ut

Nu ska jag hem till Carolinen, skriver då jag kommer hem CIAO!

Det är måndag morgon

.. och jag är vaken! Inte nog med de, jag är helt färdig för att gå! Vilket jag ska göra om ca tjugo minuter också, jag ska ju för en gångs skull gå på min spanska.. Tur som jag har, gör Caroline mig sällis så jag åker iallafall inte själv! Jag vet inte riktigt hur dagens planer ser ut, det har vart lite snack om att nåra från klassen ska röra sig utåt ikväll tillsammans eftersom vi är lediga imorn men hur de blir får vi ta å se! Nu ska jag fortsätta dricka mitt tea som min käre mor gjort åt mig, sen börjar jag rulla. C I A O

har har vi ju en riktigt charmig drivbild på mig,
oerhört sexig om jag får säga de själv


man kan inte allltid va söt ?

Nu har min käre Kajsa åkt hem, saknar henne redan.. Så nu sitter jag och deppar i sängen och har precis pluggat klart och har sällis av Linn i luren. Nej nu ska jag va social me Linn så jag bjuder på en ful bild på mig så länge, höhöh!


some pics!


Kajsa gästbloggar

Hallååå, Kajsa här! Nu ska jag och Ebbis ut och fota lite i det fina vädret. Ni kanske får se lite bilder när vi kommer in igen. Bye! :D


sjukt lördag kväll i spånga

Igår var vi hemma hos en kompis i spånga, där vi hade en liten chill kväll med trevligt sällskap, sjukt spel med mera. Vi var inte hemma så sent men somnade direkt då vi kom hem. Tänker fan itne lägga upp nåra bilder från igår, ingen var ju speciellt smickrande..


Här har ni resultatet på mitt nyfärgade hår!


och hårförlängningen


Vi har vart ute och lekt med kameran


Lucky i'm in love with my best friend


Så här mysigt hade jag och Kajsa igår!

Spotify var på i full gång, doft ljus och massa bubblor! Ruskigt mysigt var de, vi låg fan i badet i två och en halv timme!


äntligen freedag

Efter skolan drog jag och Sofie till stan och där köpte jag hårförlångning så nu har jag låångt hår! Vi stötta på Linn också och stod och snackade med henne ett tag. Sen drog vi till odenplan och mötte upp min älskling och tog en fika med honom och sen åkte jag och mötte upp Kajsa(!!!) Ikväll har vi bara tagit de lugnt och vart med Adam ett tag och nu ska vi ta en varmt och mysigt bad! Pössen!


väl förtjänat

Nu har jag suttit och pluggat i tre timmar, riktigt duktig för en gångsskull! Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och pratar med bästa Kajsa bajsa segfis! PÖÖÖÖÖSS

fint väder vi har va?

Jag och mamma fastnade i köer imorse på väg till skolan, blev fan lite rädd för mamma.. hon kan ha ett hett temperamet ibland (då vet man va jag fått de ifrån) i trafiken. Men tillslut kom vi fram då iallafall och samtalet var ju ingen höjdare, men de var ganska förväntat ändå. Efter vi slutat (typ vid halv 10) drog jag, Carro, Sofie och Emelie till vällingby och där köpte jag hårfärg, vi var inte kvar länge utan jag och Sofie åkte hem till mig och färgade mitt hår. När de var klart satte vi oss å käka och titta på film och när den var slut så drog lill tjejen hem. Nu har jag precis hjälp min mor litegran med maten och ska fortsätta plugga.

resultatet visar jag sen!!


Ännu en skön dag framför en!

Strax ska jag och mammi åka till skolan och ha utvecklingssamtal, redan där börjar de bra med skjus till skolan! Efter samtalet har jag omprov och sen slutar jag, heeeeerligt va? Sen efter skolan tror jag att jag, Carro och Sofie ska åka hem till nån av oss för Carro ska färga mitt hår men vet itne riktigt hur de blir :)

när man har en knäpp pojkvän, fast ganska söt ändå!

