysiga kväll, men vi hör nog av oss nå meeer senare :)

girls night, med adam och linn

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbba, sitter hemma hos mig med Linn! Adam pojken drog för ett tag sen, vi har chillat galet här och vräkt i oss massa gottigott! Linn kom hit efter skolan och innan de träffade jag Albin en snabbis också. Men Linnie ska iallafall spendera natten här och de lär bli vilt, men får se hur de kommer funka att komma upp imorn bitti.. Men som den kämpe jag är får de ta å funka helt enkelt! Nej nu ska vi fortsätta med vårt tv tittande och girl talk. Bajj dåå!

old pic on me and my love


No puedo esperar!

Yo y Kajsa viajar a Barcelona durante 36 días


Tyck inte synd om mig för att jag är annorlunda, tyck synd om dig själv som är precis som alla andra!

Vet inte hur många gånger jag fått höra att jag är knäpp eller konstig.. :)


mys kväll med mormor

Sitter och spelar kort med min kära mormor, samtidigt som vi tittar på tv. Haha hon är bra elak ibland, inte mot mig men mot fula personer på tv. Hihih hon är så gullig! :)


tre dagar kvar till helg..

Som den kämpe jag är, släpade jag mig till skolan trots jag inte mår prima.. När dagen äntligen var slut drog jag och Sofie hem till mig och geekade och tittade på tv. Nu har fröken dragit och jag sitter och kastar i mig choklad bollar.. fetto.. mumms!


om man hade orkat..

Linn och Chrille drog för ett tag sen, dom var bara här en snabbis över en kopp tea och lite tjej snack som Chrille tvingades stå ut med! Nu har jag nyss kommit ut ur duschen och ska tillbringa ännu en natt i soffan, orkar inte plocka undan all skit som ligger i sängen så de får blir soffan ;)


tjo bree

Albin har varit här på besök nu under dagen, han mobbade mig för han tyckte jag såg så sliten ut.. who can blame him? Aja vi chillade och tittade på tv och nu har han dragit och jag har käkat och Linn och Chrille är påväg hit så nu ska jag gå och sätta på lite tea vatten :)

haha söt pojke!


en speciell lördag / söndag

Konserten i lördags var gryyyymt bra! Som sagt kom Jonas över och även Albin och Lucas, vi började föra lite lugnt för att ses börja röra oss mot tåget och då sa vi hejdå till Albin och Lucas. är vi kom fram till globen käkade vi på donken innnan vi ställde oss i kö för att komma in. Finns inte mycket att säg aom konserten förutom att den va grym! Men vi hade otur och hamnade mitt i moshen lite då och då. Efteråt drog vi hem till mig, men duktig som jag är hade jag glömt nycklarna hemma så vi satt ute i två timmar innan min brorsa kom hem och låste upp åt oss. Sofie och Jonas gick hem och Albin och Lucas kom och gjorde oss sällskap istället. Vi käkade då vi tillslut kom hem och sen började vi köra lite öl spel och så. Vid sex på morgonen kom Jakob och Daniel över också, dom drog vid elva nångång och jag däckade vid halv tolv typ.. Men men, av de man kommer ihåg så hade jag skoj! Hela gårdagen gick till att sova och idag är jag hemma från skolan med lite feber så det är ju nice..

Finns inga bilder från då vi kom hem, men de kanske var lika bra de


Två videos från Rise against!!


ciao 4 now

Tar en liten day off idag, kommer tillbaka imorn och då berättar jag om min helg.

here we GO!

Nu har även söta lilla Sofie kommit hit och vi har fixat oss, nu väntar vi på att Jonas ska komma hit och då ska vi föra lite och tagga med musik för att sen bege oss mot Anexet för att se Rise Against spela!! Nice som satan kommer de bli, med trevligt sällskap!


bilderna har ju fan tagit slut..

Igår drog vi ut och träffade Samuel en snabbis och sen efter nått tag drog vi till rissne med Carro. Det var nice där förutom att alltid finns nån omogen jävel som förstör, menmen kvällen rullade på bra efter allt löst sig. Jag och Kajsa missade sista bussen hem så de blev taxi hem!

