Jag mår illa, för mycket choklad...

Åh jag får ju fan rå damp på min jävla tv!! Har kastat fjärkontrollen i väggen också, så det blev ett jack.. nu blir pappa glad också! Jag har sån jävla abstinens så de inte är sant. Hoppas du förstår att jag gör de här för dig August!! Va stolt!! Ska ner och göra tea och macka (jag mådde nyss illa? de hindrar mig inte från att käka..) och glo på tvn där nere istället, för jag tror den funkar iallafall.


big ass, oh yes!

Ligger i min undebara säng som underligt nog är skönare än vanligt? Haha anyway, provet gick stortsett som jag tänkt mig.. Käpp rätt åt helvete! De som är synd är att alla i klassen fuskar som satan, så även om jag skulle va duktig nog och få ett g (kommer inte hända) så har resten av klassen ändå vg - mvg p.g.a desar jävla snusk fusk! Efter skolan gick jag och Caroline runt och kikade i affärer medan jag väntade på fina Jonas. När han kom rörde sig Carro hemåt och jag och Jonas gick till waynes och tog en fika, vi snackade om gamla tiden och hur det var nu idag. Sjukt länge sen man träffade den grabben så det var kul att skratta åt gamla minnen och ta igen annat som man missat. Ja ja, nu ligger jag ju som sagt i min säng som är så sjuuuhuukt skön och käkar choklad (a)

"hej jag har två bigga choklad kakor, men jag är inte ett fetto.. nej nej!"


plugga? faast nee..

Jag verkligen hatar att va hemma och va sjuk! Sjuk-delen klarar jag av, de är jag ju ganska van vid. De är just de där att sitta inne en hel jävla dag, instängd i sitt egna hem. Nä usch! Ja ja, nu ska jag sluta gnälla. Tog mig utanför huset en liten snabbis iallafall och mötte upp Adam lite kvickt för att få mig en pinne, men annars har jag spenderat all min tid i sängen. Har inte ens pluggat till provet imorn, även fast jag haft mycket tid till de. Jag har liksom ingen ork för skola, jag tok längtar till jullovet nu kan jag ju säga. Det kommer vara sjukt underbart, de är väl typ två-tre veckors ledighet. Åååååh, toktoktok längta! Nej, nu har ja babblat nog för ikväll. Ska nog krypa mig till kojs, natti påre!

bild från bakning med emelie, innan kriget..


Hittat sjukt gamla bilder!!

Jag har suttit hemma hela dan, jag har väldigt mycket tid över om man säger så. Så jag har kolalt igenom massa gamla bilder och jag hittade bland annat de här!!
Alla bilder är från 7an skulle jag tippa, färgade håret rött andra terminen tror jag

Jätte gammal bild på min och Caroline! Söten!

Jag, gina och Linda. Rödtott då med :)

ingen kommentar ?

Heheheh, man testade ju lite olika stilar.. :p

Jag som kramar Linda, hon kom hem från thailand och jag kommer ihåg att jag var överlycklig över att få träffa hon igen, jag kramade henne i säkert 10 minuter i sträck. Vilka minnen!

ingen kommentar ?

Kort hårig och rejält ruffsig?


Osminkad, ofräsch och rejält hungrig!

Har fortfarnade inte rest mig ur sängen för att fixa nå att käka, är väl dags att lyfta röven och sätta igång då.


precis som du

Aa men va kul att man ligger hemma med feber nu också! Igår va de bara hostan och snuvan som var besvärlig, men såklart ska de va värre idag med lite feber också. Nice!! Aja, jag ska strax ställa mig och göra nudlar. Sjukt hungrig tjej här, jaa. Annars ska jag bara ligga i sängen, försöka plugga lite till provet imorn och förhoppningsvis komemr Adam lite senare med en räddnings pinne till mig! höres senes!


Saknar!


Saknar värmen, solen, grekland, Kajsa och sötnosen..


Första advent

Oj, de kanske bara var jag som totalt glömt bort att de är första advent? Verkar lite som så.. Men nu när jag insett de iallafall så får jag en grymt härlig julkänsla! Love it!!!


Ååååh va segt! usch..

Idag har jag ett riktigt sjunk.. Har hosta, huvudvärk och finmns risk för feber. Usch, fy och bläää! Har legat i sängen stortsett hela dagen, men träffade Linda ett snabbis i spånga och snackade lite och nu är farmor, farfar, mormor, morfar och min låssas mormor hhär på middag. och jag har veeerkligen inte ork för att va social så jag ligger halv död uppe i min säng och tänker göra de resten av kvällen... depp.