Riktigt skön dag har de varit idag, vi hade en lektion och sen fick vi sluta! Eftersom de vart så fint väder ute idag tog jag, Carro och Sofie en fika i vällingby ute på balkongen men Carro var tvungen att dra tidigt för hon hade samtal i skolan. Så jag satt kvar med Sofie och efter ett tag kom Agge och gjorde oss sällskap, men vi var inte kvar länge utan han och jag drog till han och han fick nån flipp idé om att han ville gå en lång promenad med hans hundar och gå ut på isen i det fina vädret(?!) när han vanligt vis går en runda på 20 meter fram och tillbaka. Men de var ganska mysigt ändå, fast jävligt kallt så de var rejält skönt att krypa in under tänket sen då vi kom tillbaka hem till honom. Men nu sitter jag hemma med plugg upp över öronen och ska försöka hinna med så mycket som möjligt!


fantasin tog slut..

De har vart en helt vanlig skoldagen men inte lika plågsam som igår, tur nog! Efter skolan satt jag och snacka med Carro som gjorde mig sällis medan jag väntade på Jonas. När han kom tog vi en fika och pratade och kom på en hel del sjuka grejer.. En del rakt av äckliga.. Men men, tiden rullar på när man har kul och nu sitter jag hemma och ska försöka plugga, men är trött som satan så skulle egentligen bara vilja krypa ner i sängen.

Road tjej på lektionen


en lättare tisdag

Gårdagen gick ut på att käka koffeintabletter.. Men nu är jag faktiskt utvilad efter att ha sovit sen klockan sju igår, jävligt skönt!


dagen har då inte vart lätt!

Första lektionen var nog fanimig värst! De kändes som om jag skulle svimma, mådde så sjukt dåligt! Hela dagen har jag vart snurrig, mått illa och skakat som ett as. Efter skolan käkade jag och Empiie i vällingby och sen åklte jag hem och tror faktiskt att jag kommer däcka snart, har ju trots allt vart vaken i 29 ½ timme nu..


ingen sömn för mig inte nej

Happ, då kan jag ju lika gärna börja fixa mig inför skolan då! Ska bli intressant att se hur den här dagen kommer gå för mig..


satan va ful i mun jag är!

Nämen de är för jävligt kul att va ensam vaken, verkligen.. Men har fan fullt förstående till de som sover, vilket varenda jävel verkar göra! Fan va jag är trött på mina jävla sömnproblem, kan tänka mig att jag kommer va en riktig jävla grin kärring imorn eftersom jag inte fått nån sömn! Ser inte fram emot ännu en skol vecka, fast de just denna kommer nog gå ganska bra för onsdag och torsdag har vi typ bara en eller två lektioner, typ halvdag eller nått. Nää, nu ska jag fortsätta med de jag håller på med.. sitta i sängen, leka med mitt hår och glo runt på facebook som blir så jälva tråkigt efter tio mins.
Helvete vilken vild natt jag har hörni!


Och till dig Kajsa, som svar på din komentar

Jaa du kanske var lite överdrivet lång då du var liten, men jag var ju överdrivet liten så de måste sett väldigt kul ut då vi gick brevid varandra.. :P

Hatar sömnlösa nätter

Jag har nu legat i sängen sen typ elva och försökt sova, men kommer absolut ingenstans.. Och nu får jag en känsla av att om jag somnar nu kommer jag aldrig komma upp i tid. Så just nu ligger jag och tänker på om jag ska försöka hålla mig vaken till typ halv sex och då gå upp och ta en kopp java eller om jag ska fortsätta försöka sova och komma ett antal timmar försent imorn.. FAN!

kommer garanterat somna i skolan imorn..


I helgen ska jag träffa Kajsa!

Och jag längtar som fan! Sitter och snackar med flickan i lur just nu och hon har hittat massa gamla bilder på oss som hon skickat till mig, känner att jag inte vill visa alla men här är tre av dom iallafall! :)

sommaren 2007, fan vilka minnen vi har från den sommarn!


Hösten 2008

Och här va vi fan bra små!! Kolla bara vilken liten anorexia flicka jag är jämfört med Kajsa som är till vänster!! Killen till höger är nån random kille, tror han heter Martin eller nått åt de hållet.


de söndagar är till för

Nu ligger jag hemme i min egna säng igen, de var ett tag sen, så ligger och gottar mig med godis och idag ska jag ta de jävligt lugnt! Ska nog passa på att umgås lite med mina föräldrar också, har inte vart hemma mycket den här veckan så de är dags att lägga lite tid på dom också :)


dagen efter

De blev en lugn hemma kväll för oss. Vi har inte gjort mycket alls förutom vart ute och träffat Adam och nåra, tittat på tv och druckit tea. Men Sofie känner sig lie krasslig så de var väl lika bra. Nu ska vi fortsätta dricka tea, spela kort och se på film och sen spenderar jag natten här om jag inte redan sagt de. CYA!