Nu har vi nyligen vaknat, min pappa har kommit hem från kina (där han har vart i två veckor nu) men nu åker både mamma och pappa till åre och är borta en vecka igen.. Saknar min lilla papi!


fuck?

Nu sitter jag hemma i min säng med Kajsa bajsa som har kommit hit för att göra mig sällis nu i helgen. Kvällens planer är fortfarande ej klara, utan vi får se hur det blir med den saken. Men vi har iallafall käkat nu och små fixar oss lite, eller ja, Kajsa hjälper mig med mitt hår. Snäll som hon är (host host, skuldkänslor för hon spillde saft över hela rummet). Hihih men nu ska vi ut en liten sväng, ciao!!


hej

Tjabba!! Nu ligger man ganska slö i Emelies säng. Efter skolan var jag med Vikkan och Carro ett tag i vällingby innan jag mötte upp självaste Emelie och vi drog hem till henne och käkade. Senare kom Lucas och Albin förbi och vi tog de väl hyfsat lugnt, bara att jag var speedad som ett jävla as.. hehe. Men Lucas drog väl nån gång vid halv nio och Albin stannade till typ 20 i elva då han tog bussen hem. Nu ska vi chilla galet och äta någonting, jag spenderar natten här så vi får väl se hur det går för oss att komma upp imorn.
Finns tyvär inga bilder att lägga upp, varken nya eller gamla. Ciao!


I lata tider

Jag har inte lyft på baken sen jag kom hem.. Har legat i sängen, käkat chips och tittat på bad boys 2. That's about it! Förstår inte hur jag kan bli så trött av att göra ingenting, men jag ska fan ta å sussa snart!


Nyklippt

Blev ingen stor skillnad, toppade bara och tog bort allt slitet. Och jag var vääldigt noga med att säga att hon inte skulle ta för mycket! (guud va mitt hår inte ser rött ut på bilder!! :o )


en onsdag

Tjabbaaaaaaaaaaa! Nu har jag äntligen fått lite mat i magen, vi käkade tidigt idag för snart ska jag och min mor åka iväg till frisören. Kommer säkert behöva kapa hela mitt hår och då kommer jag ligga och stört böla då jag kommer hem... Så var beredda på det! Men men, nu ska vi strax dra så vi får väl se hur det här slutar. BAJJ BAJJ!!


Inte långt kvar nu, på lördag så smäller de!!


Här har vi förresten resultatet av matlagningen i söndags! Vilken skräll va? Att vi kunde göra så fina våfflor, speciellt eftersom jag ändå var med och gjorde dom! :D


ont i kroppen!

Satan va trööött jag är! Började dagen med företagsekonomi prov och ett g får jag nog ändå, dagen fortsatte sen som en vanlig tisdag. Efter skolan drog jag och Sofie till söder och solade, efteråt var vi kvar på söder ett tag innan vi drog hem var för sig. Nu ligger jag i sängen och väntar på mat, fast jag är egentligen inte alls hungrig med tanke på att jag tryckt i mig massa godis.. mår lite illa faktiskt.

NU ÄRE MAT!


to late

Ligger här i sängen helt avslagen och känner på mig att jag ganska snart slocknar.. Men de kanske är lika bra det med tanke på att de är ännu en skoldag imorn med, med prov direkt på morgonen dessutom! Amen de här är ju lysande, nej men nu ska jag ta å sussilussa Puss!!


inte helt okej

Nämen tjenare! Rullade till skolan som vanligt vid halv åtta och en vanlig dag rullade på. Efter skolan träffade jag Lill August och vi gick hem till mig och chillade galet, han drog då jag skulle käka middag och efter middagen var det meningen att jag skulle plugga men slutade med att jag drog ut med Alle, Amjad, Jamel, Pavel och nån till (?). Men var inte ute så speciellt länge och nu sitter jag med Emelie i lur och skriver ut lite inför provet, samtidigt som min bror tjatar om att jag ska klippa honom, stress!!!


