om 6 timmar är det 2011!!

Ska till Mikaela på mysig tjejmiddag och sen blir det nyårs partaj!!


if you're to school for cool

Precis påklädd och ska strax åka till bromma blocks med pappa, hade velat åka med mami men hon var för upptagen så de blir intressant att se hur de går att shoppa med min far.. Ja, ja nu ska jag kolla om vi kan åka. CYA!


klart för ikväll/inatt

Nu har vi kommit upp i 100 kommentarer som ändast är intern skämt så nu ska vi äntligen få sova! Natti natti!


den nakna sanningen..


Jag och Kajsa har sån natt humor... och mer ska de minnsan bli!


miss you boo bear!

Inne igen och har vart de ett tag. Ligger nu i sängen me Kajsa i lur och prata massa skoj och framtids planer, heheh alltid lika kul!! :D


what to do, what to do?!

Helloo people! Nu har jag röjt ut hela min garderob på golvet och ändå så hittar jag inget att ha på mig imorn... Får sån panik, men förhoppningsvis lyckas jga tvinga med mami imorn och leta efter något! Eftersom jag suttit inne hela kvällen ska jag ut nu och sträcka på benen, ska möta upp min käre vän Adam och vi ska ta en säng ute i det kalla vita.


tooorsdag

Drar gårdagen lite kort (ni får ändå inte veta allt, moahaha..), jag kom dit lite efter nio och då fick lill pojken för sig att spela fifa...? Och jaa, han vann men jag lyckades få in ett mål iallafall och nästa gång klår jag honom stort säger jag bara! Imorse låg vi sängen stort sett hela tin, men sen blev de lite brådis för mig att hinna med bussen. Jag skulle möta upp girlsen, Carro, Sara, Mia, Alice och Ida i vällingby för vi skulle diskutera morgondagen lite gran så de gjorde vi och efter de kollade vi runt i lite affärer och sen åkte jag hem. Så nu sitter jag här själv på mitt rum och gömmer mig för städerskan.. jaa jag ä lite små skraj för städare..


blödande fingrar.. igen..

Nu är brorsan nyklippt och snart kör han mig till Agge som tack! :)

min korta mami!


va tvungen att reta henne lite med hur mycket längre jag blev!!


day with caroline

Hemma igen och har haft en riktigt mysig dag med Carro i vällingby, vi har fikat, snackat och kollat i affärer. Jag köpte mig lite underkläder och även ett par skor fastnade jag för så dom fick följa med mig hem. Och jaa, nu ska jag väl snart käka så fort mamsen kommer hem och sen ska jag frisera min käre bror som behöver en klippning. Sedan bär det av hem till älsklingen.


little toys

Tog ett tag innan jag somnade i natt.. tror de blev nångång efter fyra. Idag ska jag iallafall träffa min fina Caroline som jag inte träffat på hela lovet! Vet inte riktigt vad vi hittar på men de ska bli kul bara att umgås. :)


Trodde jag ja..

Jag borde gått och lagt mig vid tio då jag var som tröttast.. Nu ligger jag här i sängen så gott som klar vaken! Fan va kasst! Aja får göra de bästa av situationen, lyssna på bra musik och ligga och blunda tills jag somnar..


Jag är helt slut..

För typ två timmar sen sa jag att jag skulle gå och lägga mig men de har fortfarande inte blivit av. Nu har jag tagit fram julmusten och godis och ligger i sängen och tittar på film, dröjer nog inte länge innan jag slocknar så säger puss och godnatt nu! =)


Den här fina boken fick jag i julklapp av pappa..

Min käre far tänker på allt han..


min fina aaaaaaaaaaaaaaaagge

De var riktigt mysigt att träffa min min lilla filur igen! Vi gjorde inte mycket alls, vi tog de mest bara lugnt, umgicks och myste.

idag satte vi ihop ett skrivbord som Agge ska ha i rummet. Teamwork! Fast August fick ta tung jobbet..


at aggeman

Nu sitter man hemma hos pojkvännen efter en dag me Linn i kista. August har vart i dalarna så har inte träffat pojken på en vecka nu så ikväll blir de mys framför film hemma hos honom. Just nu är han i duschen så då passade jag på att skriva lite. Men men no more to say, CYA!

hear the music

Nu ska jag möta upp Linn i kista där vi ska springa runt i affärer och leta fynd nu på mellandagsrean. Seeeeeeeee yah!