en galen kväll i backlura

Igår var de lite partaj i backlura så jag och brudarna åkte dit. De var sjukt mycket folk och massa man kände sen innan och inte träffat på länge så det var skoj! Senare kom även min älskling dit men då var vi inte kvar länge utan han och jag åkte hem till honom där jag spenderade natten! Idag åkte jag till Sofie vid halv två tiden och nu sitter vi hemma hos mig men ska åka tilbaka till Sofie!

bilder som Sara tog igår, finns fler på facebook men jag orkar inte lägga upp alla :)


freeedag

Då har man klarat av sista skoldagen på den här veckan och har helgen framför sig. Sitter just nu hemma hos Sofie, vi kom nyss hit och ska bara chilla gaaalet. Vi ska dock ut en sväng innan fyra för lite buisness men de är snabbt avklarat och sen tar vi oss in i värmen igen! Ciao for now! :)


tillbaka till idag då

Jag sov hos Emelie igår och vi skulle egentligen upp jätte tidigt men såklart skulle vi försova oss. Så vi drog upp till vällingby istället med Sofie, riktigt girltalk tills Agge kom och förstörde. Nej då, alltid kul att träffa min fina kille! Sofie följde med mig hem och käkade hos oss och vi har haft kul åt massa roliga videos, men nu är jag själv igen och sitter och snackar med Kajsa bajsa segfis i lur!


Lill lördag!

Igår beslutade jag, Carro, Sofie, Emelie, Adam, Tobbe och Jacob att vi skulle hitta på något eftersom vi var lediga idag. Så vi var ute och käkade tillsammans och sedan gick vi på bio, otroligt trevligt må jag säga! Så vi möttes vid halv sju i vällingby och då gick vi och käka, men bion började inte förens halv tio så vi fick underhålla oss så gott de gick medan vi vänta! Efter skolan var jag med min fina pojkvän, han mötte upp mig vid min skola då jag sluta och vi åkte och fikade innan jag drog och mötte upp tjejerna dåra.


Kom ganska nyligen hem till Emelie

Och är väldigt trött, så skriver om dagen och kvällen imorn, puss å knull!

så här på kvällskvisten

Nu är jag inne igen och gottar mig med massa godis, med Kajsa i lur! Resten av kvällen ska spenderas i sängen och jag ska bara ta de jävligt lugnt. Inget mer att säga.. sååå ciao!


nej nu drar jag

Nej nu sitter jag, tro de eller ej, och kollar på tv 4 sport! Så tråkigt har jag.. de är nån jävla handbolls match mellan polaker och koreanare.. suck! Ska iallafall ut snart och träffa Adam innan jag ska sätta mig och börja plugga. Pöss pööss!


nedräkning till helgen..

Då har man klarat av ännu en skoldag! Och dagen idag har ändå varit ganska lugn, Emelie hade kul på lektionen och fotade allt och alla också. Efter skolan träffade jag Jonas och tog en fika och senare fick vi sällis av Agge också, men var inte kvar länge och nu ligger jag i sängen. Är på sjukt dåligt humör, vet inte riktigt varför men men, försöker piggna till med lite godis!


Jag har tur som har en så fin kille som du


ännu en måndag.. fast lite bättre!

Amen tjaa, nu är har jag lagt mig ner i sängen och ska se nån rulle och dricka tea. Börjar ännu en gång känna mig lite krasslig, kul! Hade en väldigt kort dag idag med en och en halv lektion och då drog jag och Sofie till vällingby och senare kom även Anja, vi satt och snackade och hade de trevligt. Senare så drog Anja och jag och Sofie kollade i affärer, jag fick mig ett par köp. Jag köpte två nya tröjor och tre par strumpbyxor, shopping floe juuu! Sen käkade jag och fina tjejen Sofie i vällingehus och då fick vi sällskap ett tag av tre asiater, iante alls läskiga, nejnej!

bild från förra veckan som aldrig kom upp!


men tröött

Tog ett jävla bra tag och hitta ny madress, men tillslut kom jag iallafall iväg till August. Vi har haft ännu en söndag i sängen och bara myst men nu är jag hemma och sitter och skriver dagbok faktiskt, sjukt länge sen jag gjorde de så det var på tiden nu. Men men, dags att sova snart, de är ju skola imorn NATTI!