By Maria

En otroligt fin låt om uppsala som självaste Maria Von der Pahlen (en kompis i uppsala) både skrivit och sjunger. Visst är den härlig att lyssna på?
Sjukt begåvad!!


tillbaka till 08

Då var man hemma i stockholm igen! Jag har fan träffat riktigt schyssta människor i helgen, så de finns trots allt mer än de slisk som är ute och raggar i stan på nätterna, haha! ;) Saknar Kajsa fisen redan men som tur är kommer jag träffa henne nästa helg igen, då är de ju fan Rise Against!! Hihi, längtar som satan! Men men, fokus på idag nu. Ska nog försöka ta å plugga lite ikväll men är rätt så säker på att det kommer sluta framför tvn.. he he..

oldie på moi och Kajsa


osminkade och otroligt fräsha..?

Gooodmorgon folket. Just nu håller jag och Kajsa på att göra våfflor, eller jaa, jag läser receptet och Kajsa lyder. Min mor är även på besök här i uppsala idag, hon och Kajsas mor är på nån mässa just nu. Får se vad vi kommer hitta på för något resten av dagen, de regnar trots allt här så man är inte jätte taggad på att röra sig utåt men får se hur vi gör. Nu ska jag se till så Kajsa gör rätt, CIAO!


ingen är perfekt..

Nu står vi i köket och lagar mat, inte käkat sen klockan tre idag så de är ju klart att magen kurrar! Pasta kommer lägga sig sig fint i skåpet nu känner jag, mumms!!


Im in uppsala bitch

De har vart tyst ett tag nu! Men jag kom iallafall hit igår och då spenderade vi kvällen/natten i almunge på en fest där. Riktigt trevliga människor, vissa mer eller mindre. Kom hem ganska sent och somnade ännu senare, men kul hade vi allt! Imorse då jag, Kajsa, Maria och Elias vaknade startade vi dagen med att beställa hem hamburgare, gott som satan var de! Sen rullade de ut efter varandra och så var det bara jag och Kajsa kvar som satt och spelade monopol med Felix. Ikväll har vi tagit de lugnt faktiskt, vi har vart på bio och tagit en promenix genom den mysiga staden. Får se om vi ger oss ut nå mer eller hur de blir, men de var iallafall en förkortning av helgen som gått hittills, mer än så får ni inte veta hihihihihihi. Pöss på rumpan!


Älskar att solen är uppe när man vaknar

Vår känslan blir ju bara starkare å starkare, faan va skönt! Värmen som vi alla saknat är äntligen påväg tillbaka! Märks de att jag är på bra humör? De är jag iallafall, de är ju förfan helg om några timmar! Och direkt efter skolan bär de av mot uppsala och träffa bästisen. Vi har mycket planer för ikväll men de drar jag för er senare, CIAO!


min fina flicka

Åh vilken längtan jag har för imorn! Åka iväg till uppsala, komma iväg ett tag och träffa min älskade Kajsa. Verkligen behövande efter dessa två veckor! Hihih, miss you Kajsa!


bara en dag kvar nu

Nu är man hemma igen, földe med Adam en liten bit så han slapp gå hem själv i mörkret. Vill ju inte att nått ska hända grabben på väg hem såhär på kvällskvisten. Men men, vi fick inte jätte mycke plugg gjort tyvär.. Jävligt svår uppgift! Ska fortsätta lite nu och ska jag njuta av att vi har sovmorgon imorn, haha de ni!


vem fan var dante?

Nu ska Adam ta och pallra sig hem till mig, vi ska försöka få lite svenska läxor gjorda! Eller snarare, han ska göra dom åt mig, he just don't know it jet! ;) Hihi önska oss lycka till!

bild från nyår, jag och AdamP till vänster. I nyktert tillstånd!!


dansa dansa

Helloj! Ligger helt utslagen i min säng, heheh. Skön och kort dag idag, nice! Efter skolish följde jag med Carro till tandläkarn då hon skulle laga sin tand och efter de tog vi oss en latte och satte oss på balkongen i vällingby. Sen då Carro drog träffade jag lille Albin, nu är de ännu en person som säger att jag är knäpp.. suck!


snart är de helg, snart är de helg..