JÄVLA SKIT

Ligger i sängen ocg vrider mig av min jävla hosta som kommit tillbaka nu.. Fan va jobbigt de ska vara då!! Annars ligger jag i sängen och skrattar sönder åt scrubs... åh så lustiga dom kan va! Men ska försöka få bort hostan nu och sedan krypa till kojs skulle jag tro. Pöööss!


hp 4 ever!!!!!!!!!

Hann inte skriva nå innan jag drog, blev lite stressigt där ett tag. Jag tog tåget in till stan, fick vänta på tåget i typ 20 minuter men hade sällskap av nåra schyssta killar som gjorde mig sällis in till stan. När jag väl va i stan mötte jag upp Agge och Gustav och vi åkte vidare till östermalm där vi gick på bio på Park och såg HArry Potter, och yes de va andra gången jag såg den men är ju en hp nörd satt de gjorde inte så mycke. Fick sitta och förklara allt för Aggelito också som inte hängde me i svängarna ibland. Men ja, dom gjorde mig sällskap till vällingby där jag tog bussen och nu sitter jag hemma och vräker i mig godis.. GOTT!! Natti :)


-

Åååååh nu måste man resa sig ur sänge.. Måste släpa mig in i duschen och sen "hjälpa" mamma med maten, det är bara hon och jag hemma så vi ska mysa lite framför en film innan jag ska dra ivåg. Skriver mer laater, pöss!


seegt

Blev inte riktigt som planerat kan man ju säga. De krånglade sig helt med att åka hem till Alex, men vi stötte på nåra boys i odenplan som vi stod och sancka med och så. Vi hade de hyfsat trevligt ändå, sällskapet gjorde allt kan man ju säga. Linn slaggade hos mig igår också men hon drog ganska tidigt idag sen hon drog har jag inte gjort annat än legat i sängen. Trött chey? Jajmen..


lite kvickt sådär..?

Tjoooooo! Sitter nu hemma på mitt golv och fixar mig framför spegeln. Ikväll ska jag ut me Linn, Carro och Sara vi ska dra hem till Alexander som bor i odenplan, vi ska föra där och sen får vi se vart vi rör oss vidare nånstans. Idag efter plugget träffade jag min kära Linn som man inte träffat på evigheter känns de som, blir ju lätt så då man inte går i samma skola längre. Men men, nu måste jag skynda lite, ska möta upp brudsen i spånga halv 9 sååå CIAO


Nuuu är man klar me analysen..

..men inte pluggat inför matte provet, fan!


plugg upp över öronen, agges fel

Nu börjar August klaga på att jag skriver för sällan också, för att jag missade att skriva igår!? De va ett jävla tjat! Nejdå, puss på dig. Men ska väl dra lite kort om igår, jag var hemma hos Empie igår och flumma runt och då glömde jag bort blogget, sånt är livet liksom. Gäller att prioritera rätt nu. Idag tog jag en kvick liten fika med Carro efter skolan innan jag drog hem för att försöka plugga innan Agge kom, men kom inte så långt och sen glömde jag skolan ganska fort. Näää men nu rabblar jag bara massa smörja, kan va för att jag är stressad över min film analys som ska lämnas in imorn och att de är matte prov imorn och jag har inte pluggat.. F.u.c.k. Tror jag ska ägna mig lite åt de nu istället. Höööörs!

brudarna på isen! Från idrotten idag..


Grattis mommi!

Okeeej, så vad har man att säga om dagen? Inte mycket om skolan som skulle väcka nå intresse hos er skulle jag tro.. Men efter drog jag iallafall in till stan, där jag mötte upp August och vi tog en fika och checkade runt lite inne på NK innan vi rörde oss tillbaka till vällingby där vi inte var så länge innan jag var tvungen att dra mig hemåt. Familjen plockade upp mig i spånga och vi åkte vidare till sumpan där vi käkade på nån resturang, vi firade min käre mor som fyller år idag. De var väl mysigt bara att jag höll på att somna.. känner att jag behöver komma ut lite för att få lite energi! Men japp, det var min dag de. Med vissa censurer :)

snart är de vinter igen, myys! (bortsett från kylan..)


utgång

Nu ska jag ut och träffa coolingen Adam från min klass ett tag, får se då jag kommer in. Pööss!