söndags sysslor

Nu ska jag iväg en snabbis med min pappa för att köpa en ny madrass till min säng och sen kör han mig hem till Agge, CYA!


sen sammanfattning av idag och igår

Igår gick ju som sagt jag, august och Linn på bio. De var riktigt mysigt, skönt att man kan umgås med killen och kompisarna samtidigt ibland! Efter bion åkte jag och min fina lilla Agge hem till honom, tittade på film och han somnade långt innan mig så jag var vaken själv och glodde på filmen..
Idag har jag tillbringat stortsett hela dan med Sofie, drog in till stan vid halv tre tiden och kollade i affärer, jag köpte mig ett par jeans då också. Sen drog vi hem till henne där vi lagade vår egen mat, jag försökte ju va snäll genom att hjälpa till vilket inte var en så bra idé.. men de gick att äta iallafall. Skulle egentligen dragit ut ikväll men de krånglade sig så vi stannade hemma hos henne och tittade på film, gjorde mig inte så mycket faktiskt för jag sov skit dåligt inatt och började känna att min hals sa ifrån lite smått så ja. Nu ska jag faktiskt sova..

movie night

Då sitter man hemma hos pojkvännen, fast han är nere och käkar med sin familj just nu. Ikväll ska vi gå på bio och se Meet the Parents: Little Fockers i vällingby, min kära Linn ska även göra oss sällskap så vi får se ifall Agge står ut me all popcorn som flyger hej vilt kring oss!

Svar på frågestunden!!

Postat av: august
avslöja din kärlekslista nån jävla gång!
Men lilla August de va inte nån jävla kärlekslista! De är en lista me killar som jag fått ihop de me på ett eller annat sätt..

hur lång är du?
Jag sprang nyss och bad pappa mäta mig och jag är 1.68cm! :)

hur mycket väger du?
Jag väger 48.5kg

vilket land är du ifrån??
Jag är från sverige men min mormor kom ursprungligen från tyskland :)

hur träffas du och agust?
Ja vi träffas väl precis som alla andra? Bestämmer tid och plats och så :P

hur mycket väger du? du e så smal!
Jahaja, jo jag väger 48.5kg

trivs du med din kropp? om inte vad skulle du vilja ändra på?
Oj de finns faktiskt ganska mycket jag skulle vilja ändra på. Skulle till exempel vilja ha längre hår, rakare tänder, större bröst och rumpa! :)

vad lyssnar du mest på för musik? har du några bra låt tips? :)
Jag lyssnar mest på rock, både nya låtar och gamla klassiker. Men lyssnar annars på väldigt mycket blandat. Klassisk rock sitter aldrig fel!

Postat av: Moa-Märta
vad har du för färg på din tandborste?
Jag har en rosa-orange! (konstig blandning, i know) 
vad tycker du är gott till ketchup?
Oj va är de inte gott till? ;) nej men jag käkar inte de så ofta med typ till pasta, köttbullar och så?
har du och august pussats?
Nej absolut inte!
använder du smink??
Jag använder smink, ja :P
älskar din blogg och du är sööt! PUSS!
tackar :)

va ser du hos august
Haha, vad ser jag inte hos han snarare? :) Han är hur gullig som helst helt enkelt

har du opperetart läpparna?
Nej jag har inte oppererat mina läppar :)

Postat av:
Sara
tror du att ditt förhållande med august kommer hålla länge och vem tror du kommer ta slut på det?
Du är otroligt snygg!
Jag hoppas att de ska hålla länge mellan oss och så som de känns nu så tror jag nog att de gör de :) Jag vill helst inte tänka på vem som kommer göra slut för för tillfället känns de inte som om någon av oss skulle göra de.
Tack så mycket! :)

Postat av: liselott
hej:) måste bara säga att jag älskar att läsa din blogg! vad har du för intressen eller föredrar att göra?
kram!
Jag har många olika intressen.. Som till exempel vara med kompisar och killen, fika, partaja med mera :P