Ååååååååååååh, vad jag är på damp humör! Konstigt? Svar nej, men just nu sitter jag och snackar med Kajsa bajsa och har även snackat med Carro, Emelie och Nico ikväll. Mycket lur snackande har de blivit! Men men, nu ska jag ut en snabbis och sen slagga. Ciao!


De här är slutet på vår film

blev en riktigt kort skol dag för mig, Carro och Sofie och säkert mer än halva klassen. Det var inte många från klassen som orkade följa med till museet.. Jag och Carro drog hem till Carro och då färgade vi hennes hår och det blev riktigt snyggt må jag säga! Sen tittade vi på film, vi såg den här inception. Den var as bra verkligen! Ska jag avslöja slutet för er som har sett den? Va va va? Nejdå de ska jag inte, hade ändå inte kunnat förklara.. Ganska invecklat! Sen jag kom hem har jag endast legat i min säng och ätit godis, nyttig flicka (a).

Nu när solen och värmen (ja, jag sa värmen! De är ju redigt varmt om man jämför med tidigare veckor!) får jag massa ny energi (säger jag när jag legat och degat hela dan..) och blir på bättre humör! VÅR KÄNSLA!


Monglid tjej?

När man har tid över på morgonen.. Dagen kommer va rätt chill för mig idag. Har prov direkt på morgonen och de kommer ju gå rätt åt helvete men sen ska klassen till tekniska muséet och därefter slutar vi, jävligt skön dag ändå! Om man jämför med en vanlig onsdag för mig då jag bara har jobbiga långa lektioner och slutar fyra så är de här en rejält skön omväxling!


so put it on me!

 Men halloj! Skolan idag var sjuukt tråkig, höll på att somna ett flertal gånger men jag och Caroline hade de mysigt ändå. Efter skolan drog jag direkt hem och pluggade men efter jag läst 5 sidor så somnar jag, så sjuuuuukt jävla trist! Prover inte kommer suga balle, de kommer gå så jädra dåligt.. Efter middagen åkte jag och min mor till kista där vi köpta lite kläder till mig, hihihi! Nu ska jag plugga som satan innan jag somnar igen, puss på rumpan!


mama mia

Plugg upp över öronen, och så kommer det vara de närma veckorna nu.. Mitt lilla ljus i mörkret är Kajsa för tillfället, som jag inte träffat på sjukt länge och kommer träffa i helgen! Har saknat uppsala också, sjuukt länge sen jag var där, åååh vad jag längtar nu! Ska bara ta mig igenom den här veckan, sen så!


17e bilden: En ovanlig bild.

Bli inte rädda nu, men de här är faktiskt en person av de manliga könet! Han heter Oliver (och är singel just so you all know) och har lite egna intressen, en trevlig prick..


Måndag igen..

Första skoldagen på en vecka nu då, saknat skolan som fan! Eller? Efter skolan drog jag och Carro till vällingby där vi tog en fika och snackade lite snusk, sedan kollade vi runt i lite affärer. När jag kom hem dröjde de inte länge innan min fina Linn kom över och vi pratade mycke och länge om massa som hänt på senaste! Nu blir de till att öppna geografi boken, är så lyckligt lottad känner jag!


Tjoo

Har vart ute och träffat Adam nu ett tag, som fyller år idag (på min namnsdag)!! GRATTIS PONKEN!! :D

förstår ni nått av de jag skrev nu?`:P

Tjabba, gårkvällen blev lite annat än planerat. Men Nico och Börnis hämta upp mig iallafall som sagt, men sen när vi skulle hämta upp Sofie var de en del hinder. Som t.ex att kopplingen i bilden gick sönder på nå sätt och att snuten stoppade oss.. Men tillslut kom vi iallafall fram till Sofie och efter de åkte vi till rinkeby och hämtade upp nån Jussi(?) för att sedan åka till sumpan där vi bowlade och jaaa, jag förlorade ganska rejält som vanligt... Efter bowlingen lämnade vi Jussi och åkte vidare till tensta för att ta en cigg med Emelie och sen bar det av mot solna för jag var hungrig och ville käka på max.. heheh, fatkid.. Så vi gled runt en jääääääääävla massa kan man ju säga men de var kul ändå, hade ju trevligt sällskap :)


16e bilden: I min handväska

I min handväska har jag:

  • Plånboken
  • Ciggen
  • Kamera
  • Tamponger
  • P-piller
  • Vantar
  • Lepsyl

That's about it I think!