ont i huvudet nu också :(

Jag och Alexandra gick och la oss vid 7 imorse så när vi blav väckta, som var vid 12, vart vi ju sjuukt trötta. Men men, då gick vi upp och käka frulle och sen skulle jag och familjen till morfar så vi körde Alexandra till bussen. Men de va lite trångt i bilden så hon fick sitta i bakluckan.. heheheheh. Men ja, innan vi åkte till morfar va vi och hälsa på hos min kusin som nyss flyttat in i en ny lägenhet i stan men där va vi inte kvar länge. Hos morfar käkade vi och så och var hemma igen vid 8. Jag skriver sjuukt tråkigt och om ointressanta saker så jag tror jag avslutar nu. Pööööööööööööööööööööss!


HAHAHAHAH HUMOR!

GALEN GRABB!


Klart man dricker julmust i vinglas?

Nu sitter vi ner mysta i soffan och kollar på barn film med godis och julmust. Filmen var bra och man fick sig ju ett skratt åt en del i salongen.. Charmiga bilder kommer hääääääär :)

ignorera tt jag ser orange hårig ut... :P


utgång

Tjolahopp! Nu har vi ätit middag och håller på att fixa oss lite, vi ska börja röra oss mot bussen ganska snart. Så ja, jag har med mig min nya fina kamera så de lär bli en hel del charmiga bilder från ikväll också. N I C E! Peace out!

ser inte lika rödtottig ut när jag är me alexandra... :( men ska färga idag bara för de!!!


jjizz in my pants!

Helluu, dan efter julafton nu då och allt är stängt (typ), de är ju kul! Men jag sitter hemma hos mig med Alexandra som sa sova här inatt och vi ska ha de riktigt mys, vi ska bland annat på bio och se den nya Narnia filmen som har premiär idag och sen ska vi sitta uppe hela natten och mysa framfär film och massa gott. Men nu ska vi fortsätta titta på roliga videos tills vi ska käka. Ciao for now!


trött tjej

Då har kusinerna och resten av släkten dragit sig hemåt nu då och resten av kvällen blir de bara mys! Har fått mycket fint och haft det riktigt myspys :)


miss my makeup!

Eftersom jag inte får ha nå smink får jag piffa till mig så gott de går med små grejer! Här har jag då till exempel lockat håret, tagit på mig röda sockor, jul örhängen och en stor grön rosett.. Saknar mitt smink!


24 december

Då var de julafton nu då! En dag fylld med traditioner som man ska gå efter, fast jag lyckar ju alddrig riktigt hålla mig till de lugna och harmoniska traditionerna. Som tillexempel förr förra julen råkade jag välta julgranen lite smidigt då jag vill kolla på julklapparna bakom julgranen.. och förra julen snubbla jag på lite paket papper och gjorde illa foten, toppen! Hahah, nej men de är väl lite kul me lite nytt i allt de tradionella. I år ska jag försöka ta de lugnt iallafall, fast jag har ju ändå mitt fina ansikte som inte riktigt ser ut som de ska.. Jaja de löser sig, GOD JUL!!

Måste bara visa vår lilla julgran vi har i år! Den är sjukt liten om man jämför me den vi hade förra året iallafall! Men ganska söt är han ändå :)


GOOD JUL PÅ ER!!


get low

Medicinen jag käkar är fan helt cp! Har vart ute och lekt i snön med Adam nu ikväll och vart hyper som satan och sen när jag kom in tog jag medicinen och nu har jag har jag fått nå sjunk. Ligger och stirrar på tv utan att riktigt fatta vad som händer på filmen, tur att man kan sagan om konungens återkomst utantill! Nej, ska väl ta och sova snart så god natt!

Men hörni, GOD JUL!


Julpyntade naglar!


läskigt?

Haha känns ju bra att till och med doktorn va osäker på vad som hänt med mig, kanon! Ja ja, har iallafall fått medicin nu som jag hoppas kommer hjälpa. Fick även en tröst milkshake av mamma också då vi svängde förbi kista en snabbis efter besöket hos doktorn. Men nu är vi iallafall hemma och han klätt granen och nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Eller så kanske jag ska ut och träffa Adam ett litet tag senare, får se hur de blir med de. Ciao for now!


!

Då bär de av mot doktorn, wish me luck!

Happ

Då har man fått en tid hos doktorn klockan 7 ikväll då, kul kul..


De ser ut som om någon har slagit mig i ansiktet med en kokhet stekpanna, kul!!