Postat av: petra
hur ser du dig själv om 19 år?
Oj oj 19 år, hur gammal är jag då? Typ 35? :P Förhoppningsvis har jag väl ett lönsamt jobb men annars brukar jag inte planera min framtid och tar allt som de kommer ;)
vad är din favvo maträtt?
Svårt att bara nänma en men bara för att jag är så sjukt sugen på de nu och känner lukten av de så säger jag väl pizza! (har beställt hem de, inte så att de brukar lukta pizza hos mig..)
trivs du med ditt liv? vad skulle kunna göra det ännu bättre?
Jag trivs med mitt liv ja. :)

hej bästa bloggebba!
hur länge har du bloggat?
Sen 2007 tror jag fast på flera olika bloggar
krökar du ofta?
Nej de tycker jag inte att jag gör, inte jämfört med hur de var förut iallafall :)
har du funderat på at sluta röka?
Klart jag har, de har inte gått så bra bara :)
kram från ann
 

Frågestund

Har slut på saker att skriva för tillfället så jag tänkte ha en frågestund medan jag får tillbaka fantasin. Kommer svara på alla frågor nån gång i veckan. Passa på nu hörni!


Ännu en dag hemma i sängen..

Inte frisk än men imorn ska jag fan till skolan, klarar inte av att sitta hemma en dag till! Idag var jag och träffade Lill Agge ute ett tag och tog lite frisk luft och snackade, inte träffat lill skiten på typ ett halvår. Men men nu ligger jag hemma i sängen igen och har precis pratat me älsklingen i lur som också är hemma och är sjuk. Jut nu hoppas jag på att de är mat snart, sjuuukt hungrig! Pöss på stumpen

Ansiktsigenkänning

De här personerna och nåra till är de datorn tycker jag är lik, tack jag ser ut som en tant?! (hon uppe i högra hörnet..)


Fortfarande sjuk?

Japp de är jag.. men de är lite bättre. Ligger fortfarande i sängen och tittar på film fast nu äter jag glass också, ett litet plus. Har inte bestämt mig för om jag ska till skolan imorn eller inte, är inte frisk men hatar att ligga hemma!


sjuukt tråkigt

Jag ligger hemma och är sjuk, jävligt roligt då! De enda jag gjort är typ att jag har sovit och tittat på film, kuul att skriva om..


Här har vi min nya älskling!


hatar måndagar..

Amen tjaaa, då var första skoldagen över och nu är de ju bara typ 22 veckor kvar till sommarlovet.. Woohoo..! Ja ja, dagen var hyfsat lindrig bara att jag var trött nå djävulsk och somnade faktiskt ett tag, ehehe. Efter skolan tog jag och Emelie en fika i vällingby, vi har ju knappt setts under hela lovet så vi hade lite att snacka igenom, sen kom även Agge och gjorde oss sällskap e tagtt litet. Jag och Empiie drog sen hem till Emelie där vi käkade, snackade och såg film, båda var sjuukt trötta. Nu sitter jag hemma i sängen och tittar på film och käkar mackor, mums..


morgonkaffe♥

Kul att man legat vaken sen fyra inatt.. vaknade av nån smart anledning(?) och kunde inte somna om, så jag gick upp vid fem och gjorde kaffe åt mig och mina föräldrar och nu håller jag på att fixa mig inför första skoldagen nu efter lovet.. Jippie!


lat tjej här

Den här söndagen har verkligen tillbringats i säng halmen! Vi gick upp ur sängen vid fyra tiden för att lämna tillbaka ett par filmer vi hyrt och sen blev jag hämtad av mami och har bara legat i sängen sen dess.. Hoppas jag kan somna ikväll med tanke på att de enda jag gjort idag är att sova och ligga i sängen.. we'll see!


Jag 'hjärta' Dig


hemma hos august

Ännu en gång sitter man hemma hos pojkvännen medan han står i duschen. Vi har nyss sett nån riktigt skum film men som ändå var ganska bra, jag gillar ju skumma grejer så de passar ju finfint! Vi kommer nog inte göra mycket alls ikväll, bara ligga hemma hos honom och ta de lugnt. Men nu är han nog snart klar så tror jag avslutar nu, CIAO!

Fick en fråga om min hårfärg

Och jag använde den här färgen senast jag färga, som var i söndags då. De är ju inte alls lika knall rött på mig  som på bilden eftersom jag hade så mörkt innan men de är mycket rödare nu än va de var innan och jag är riktigt nöjd, kommer fortsätta med den här färgen nu ett tag framöver!

svårt att visa på bild men men :)