15e bilden: En person som du vill vara med.


heheheh..


coooooool rider

Shuuue! Dagen har spenderats med Sofie, vi har chillat hemma hos mig framför film. Efter jag käkat ikväll med familjen och nåra familje kompisar kommer Nico och Björne och plockar upp mig för att sedan åka hem till Sofie, där vi nog chillar lite innan vi drar ut och glider i bilden. Men senare ska nog jag och Sofie ut nått med brudarna men vet inte riktigt hur det blir än, we'll see!!

snygga brudar? Ohja, vill ni ha nr?


Såg att jag glömt svara på några frågor så tänkte göra det nu

josefin om Frågestund:

hur många läsare har du? Det är mellan 50 - 70 per dag
rida eller missionären? ;) Det beror väl helt på vilken kille de är med
är august din första riktiga kärlek? Ja de var han
vad är ditt bästa skönhetstips? var rädd om håret och håll det fräscht och rengör ansiktet :)
vem vet mest om dig i hela världen? Det är lilla Kajsa bajsa :)
hur började du och august träffas? när? Första gången vi träffades var vi på fest och de blev en del fylle strul hit och dit (för mer än ett år sen), sen träffades vi på en fest igen i början av september och sågs regelbundet efter de.
vill du vara med honom hela livet?
14 Januari, 17:02

flitig? nää..

Nu ska jag duscha lite snabbt, läsa några sidor ur geografi boken och sen kommer Sofie hit. Ciao 4 now!


rätt ska va rätt!

Sofie fel informerade er igår.. Det var så att vi låg hemma hos henne hela jävla dan tills då mamma kom och hämtade mig och jag käkade med familjen. Seeen efter jag hade käkat hämtade Nico och Björne upp och därefter plockade vi upp Softarn, så där har ni vad som verkligen hände och inte Sofies påhittade variant. Vi gled runt, var enda ute på ekerö där ett tag också (?). Sen körde vi hem Sofie och vi åkte vidare för att hämta upp Carro, Sara och Vikkan för festen dom var på (som jag skulle på) hade spårat ut, snuten hade kommit redan vid elva tiden.. Aja så vi hämtade dom och sen blev vi avsläppta i grimsta den de va en annan fest. Hade tänkt att va hemma tidigt eftersom jag fick tre timmars sömn natten innan men blev hemma vid tre ändå. Ikväll blir de  en tidigare kväll för mig tror jag!


pics från torsdags kvällen/natten/morgonen


Heeey friends and enemies!

Nu sitter Ebbs och sminkar sig så jag passade på att sno datan :D
Iallafall så ska vi nu ut och åka bil med Nico och Björne.
Jag känner mig själv lite halv sliten idag.. blöööö!
Whoho det regnar ute, var så längesen det gjorde det så jag känner mig lite extra glader :) Lite åska och blixtar på det blir det perfa! ~Prayers For Rain~
Nu ska vi börja röra oss snart.
P E A C E


De som händer på natten!

De vart en galen kväll igår! Jag åkte hem till Sofie där vi lagade mat och hade en mysig middag bara vi två, eftersom hennes mor inte var hemma. Vi mötte upp Carro och Vikkan i vällingby vid nio tiden och därifrån åkte vi hem till Sam i blackeberg. Där spenderade jaag stortsett hela natten, bokstavligen då. Carro och Vikkan drog nån gång efter ett tror jag och då började folk dra sig hemåt lite vart efter, men jag och Sofie stannade med pojkarna. Vi spelade kort, drack tea och hade de fan jävligt nice. Men vid halv fem tog vi taxi hem för ingen av oss hade lust att ta tuben, sen vaknade vi vid nio imorse så tre timmars sömn har vi fått! Kanoners! Bilder från kvällen/natten/morgonen kommer upp då jag kommer hem.