Som kanske är förståligt så är inte mitt humör på topp! Allergi skiten i ansiktet har ju bara blivit värre.. Får inte använda nå smink imorn eller inte några skönhetsprodukter överhuvudtaget, JÄTTE KUL! Och nu ropar mamma om att vi ska sätta ihop pepparkaks huset, hoppas jag inte får nå psyk bryt och slår sönder den! Saknar min älskling.

bilder från peppisarna vi bakade igår, de var ändå bara typ en femte del av all deg vi har så de lär bli sjukt mycket mer!! :D


Jahapp..

Happ, då var man typ korthårig igen.. kul!! Nu gör man inte mycket, käkar pepparkakor och tittar på sagon om de två tornen som går på tv. Så lär hela min kväll se ut idag, ligga i sängen framför tvn. Har ju fan inte gjort nått av värde idag, bara legat hela och tagit de riktigt lugnt men de är skönt det med.


Nervöööst!

Nu är det såhär att jag strax ska åka till frisören och klippa mig, måste göra något åt mitt otroligt slitna hår. Men samtidigt är jag skit nojig att hon kommer klippa för mycket, för jag vill inte förlora alls mycket på längden! Nu har jag så pass långt hår som jag vill ha i minimum, nu vill jag ju bara ha längre hår.. Hoppas hoppas på det bästa! Fan hatar att gå till frissan..

har dessutom längre hår nu än va jag hade på bilden..


Hahah, älskar låten! Words!


baka baka lite kaka

Har verkligen inte fått in julkänslan än... men de kanske blir bättre för nu blir de pepparkaks bak med mami!


För jag har tråkigt!!

ÅRET 2010:

Bättre än förra året? Både ja och nej
Har du träffat några nya vänner? Yes
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Självklart!
Har du flyttat under år 2010? Nope, bott på samma ställe hela mitt liv..
Har du hittat en ny låt som du älskar? Hittar ju nya hela tin
Har du druckit alkohol? Yes
Har du rökt? Japp
Har du kysst en främling? Jepp

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit 2010? Bättre nu mot slutet ;)
Har du sagt jag älskar dig till någon? Japp
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Japp
Har du haft sex någon gång under året? Japp
Har du haft ett hemligt förhållande? Förhållande vet jag inte, men hemligt va de ;p

SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej som tur är
Har någon i din släkt avlidit? Ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nope, bara slagit med öppen hand
Har du varit i slagsmål? Nope


PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? De har väl alla?
Har du skämt ut dig? Dagligen!
Har du varit ute en hel natt? Jajmen
Har du blivit tagen av polisen? Nä bara jagad
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Jupp
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Jupp

SKOLAN&FRITIDEN:
Vilken skola går du i? Bromma gymnasium
Har någon varit elak mot dig i skolan? Nope alla är så trevliga så :)
Hatar du någon i din skola? Nää
Har du gjort något framsteg? Ett MVG!! (y) 
Har du haft alla rätt på ett prov? Nää..

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Jajmen
Har du förlorat en vän? Yes
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Japp
Har du haft en relation med en vän? Vadå för relation ?
Har du många killkompisar? Aa

HEADSHOT

Drog ju som sagt ut och träffade Adam igår, vi var ute i kylan och snackade. Lite senare tog vi bussen till Tobbe för att möta upp honom och då märkte vi att bussen inte gick igen förens efter en halvtimme så vi bestämde oss för att gå till vällingby.. Så ja, de gjorde vi och de tog väl 25 - 30 min. När vi äntligen kom fram till vällingby stötte jag på Albin där och han gjorde mig sällis på bussen till Agge, han tog även en jävligt ocharmig bild på mig.. Anyway, jag kom fram till Agge lite innan 9 och jag hade dragit hemmifrån innan 7. Jag hade fan vart ute i två timmar, gissa om jag frös! Hemma hos August gjorde vi inte mycket, vi tittade på film och hade de mysigt och envis som han är fick han sin vilja igenom om att vi skulle öppna julklapparna nu.. Man ska ju öppna dom på julafton!! Ja men han fick då viljan igenom, hans puppy eyes övertalade mig... Vi somnade väl runt två tiden nångång och eftersom han inte hade slutat skolan utan hade skolavslutning idag så gick vi upp vid typ 8 och tog bussen halv 9. Nu känner man sig ju inte direkt pigg, har legat i sängen och sovit framtills nu. Men jag slapp iallfall åka hela vägen hem, min käre mor hämtade mig i vällingby. Så jaa, nu är jag väl bara en allmänt sliten och seg tjej som ni kanske ser på bilderna under. Jävlar va långt de blev nu, menmen, hoppas ni orkar läsa ;) Pööss!