Sleeping Beauty

Hellu!! Agge kom ju hit igår som sagt och vi satt och spelade spel och tittade lite på film. Sen när föräldrarna gått och lagt sig gick vi ner till vardagsrummet och då dröjde de inte länge tills August somna och man kan ju säga att jag och Kajsa hade rejält kul på hans bekostnad..!! Men men, idag har vi inte gjort så mycket. Käkat frulle med familjen och inte mycket mer, vi körde Agge till bussen och Kajsa till tåget vid fyra tiden och nu sitter jag hemma själv. Mina päron ska bort på middag så jag ska försöka laga mat själv ikväll, får ju se hur det går..hehe! Efter jag käkat drar jag över till Aggson och slaggar där.

ehehehehehhe...


ligan

Jag, Kajsa och Adam drog hem till mig och spelade cluedo och jag måste bara tillägga att jag vann! Men ja, vi var hemma hos mig och kollade på sjuka videos på youtube och sen ett tag efter sex gick jag och Kajsa hem till Calle och Lena där min föräldrar också var och där käkade vi. Men nu är jag och Kajsa hemma igen och snart nån gång ska jag väl gå och möta August som också ska vara här ikväll.

tror Adam tyckte vi var lite konstiga...


vi har hög iq, även fast de inte alltid syns på oss..

Nu ska vi ut och träffa Adam ett tag, får se vad vi hittar på för bus! Men men, ciao for now!


trötta brudar

Vi gick och la oss ganska tidigt igår för att vara vi, vid två tiden låg vi i sängen och inte långt därefter somnade vi. Nu ligger vi båda kvar i sängen och har egentligen inga planer på att gå upp heller.. så varmt och mysigt här ju! Men men, höres senes!


we're going out!


"varför är de en grekisk flagga då?!"

We will rock you musikalen var grymt bra, eller iallafall musiken! När den var slut åkte vi till sumbyberg där vi käkade på en italiensk resturang, jag gjorde ju tabben och trodde länge att de var en grekisk resturang tills jag nämde det och fick höra motsattsen, hehe pinsamt..
Här nedan är iallafall en av mina favorit låtar med Queen, enjoy!


we will rock you

nu ska vi in til stan för att se musikalen, hörs sen!

GODNATT

Nej nu ska vi ta och kila till kojs! Ska trots allt upp "i hyfsad tid" som mamma säger, eftersom vi ska på musikal imorn/senare idag och se we will rock you. Tror de kan bli riktigt skoj, man har ju de bra sällskapet av min mor, bror och Kajsa! Men men, nu ska jag plåga er me lite hemska bilder medan vi förbereder oss för sängen. Natti natti!


Lite fler bilder från nyår som Mikaela lagt upp!


De blev en riktigt grym kväll!


with my helmet on!

Ikväll har vi träffat lite boys, bland annat var vi med Oliver och Melker ett tag och sedan var vi med William och Jocke. Känns som de enda jag gjort ikväll är att skratta, knappt kunnat få fram nå ord? Men men nu sitter vi i soffan hemma hos mig och tittar på nån dålig stand up komiker så vi ska nog ta och sätta på en film istället skulle jag tro!

smexiga brudar ohja!


bort

Nu draaaaaaaaaaaaaaar vi

home!

Hemma i 08 trakterna nu och jag tog Kajsa med mig, känner att man inte riktigt kan lämna henne ensam.. vem vet vad som händer då liksom? Men jaa, vi sitter just nu i mitt badrum och jag har precis färgat hennes hår och vi väntar på att hon ska få skölja ut de och sen ska vi käka pizza! Våra matvanor är ju lite speciella nu, idag har vi till exempel inte käkat nå alls och igår åt vi endast cheese cake vid två tiden på natten.. Aaanyway, inget mer att skriva nu. CYA!


my hometown

Tjabba!! Såg att Kajsa hade gjort ett par fina inlägg, the ugly truth you know. Idag vaknade vi inte lika sent som vanligt, utan vid typ halv ett. Fast vi kom ändå inte upp ur sängen förens vid typ halv tre.. vi gick ju trots allt och la oss lite innan sju imorse så man är ju lite pömsig nu. Men vi har inte tid att sega i sängen idag eftersom vi ska åka till stockholm, hem till mig i spånga. Så nu ska vi fixa klart de sista och sen börja rulla! :)


Juste....

.... förlåt August men jag våldtog din flickvän /Kajsa


HEJ

Kajsa här :D Nu ligger jag och Ebba i sängen lite smått avslagna. Ikväll har vi planerat att ligga hemma och äta cheesecake hela natten! Just nu ligger Ebba och skriver till mig i facebook chatten töntig som hon är och hon säger att hon vill att jag ska dö så nu vill inte jag prata med henne längre för hon är dum... och jag vill inte skriva mer på hennes blogg heller så hejdå!

jag och Ebbis idag när vi var på donken


Och igen...