Nu ska vi börja fixa oss lite smått för att ta en sväng till vällingby och sen hem till mig för att ladda min älskade mobil, ciao!! (Sofie hälsar)


shoo katt!

Tjabbaaa! Sitter hemma i min säng och tjockar i mig sötsaker, men ska strax röra mig hemåt till Sofie. Vi ska laga mat och ha en mysig middag med varan och sen får vi se vart vinden för oss. Njut av oerhört vackra bilder på mig och vännen Jonas!


ciao for now

Nu ska jag röra mig mot vällingby för att träffa min käre vän Jonas, no more to say right now. CIAO


I was born this way


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


En tidig kväll

Ligger hemma i min varma sköna säng och ska faktiskt ta och vila ögonen snart. Har vart hos Sofie hela dagen och vi har chillat galet! Som sagt så tittade vi på film med Albin och Lucas ett tag, (Harry Potter för er som är intresserade) sen när dom dragit chillade vi vidare och nu ikväll träffade vi även Alle and the boys ett tag. Såå app, det var min lill lördag dåra! Spännande?


sofie hälsar hej

Tjosan, sitter nu hemma hos Sofie och vi har nyss kollat på film med Lucas och Albin. Men dom drog precis och vi ska nu mysa ner oss i soffan framför en ny film. Igår var vi hemma hos Americo där det var lite people som krökade, vi kom till vällingby vid två tiden och då hade bussarna redan slutat gå.. Så jag tog en taxi hem, bekvämt vare med fick vänta ett tag så jag var inte hemma så tidigt. Meeeeeeeen anyway, det var allt vi hade att säga just nu, ciao!


utgång, jeppjeopp

Nu sitter jag hemma hos mig med favoriten Sofie, vi ska strax börja röra oss mot vällingby för att möta upp brudarna. Vi ska sedan på fest i grimsta, så där kommer vi spendera kvällen. Sen sover jag nog hos Sofie förhoppningsvis men de är lite osäkert än. Men då vet ni vart vi håller hus ikväll, ciao!!

ps. Sofie har skrivit de där inläggen tidigare.. just so you know! ;)


Sofie här

Ville bara tacka finste Ebba för det vackra inlägget!
Det värmde, blev lite ledsen i ögat
Älskar dig också Ebbz!


Pannkakor

Ebba här!
Ville bara säga att jag älskar Sofie hon är min elshkling!
Love you ~


Haaaay Guyssss!

Softarn hära!
Just nu sitter jag hemma hos emelie med ebba och amjad (emelies kompis.) Dom lagar pannkakor, det går inte så bra emelie bara skriker och gapar... och ebba försöker hjälpa till men eftersom hon inte kan laga mat finns det inte så mycket hon kan göra så hon kollar på.
Idag har jag slingat håret och klippt mig bara så ni vet:)
Emelie sa nyss att jag var läskig :s 
Ikväll ska vi till grimsta och supa skallen av oss gratis jag vet inte om jag ska med men ebba lär nog tvinga mig ;) Nu tog det stopp, satt några sekunder och tänkte på vad jag skulle skriva tills jag nu förstod att jag inte har nått mer att skriva :)
Okeeeeey heeeejdååå 
love ya guys!!!! 
ebba hälsar!! 
<3 
 




13e bilden: Du och någon klasskompis.

Här har vi Adam till höger. Vi går i samma klass nu och har även gott på samma dagis, de är min lilla kvällskompis som jag går ut och träffar på kvällarna eftersom vi bor typ 10 min ifrån varandra :)


bilder jag kommer ångra imorn att jag lagt upp, så njuuut!

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabba!! Kom nyss hem till Emelie efter en "lugn" kväll i vällingby, vi var hemm ahos en kompis och chillade gaaalet! Bilder kommer upp imorn för just nu går de inte riktigt som jag tänkt mig om ni förstår vad jag menar, he he! Aaanyway, nu ska vi se på film hela natten och göra oss feta på allt gott som finns i huset. De var allt från oss and i'm ouuuut!


RSS 2.0