Morgon frillan blev ju riktigt speciell efter gårdagens lockar...


ut i kylan

Nu ska jag ut en sväng och träffa Adamboy och senare ska jag röra mig hem till min fina Agge, ska slagga där. Vi får se vad vi hittar på för skoj, lär väl antagligen inte li nå ansträngade iallafall. Nää, men nu ska jag ut och få lite luft, förhoppningsvis slipper jag se ut som en jävla tomat hela kvällen, we'll see we'll see. Peace out!


AMEN KUL!

Har fått nån jävla allergi chock så de kliar på hela jävla mig, och är dessutom rödflammig! Amen de va ju skit kul! De är speciellt på halsen och bröstet så de är ju inte direkt nått som inte syns, fan va skoj! :P


Julloooooooov!

FAN, va skönt me loooov! Hur känns de Agge? Du som ska upp till skolan imorn, heheheh. Iallafall, mamma körde mig till skolan och då hade vi lite föreställningar och så. Efter avslutningen fikade jag och Carro, men var inte kvar länge och nu ligger jag hemma i sängen och njuter av friheten och snackar me Kajsa i lur!

hair and face look for today


en mupp till pojkvän :*

Agge var väldigt kreativ med inlägget innan måste jag säga.. men va kan man förvänta sig från lill killen? Aaaanyway. Jag och Emelie drog in till stan idag efter skolan för att köpa den andra presenten till pojkvännen och sen drog vi åt var sitt håll och jag drog till August då. Hos honom gjorde vi inte mycket, vi sov, stort sett hela tiden.. Sen kom min sneella mami och hämtade mig, och vi köpte lite gott påvägen hem som jag ligger och smaskar på just nu hihhih. Ska kolla om de är nå bra på tvn annars blir de film för mig ikväll. Hööööööörs! :)


Aggebagheeeeeeeeeeeera

Ebba är hemma hos mig nu hihi :*

Sista skoldagen!

Vaknade imorse och var hyfsat pigg, även fast jag somnade sent på grund av min jävla mensvärk. Ska strax bege mig mot bussen, ut i de fina vinter vädret.. Sista skoldagen idag ju, undrar vi ens ska hinna med idag eftersom vi slutar imorn? Tycker nästan de är onödigt menmen, nu gäller de att prestera bra sista dagen! Peace out!

smart chey!!


One blood

Sjuukt härlig låt, man kan ju säga att de är en ny favorit och de passar ju så bra då den är me i min favvo film. Kommer ni ihåg vilken film de va? Green street hulligans såklart! Lyssna och njut av låten!


Och August..

.. jag såg din kommentar, du sov visst! Och som ett litet barn me för den delen!
Jag har bevis!

Jag och Kajsan snacka i lur och camade igår kväll/natt


julhandla

Nu är jag hemma igen. Jag, mamma och min bror åkte till kista som sagt och köpte julklappar, jag köpte bland annat en av presenterna till pojkvännen. Fick mig även ett par små saker av mamma som alltid är kul såklart. Nu ska jag ta de lugnt ikväll, plugga lite företags ekonomi och sedan gå och lägga mig tidigt.


snabbt inlägg

August vaknade till ett tag igår men de tog inte lång tid innan han somnade om igen, den lille sötnosen! Idag har vi legat i sängen och chillat gaalet och nu har min kära föräldrar kommit hem från San fransisco så jag och mami ska åka ivåg ch köpa julklappar, Agge har dragit då med andra ord. CYAAA!


sömntutan

Nu ligger jag i sängen med Agge och han sover som ett litet barn medan jag pratar med Kajsa i lur. Förstår inte hur han kan sova då tvn är på och musik spelas och jag och Kajsa pratar för full hals, sovskiiiillls. Men har lite elaka funderingar på om jag ska väcka han eller inte..? Menmen nu ska jag fortsätta snacka med Kajsan, hööööres!


Lördagsmys

Nu ligger jag på soffan och är helt slut efter att jag tryckt i mig massa pizza, nu är jag mätt och belåten! Vid halv ska jag möta upp August vid spånga som ska komma hit och mysa med mig ikväll och sen får vi se om han sover över eller om han drar tillbaka hem. Men så kommer min lördag kväll se ut iallafall. Pöööss och kram!

så fin, pojken min


seeeg som satan, och hungrig!