Vi vaknade för en timme sen.. segt som fan att vakna då de börjar bli mörkt igen! Man kan ju lugnt säga att vi har vänt på dygnet ganska rejält. Nu ska vi iallafall ner på stan och ta tag i nåra ärenden, vi hörs mer sen!
p.s. min pojkvän är söt!


Kajsa hälsar.. "HÄEJ!"

Som ni kanske märkt så är vi nattugglor som sagt.. inte riktigt natt längre heller för den delen? Men man börjar ju fundera på att sova lite, ser inte fram emot att gå upp "i tid" imorn..


Kom på att jag glömt visa nya färgen

Ingen stor skillnad, lite rödare bara :)


Nattugglor!

Nu är vi vakna och har vart och köpt gott och hyrt film! Kajsas mor fotade oss då vi låg och sov, fråga inte varför jag har ett kondom paket i ansiktet... Nu ska vi iallafall mysa ner oss framför filmen, CYA!


sleep tight

Nää nu ska vi sova middag och vänta på att Kajsa mor kommer hem och då ska vi gå och köpa massa gott och kanske köpa film


Jag ska aldrig mer dricka!

Klockan fem imorse kom jag på den smarta idén att jag och Kajsa skulle ha juice drickar tävling, vi skulle se vem som kunde hälla i sig två liter snabbast. Lät ju som en bra idé och nu har vi haft den tävlingen dåra.. Första litern gick väl an men sen började de ta emot.. Nu sitter vi här och mår ju inte direkt prima, nä fyfan jag ska aldrig mer dricka.. juice..


Man vaknar och ser solen gå ner

Amen bra, man vakna nu.. vi har ju inte alls sovit bort hela dagen, nej nej! Aja nu ska vi beställa hem mat och sedan färga mitt hår, vilken färg visar jag senare!


NATTHUMOR!! ovanligt..?


I'll sleep in your bed tonight

Nej då Kajsa, jag sover inte! Jag är klarvaken..

..och väntar på att antastas!! GRR!


Ebba sover.......

Hallååååå, Kajsa här!! Vi är tillbaka inne nu, men Ebbis somnade när vi kommit in direkt efter hon hade druckit ett glas mjölk.... Jag tänkte i alla fall lägga upp några charmiga bilder!


såhär fint sover Ebba


TJABBAAAAAA!!

Nu sitter vi klarvakna, ohja, och tittar på grease! Vi ska ut en liten snabbis och sen lär det bli mer tv tittande! Vi kommer nog fortsätta med de vi höll på med igår natt, titta på sjukt roliga videor och skratta som glada apor! Peace out!!

I'll be watching you august //kajsa bajsa segfis


guess whaaat?

Nu är jag i uppsala, de var ju ett bra tag sen så kände att de var dags igen! Kom hit vid elva tiden, mitt jävla tåg var försenat i en timme! Men jag åkte som sagt hem till min fina pojkvän, mamma var snäll nog och körde dit mig. Vi hyrde film och köpte gott och låg och myste, men jag drog därifrån vid åtta och nu sitter jag här, i mörkret i Kajsas vardagsrum!

juste, har jag berättat att min pojkvän är kines ?


och så går solen ner igen..

Helloj! Jag och Kajsa la på vid halv sex och då gick jag och la mig.. och så blev man väckt vid halv ett, de va ju skoj! Idag kom min fina August hem, han har vart i sälen så jag kunde inte fira nyår med honom men idag är det en månad för oss så idag ska vi ses. Vi har inte riktigt bestämt va vi ska hitta på men blir kul att över huvud taget träffa mitt lilla gull! Nu ska jag fortsätta fixa mig så jag blir klar nån gång!

ännu en random bild från nyår ? :P


Natthumor med Kajsa i lur, helt galet!!


Han är min nya idol! Älskar hans videos

Natthummor!!!


Kajsa blev lite svartsjuk på inlägget om August.. :P

Så nu får du också ett inlägg gumsi!! Snart är de 17 år tillsammans!
Inga ♥ Ingrid

vår låt..


Andra januari, en månad med min fina älskling!


Jaaaa, jag har tråååååkigt!