skit skit skit

Dagen började väl hyfsad, tog bussen en timme tidigt bara?! Sen har de bara stupat neråt, min mobil är paj, alla min långa naglar har gått av och mitt älsakde marsvin ahr dött.. Faaaan!


r.i.p. älskling♥


Nu har man mycket mat i magen

Känns som hela min dag har gått ut på att äta, för de är typ de enda jag och Kajsa har gjort..? Vi vaknade väldigt sent och då käkade vi hamburgare och sen har vi bara öst på med massa annat gott. Kom hem vid halv tio och sen jag kom hem har jag väl inte gjort så mycket, ätit bland annat och tittat på tv. Nu sitter man med Agge i lur och de va allt för mig ikväll. Får se då de kommer en bild på mitt hår.

Fick en fråga tidigare om mig och grabben August om vi är tillsammans och svaret är att jag knappt vet de själv så svårt att svara på :)


I ♥ Draco...

Då har man sett Harry Potter då! Segt bara att nästa del inte kommer ut förens i sommar eller va de nu va(?). Men men, nu sitter jag och Kajsan i hennes säng och ska ta bort sminket och säkert mysa ner oss framför en film. Jag borde vara sjukt trött me tanke på att jag inte sovit så mycket inatt och att jag höll på att somna en stund under filmen men icke! Piggnade till så fort vi kom ut från bion och tog en promenix i stan. Får se hur länge de håller i sig bara. Men de var allt för oss ikväll iallafall, sov så sött!


en nöd-i kvinna

Nu är håret färgat och ska strax käka (hoppas jag, magen går på högvarv.. har ju inte käkat nå idag) Senare ikväll ska jag Kajsa och Jennifer gå på bio, vi ska se Harry Potter!! Asballt! Igår var ju jag och August på bio också men annars var vi bara hemma hos honom och tog de lugnt. Idag har vi inte gjort mycket heller, legat i sängen och sparat på krafterna. Men sen drog jag ju som sagt till uppsala och nu är jag här, med nyfärgat hår och en biokväll med girlsen framför mig. Naaahaajs!

färgen syns inte på cambilder, så får ta en bild på de senare =)


Aggeman and me


Längskillnad? Ohja, men de är inte jag som är kort!  De är han som är lång..


uppsala

Nu är jag i uppsala efter att ha spenderat gårdags kvällen och dagen idag hos Agge, men ska färga mitt hår nu så skriver mer och lägger upp bilder efter de. XOXO


ute i orten

Känner mig sjukt stressad, även fast jag har all tid i världen typ. Min snälla storebror ska köra mig till August snart/senare nån gång som tack för att jag klippte honom tidigare idag. ska slagga hos Agge inatt och imorn åker jag til uppsala så håller just nu på att packa ihop lite grejer och så. Oj oj  nu blev de lite stressigare helt plötsligt. Men men, får se om jag skriver något hemma hos August eller om de inte blir förens jag är hos Kajsa, we'll see! Ikväll blir de iallafall bio och mys med pojken. HÖÖÖÖÖRS!

OH HERREGUD!! Höll på att glömma!! Jag fick MVG på min svenska berättelse! Lite små stolt över mig själv, hehe.. Äntligen passar jag in i familjen som består av naturare.. =)


Helvete va sen jag är..

Vaknade nio idag! Inte bra med tanke på att bussen jag brukar ta går sex över nio.. Men men, jag missar första lektionen nu men ska iallafall gå på matten och svenskan. Ska börjar rulla mot bussen strax, CIAO!

face och hair look


Emelie och Adam samtalade, och så la jag mig i.. då de samtalet får en liten flipp.. (a)


Går inte att baka med någon utan att de går lite överstyr!

Nu sitter jag hemma hos Emelie och vi har bakat! De är mjöl och choklad över stort sett hela mig, blir lite pinigt att ta bussen hem men de får jag ta och klara av. Efter skolan gick jag, Empiie och Anja och köpte födelsedags presenter till mi madre som fyller år på tisdag, hoppas hon blir glader av dom! Men men, nu är de nog dags att städa undan allt här innan Emelies mamma kommer hem. Goda kladdkakemuffins blev de iallafall, bilder kommer upp senare! CYA!!

ganska lindriga bilder!


pizza är farligt gott..