Igår var vi nåra stycken här hemma hos mig, men vid två tiden drog jag hem till älsklingen och sov där. Var ju lagomt pigg och kry imorse.. Idag har vi iallafall spenderat dagen i sängen med prat, film och godis, myspys! Kom hem för nån timme sen och nu sitter jag och väntar på min pizza som en galning, ikväll blir de att va hemm aoch ta de rejält lugnt. CYA!

lite bilder från igår, tagna av Sara :)


carro luktar penis...

Blev inget skrivet igår. Men då var jag iallafall men Carro ett tag efter skolan och sen åkte jag och Agge hem till han och käkade och så, senare på kvällen drog vi hem till mig där vi spenderade natten. De va redigt svårt att komma upp imorse kan jag ju säga, blev sjukt sen och missade två lektioner.. Efter skolan idag var jag med lilla Sofie och fikade och senare träffade vi Carro och Sara också och nu är jag och Carro hemma hos mig och har käkat och håller på att fixa oss inför kvällen! :)

charmigt? Ohja..


riktigt onödigt?

Nu är man hemma igen efter en lång dag i skolan. Prov har jag haft också och de gick väl inte så bra skulle jag tro, men vi får väl se. Mormor är här och hälsar på så ska käka middag me henne och umgås nu ikväll tills hon drar och så får vi se vad jag hittar på sen. Inte mycke mer att säga just nu så ciao!


*.*

Efter många plågsamma försök att komma upp ur sängen, har vi äntligen lyckats. Vi sitter just nu i varsin del av rummet och sminkar oss och lyssnar på musik, väldigt inne i de vi håller på med. Men men sen vid kvart i nio ska både jag och Linn börja röra oss mot spånga för att åka till varsin skola. Nej, nu ska jag fixa håret, så cyaaaaaa!!


ba ba baaaajs

Hello people. Sitter hemma hos mig med min kära Linn, tösen ska slagga här också. Vi har käkat så de är nära på att vi spricker, inget nytt egentligen. Efter skolan åkte jag och Empiie till vällingby och shoppade julklappar, fick till mig nåra bra kap så de känns bra. Hade ju bara köpt en enda present innan så började känna lite press. Men iallafall, jag och Linn ska mysa framför film med en massa galet tjejsnack så vi kommer ha det så mysigt så!

- "Vi ser smarta ut, det är böcker bakom oss!"
Citat av Linn


and go

Happ, ännu en dag i skolan då. Man ska snart börja rulla ner mot spånga, måste bara hitta orken.. Kan Agge ha rätt, är jag ganska lat? Neeeeeeeee, så är de inte alls. Ja ja, ska hälla i mig tre liter vatten nu och strax gå. Pösspöss!


Jaaaahapp, nu då???

Snacka om att man hinner bli rastlös fort när man är hemma själv.. När föräldrarna är hemma är de bara skönt att få tid för sig själv, men nu har jag haft så mycket tid att jag blir uttråkad. Usch hatar att vara hela själv hemma, hatar att va ensam! Fast i för sig är min bror hemma med det är ju ungefär samma som att vara själv..


Min älskade vän ♥


Oavsett vad!


i'm the boss

Nu har älsklingen dragit och ännu en natt ensam har jag framför mig, toppen! Idag har man tillbringat halva dagen inne i stan med klassen, vi var och besökte riksdagen och de va bland de tråkigaste jag vart med om.. Men vi får se på när någon debatt pågick och fick även syn på nåra ministrar, men ändå, sjukt trist! Efter skolan mötte jag upp Agge dåra och vi drog hem till mig och tro de eller ej men vi pluggade faktiskt! Ett tag iallafall.. Sen beställde vi pizza och myste ner oss i soffan.

bild på mig och älsklingen från helgen ♥


går inte att förutse!