(Nu ska jag försöka skriva längre svar för Agge klagade sist på att jag svarade tråkigt...) Orkar ni läsa tro? Kanske får reda på något ni inte viste innan ;)

SENASTE:
Dryck: Julmust
Telefonsamtalet: Kajsa bajsa segfis!
SMS: Oliver
Sång du lyssnade på: Castle walls
Gången du grät: Idag.. Jag tittade på Green street hulligans och började gråta då Pete dog.. (a)

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat någon två gånger: vadå två gånger?
Har någon varit otrogen mot dig:
Nej eller inte vad jag vet om
Ångrat något: Japps de har jag
Förlorat någon speciell person: Ja de kan man ju säga att jag har
Varit deprimerad: Jaa de har jag fast det var ett bra tag sen
Varit så trött att du somnat sittandes: Jag har somnat vid matbordet.. ansiktet föll rätt ner i maten.. så ja

ÅR 2010 HAR DU:

Lärt känna en ny person: Jaa en hel del
Fått ditt hjärta krossat: Nej de tror jag inte, inte helt och hållet iallafall
Skrattat så att du har börjat gråta: Många många gånger!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Lite små förändringar möjligen
Insett vilka som är dina äkta vänner
: Tror jag egentligen vetat de hela tin
Fått reda på att någon har pratat om dig: Jappsi
Pussat någon: Hihihihi jaaa :$

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Ingen aning?
Hur många barn vill du ha: 1 om nått!
Har du några husdjur: Mitt lilla marsvin Ludde
Vill du ändra ditt namn: Ville de förut med inte längre
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Fira med mina nära och kära
Vilken tid vaknade du idag: Blev väckt vid typ ett tror jag
Vad gjorde du igår runt midnatt: Skrek gott nytt år med mina vänner!!
Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra?: Lite små saker möjligen
Senaste gången du träffade din pappa: Timme sen då han sa godnatt

DIN FÖRSTA:
Piercing: Öronen
Tatueringen: Har inga, ÄN
Bästa vän: Kajsa
Sporten du spelade: Handboll
Husdjur: Marsvin
Vaccination du minns: kommer icke ihåg
Förälskelse: Ingen aning, men Nico kanske ?
Alkohol du drack: Oj de kommer jag inte ihåg, massa blandningar.. Jävla häxa!

JUST NU:
Äter du: Godis
Dricker du: Julmust
Är du på väg att: Till badrummet..
Lyssnar du på: Kajsas andetag..
Väntar du på: Att Kajsa ska säga nå skoj!

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögon tror jag, men ett fint leende sitter aldrig fel
Kramar eller pussar: Svårt! Men pussar tror jag
Kortare eller längre: Längre
Yngre eller äldre: Äldre
Romantisk eller spontan: Att vara spontan kan va väldigt romantiskt för då är man aldrig beredd på vad som kan hända ;)
Snygg mage eller snygga armar: Armar tror jag
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar!!!
Ragg eller förhållande: Förhållande!


woop woop

Nu har sötisen Jerry åkt hem och de har ju hans familj också gjort såklart! Så nu ska jag fortsätta min dag i sängen och mysa framför film och äta massa gott och onyttigt. Förhoppningsvis ringer Kajsa bajsa segfisa snart också men hon är så slooooow..!! Hon kan ju vänta sig en rejäl utskällning då hon väl ringer!!! Men men, popcorn och julmust kallar, ciao for now!

oklar bild från igår, va gör vi liksom?


1 januari 2011

Idag har jag bara legat i sängen och tagit de sjuuukt lugnt, vad mer kan man förvänta sig efter nyårsafton? Men vi hade gäster här på middag, dom är ju i för sig kvar. De är familjen som äger Jerry! Kommer ni ihåg honom? Vovvisen som jag tagit hand om ett par gånger då familjen vart utomland, dom är iallafall här och de var jätte mysigt att träffa gulle hunden igen!

söten!


Gott nytt år, 2011 är här!

Igår hade vi en jätte mysig tjejmiddag hemma hos Mikaela som hade fixat jätte fint med både mat och efterrätt, sedan vid tio tiden kom det fler och sen rullade det in folk lite hela tiden. De var ett perfekt slut på året och ett underbart sätt att fira de nya! På tolv slaget stod alla ute, skumpa flög hit och dit och man blev smått dränkt i det. Jag fick sällskap med Adam och nån till påväg hem och jag var hemma lite innan halv fyra och då var de nästan direkt sängen som gällde!


RSS 2.0