Igår blev de inget skrivande, hade annat för mig skulle man ju kunna säga. På dagan var jag och Kajsa och handlade mat och lite tillbehör för att senare på kvällen ha tjejkväll. Vi dekorerade och hade de fint med riktig julstämning, ljus och drinkar, vi hade till och med en julskiva på i högsta hugg. Efter middagen med bruuudarna kom de lite boys över, fast de blev mer än jag tänkt mig. Aanyway, vi hade de trevligt och så förutom att jag skar upp halva handen, menmen. Vid halv fem hade alla dragit, förutom Kajsa, Linda och Agge som slaggade hos mig. Imorse när man gick ner insåg man att vi hade mycket städning framför oss.. Men idag har vi iallafall bara tagit de lugnt och tittat på film, spelat tv spel och umgåts. Nu har alla dragit och jag sitter här helt ensam och ska spendera natten helt själv.. deprimerande.. Här är lite bilder från igår, enjoy!

kvällen slutade med en jävla massa popcorn ätande.. :P


rooooompaah aka Kajzaah

Kom på att  jag glömde berätta om våran kväll, den såg i alla fall ut så här: Vi drog ut och träffade Nico och bowlade med han och Jusi, de gick ju måttligt bra för mig... eller? Aaanyway, sen när vi var klara drog jag, Kajsa och Nicosen till spånga ip och lekte på isen. Har faktiskt haft en riktigt kul och sjuukt flummig kväll! Nu är jag och uppsala bruden hemma hos mig igen och har vart de ett tag, vi sitter och dricker kaffe, spelar kort och glor på film, myyyyyyyyyyyys! Men men, det var allt för oss just nu så njut och de härligt charmiga bilderna. XOXO!

de gäller ju att bjuda på sig själv, men vart går gränsen...?
-We don't have any!!!! /Kajsa bajsa älskar majsa


sjuuuuk natthumor!!! :D


happ happ ?

Ja som ni kanske förstod nu då så är Kajsan här och vi har som sagt tittat på Green Street Hulligans men nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, men pallar ändå inte sitta hemma hela kvällen. Vilket dilemma.. Men vi får se vad vi hittar på, pööööööööööööööööss!
p.s. August är också min typ (a)


Kajsa gästbloggar

Har just tittat på green street hooligans med Ebbis och hon har typ legat och drägglat hela filmen... Jag förstår varför hon säger att det är hennes nya favoritfilm. Charlie Hunnam som har huvudrollen är verkligen så Ebbas typ. Eller nej, han är inte bara hennes typ utan han är själva typen. Så om ni ni undrar så har ni honom här :


Nu vet ni vad Ebba kommer titta på hela helgen...


and i'm off to school

Då ska man strax börja röra sig mot bussen ännu en gång. Riktigt skönt med fredag!! Inte för att jag gjort något jobbigt i veckan, knappt vart i skolan ens.. hehehe. Efter skolan kommer min kära uppsala brud Kajsa också och vi får se vad vi hittar på för skoj. Nej nu ska jag plocka ihop de sista och sen börja röra mig. CYAAA!


i'm the winner!

Hellooo, lille August drog nyss. Den lilla filuren skrev ju ett fint litet inlägg tidigare, hehehehe (a) Anyway, efter skolan drog jag och Philippe in till stan och kollade lite i affärer och sen tog vi en fika. De va då sjukt länge sen vi sågs utanför skolan så de var ju trevligt. Runt fyra tiden mötte jag upp Agge och vi drog hem till mig, vi har myst, tittat på film, käkat och vart ute och lekt i snön, nice! Nu ska jag försöka göra de plugg som jag egentligen skulle gjort med Agge... fuck.. Höres senes!


//august

Jag älskar dig flickvän :)

Back to school

Idag ska jag till skolan, gör sällis dit med Adam, Tobbi och Emelie också. Jag är redan klar och har vart de i typ en halvtimme och behöver inte gå förens om en kvart, men de är ju lite skönt att ha tid över ibland. CYA!

lite ego pics


Saknar dig bästevän!!!

I helgen då jäääääääävlar!!


soo freaking bored!

Japp nu ligger man här, tittar fortfarande på sagan on ringen och har abstinens som satan. De här va ju kul hörni.. Imorn ska jag iallafall till skolan, har ju inte haft nån riktig lektion sen onsdagen förra veckan så börrjar ju sakna människorna i skolan. Mina små glädje spridare där. Saknar inte lektionerna men allmänt skolan. Imorn är de en skön dag dessutom, vi har bara engelska, företags ekonomi och sen idrott och that's it!


Hemma från skolan idag

Vaknade upp med en rejält hemsk huvudvärk, antar att de är för att jag har sömnbrist. Men ja, så jag stannade hemma från skolan och jag har mestadels bara sovit och legat i sängen. Men nu har jag precis käkat och ligger och tittar på sagan om konungens återkomst, tröttnar aldrig på de filmerna. Meeen anyway, de var allt för mig just nu. XOXO


happ.. ?

Nu har August dragit och ska försöka bli klar med de sista plugg innan jag går och lägger mig. Är inte alls taggad på att gå till skolan imorn så får se hur jag gör.. CYA!


jag är hungrig..

Japp, då va man hemma igen. Vi gick och la oss vid halv åtta och gick upp halv ett, ganska så trött idag. Och nu jag ska försöka plugga innan August kommer hit och terrar mig.. Kommer nog gå jätte bra.. Men men, mindre snack, mera verkstad!


Så här ser de ut kvart över 5 på morgonen..


klockan är kvart över fem.. vi får se ut såhär..


alla vill ha en huligan!

Nej men tja, pigga och glada? De är vi iallafall! Vi har nyss sett två grymt bra filmer, Green Street Hooligans, första och andra filmen. Hade sett tvåan innan och fastnat för den men den var ju ingenting jämfört med ettan! Sjukt jälva bra och jag är helt fast. Ja ja, nu ska vi sätta på en tredje film och njuta av den sista timmen innnan det blir morgon. Puss på er sömntutor! :)

*dräggel....*


MÅNDAGSMYS för fan

Nämen tjena! Nu sitter jag hemma hos Emelie och vi ska se film hela natten, myyyyyys! Vi har laddat upp med chips och cola så nu jävlar blir de riktigt måndagsmys! Hörs kanske mer senare annars imorn nångång :)

galenskap? Ohyes..


glad glad glad

När man kom till skolan efter en väl passande sovmorgon fick man veta att bilden var inställd så då skulle vi få vänta i typ tre jävla timmar på nästa lektion men de fixade vi så vi fick hem uppgifter istället. Så då var man ledig idag och de är vi imorn också, niiice! Anywaaay, jag och Carro drog till vällingby där vi tog en fika och pratade om allt från sex till sommar, heh. Sen käkade vi även lunch som bestod av sushi, så sjukt jävla gott och ni som säger motsattsen vet ju inte va ni talar om! Jaja, nu är jag iallafall hemma och senare ska jag röra mig över till Emelie där jag ska spendera min natt, får väl se vad för skoj vi hittar på. CYAAA!

mitt ljus i mörkret!


upp och hoppa!

Såå skönt med lite extra sovmorgon! Ska hoppa in i duschen nu och sedan böraj fixa mig inför skoldagen. Suck, Agge har ju tur och är ledig.. Men det är vi i för sig imorn så de jämnar ut sig. Nej men nu ska jag sluta babbla kring onödiga saker (som vanligt), så tack för mig. Pöööss!


Trött chey!

Nej, nu får de vara nog. Pallar inte hålla ögonen öppna längre så tror att de va allt för mig ikväll dåra, sooov sött allihopa!


svar

Postat av: hej
hur fixar du ditt hår?
2010-12-02 @ 00:13:33

Svar: Om du menar på bilden nedan, som va de inlägg du kommenterade, så har jag faktiskt inte gjort mycket alls. Hade morgon frilla och dolde de med mössan och sen hade jag vågat håret lite för att göra de lite roligt iallafall :)

emebb

Nu ska jag ner till spånga och träffa Emelie ett tag, vi har en hel del att prata om så det ska väl bli mys med en kvällspromenad. Hööööörs senare!


så otroligt fin♥

Blev lite ändrade planer igår, vi drog aldrig till hallonbergen. Först var vi nåra stycken hemma hos Carro och förade sen rörde vi oss till blackan där vi sedan fortsatte. Jag kom till min käre pojke vid ett tiden och han hade mött upp mig så jag slapp åka hela vägen själv, gullis!

Idag blev de en söndag i sängen, vi snackade om saker vi skulle kunna göra och så men jaa.. Vi fastnade i sängen då vi tittade på film, myste och pratade.

älskling ♥


utgång

Ikväll blir de iallafall utgång, jag ska bara käka sen ska jag dra över till Caroline där vi ska föra innan vi fortsätter till hallonbergen. Och sen slaggar jag som sagt hos pojken min, men nu måste jag skynda mig lite. Puss!


ut i de vita

Linn var tvungen att va hemma med sin lillebror så de krånglade sig. Men jag är i lite behov av att dra ut ett tag så ska träffa lille Adam nu ett tag istället. Höööööööööööööörs sen!


Efter regn kommer solsken ?

Igår blev en tidig kväll, var hemma redan halv tolv. Men man kan ju säga att jag hellre hade en tidig kväll än att stanna kvar på den där "festen". Har nog aldrig vart med om att en kille vart så respektlös och verkligen puffat och knuffat på en sådär. Jag fick inga knuffar men de fick mina kompisar och de är ju nog bara de. Så nej, vi pallade inte vara kvar där med såna människor. Nu säger jag inte att alla som var där var så, jag kände nåra stycken som va där och de är riktigt snälla människor och sen var de ju en hel del som jag inte hann snacka me och dom kan jag ju inte säga så mycket om heller. Men vissa fick man ju verkligen inte nått bra första intryck av om man säger så. Ja ja, lägger de bakom mig! Idag ska jag antagligen träffa mig älskade Linn ett tag, hon kommer nog hit och vi ska snicksnacka och ha de mysigt. Ikväll kommer August hem från dalarna så jag sover nog hos honom inatt men vad som händer annars ikväll återstår att se. CYA!


raastlös? Jeppjepp!

Nu sitter jag hemma och ska strax klä på mig, sen åker jag och Wille ner till spånga för att köpa en grej och sen rör jag mig mit Caroline. Får se vad vi gör och vart vi drar ikväll, men nått blir de nog iallafall. Har ju suttit hemma hela dan satt jag är ju lite sprallig på att få dra ut nu. Men men, kameran är me så lägger nog upp nå bilder senare då jag kommer hem. Pööösse!

Kvällens makeup.


Är klockan redan så mycket?!

Vafan har jag gjort idag egentligen? Ingenting.. Jag har typ bara legat i sängen, glott på tv och ja umgåtts lite smått me min bror. Men annars har jag ju inte gjort nånting? Tiden bara flyger iväg nu känner jag, och nu känner jag att jag bara babblar massa onödiga saker så jag avslutar de här nu. Pööss!

sommar.. <3


Hmm, bara jag som ser likheten?


..Mellan Dani som va me i a shot at love with Tila Tequila och Justin Bieber??


Haft en grymt härlig dag!

Idag hade vi bara skola i ungefär en timme, hur skönt är inte de?! Så redan vid halv tolv var jag och Carro i vällingby där vi började med en fika för att få lite energi till att orka kolla lite i affärer efter julklappar. När vi kikat runt ett tag käkade vi sushi till lunch för att sen kolla lite mer i affärer. Mn efter ett tag blev de för mycket och vi satte och snacka om snusk och massa annat skoj, riktigt mysigt! Sen åkte jag och min fina pojkvän hem till mig, där vi myste framför film och han käkade här också. Nu har han dragit för nått tag sen ch jag ligger helt slut på sänge, men är bestämd över att va vaken sjukt länge idag för imorn är vi lediga. Niiiice, de har vart en gryyymt härlig dag med andra ord!

2/12/10 ♥


happ ?

Då har man läst igen boken inför provet imorn då, lite gran iallafall.. Så nu ligger jag ner bäddad i sängen och ska väl ta bort mitt smink och göra mig klar för natten. Ska försöka att inte somna så sent, men de lär ju gå som de vill. Inte mycket att säga nu men vi hörs imorn. Baj baj!!


INTE OK!

Asså det här är inte okej.. Nu har jag käkat två munkar, choklad, och två middagar.. De här kommer slut illa!!


Här igen!

Nämen tjabba, nu är magen full på nytt! Känns som att de enda jag skriver om är att jag äter hela tin.. ? Anyway, skolan idag var väl som vanligt. Bara att man blev lite små terrad.. men men, slutade kvar töver fyra och då satt jag och Carro i vällingby ett tag och snicksnackade lite innan vi började röra oss hemåt och jag fick sällis av Adam som jag stötte på på bussen. Nu ska jag försöka plugga till engelska provet som jag har imorn, men är ganska säker på hur de kommer gå..

the look today


Hade lite tid över :)

Nu ska jag strax knalla mig ner till bussen för att ta mig till skolan. Jag skriver nog endast just nu för att Agge klagar på att jag skriver för lite, så tänkte att  nu när jag har lite tid över skulle kunna klämma in ett inlägg. Nöjd nu?! Haha, nej men det är väl bra att ha nån som pushar en lite och jag tycker ju ändå om att skriva. Som kanske märktes på mitt mvg i svenska ;) Men men, nu ska jag kila så puss påre!


söten :)


RSS 2.0