Ligger heeelt slut i sängen nu då, har nyss frossat i mig pizza och palt koman har tagit grepp om mig. Men nu är de ju paradiset som gäller och får se om jag rör mig utåt nått senare. Efter skolan mötte jag upp Sofie i vällingby och vi tog en fika, men träffade även August en snabbis. Har inte mycket att säga just nu känner jag, tröttheten har tagit över, men jag återkommer senare med nått att säga. =)


Våldsamma flickor i skolan


hehehehhehe...


uusch, behövde komma ifrån pluggandet ett tag..

Har träffat Linn idag efter skolan, kändes som de va sjukt länge sen vi sågs för vi hade en massa att ta igen! Men de är alltid härligt att prata med den bruttan. Så vi satt i spånga ute i kylan och snicksnackade och hade köpt choklad och så. Men sen vid fem - halv sex mötte vi upp August vid stationen och han och jag gick hem till mig. Vi skulle plugga, men så säger man ju alltid. Istället blev de att ligga och mysa framför en film. Men då han drog tog jag fram böckerna och tryckte ner näsan i dom, känner nu att jag behöver en liten paus! Men ska fortsätta strax, har ju ändå prov imorn. Pöss på stumpen!

fin fin bild på mig och tuffingen


kurrar i magen, som vanligt...

Nu är jag tillbaka hemma och har lugnat ner mig, så ligger och snackar me Kajsa i lur nu och hon delar min irritation. Men men, nu ska jag käka något och sen krypa mig till kojs!

saknar dig kisja!


GAAH!

Blir så sjukt irriterad, förklarar när jag kommer in. Nu ska jag ut ett tag och träffa Adam.


Jag och sofie slogs idag, våldsamma flickor..

Nu har jag käkat och lagt mig i sängen, behöver verkligen plugga men känns inte som om jag har hjärna till de just nu.. Efter skolan tog jag och Sofie en fika i vällingby och snackade om massa bus! vi träffade även rasmus och August en snabbis innan vi drog oss hemåt. Nej nu ska jag fan tvinga mamma att tvinga mig att plugga! smell ya'll later!

Min arm är ytters vacker..


Saknar..

..Värmen, människorna, solen, händelserna.. MINNEN!

första dagen i junsele, bruun hy..

bil träff i nortälje, härligt folk!!

mysiga kvällar på landet me Kajsan!

Flummiga kvällar i junsele med favoriterna Nicke och Danne

Allmänt knäppa tider!


Farsdag ♥

Och min kära papi är inte hemma! Han ringde mig imorse då jag fortfarande var kvar hos Agge och då var han på arlanda och jag vet inte riktigt vart han ska.. Han är ju sån som jobbar utomlands väldigt väldigt ofta, ibland för ofta.

I love you papi!


Då är man hemma igen då

Igår drog jag ju som sagt till August, vid halv sju tiden drog jag sedan vidare hem till Carro där även Vikkan och Sara var. Vi piffade till oss lite sen drog vi till vällingby där vi mötte Nikki och Cassi och därifrån drog vi vidare till hässelby gård där vi va på inflyttnings fest hos Martin. Carro, Sara, Vikkan och Cassi var inte kvar så länge utan drog vid typ tio - halv elva tiden. Då var jag kvar me Nikki och de andra men vid tjugo över ett tog jag bussen till August och där spenderde jag natten. Sov ganska dåligt och lite, vaknade en gång i timmen typ. Men idag har jag och August inte gjort mycket, tittat på film, lagat mat och så. Nu ska jag försöka hålla mig vaken ett tag till för att plugga men sen, då jävla ska jag krypa ner i sängen!


bye for now

Nu ska jag strax iväg till August och skämmas.. Men förhoppningsvis mysa lite också


Idag mår man ju som man förtjänar..

Ska berätta om igår eftersom jag int ehar np kul att berätta om idag. Jag gick iallafall till skolan ch de var väl ganska lugnt och så. Efter skolan skulle jag träffa Linn men jaa, så blev de ju inte. Så jag åkte med Carro och Sara hem till Carro för att fördriva tiden lite innan jag skulle trääffa August, vilket jag gjorde vi fyra - halv fem tiden. Vi gick på bio och såg due date, den va bra och rolig. ( känner att jag skriver på ett sjukt tråkigt sätt, men orkar inte anstränga mig..) Efter bion åkte jag hem till Carro igen, där fixade vi oss och förade lite. Sen vid tio tiden började vi röra oss mot spånga för att åka hem till Fredrik, där mötte vi upp Mikaela och Philippe. Och jaa så kom vi hem till Fredrik.. Och nu ligger jag här i min säng och mår som jag förtjänar som sagt.


Jag vill inte sitta hemma...

Jag är inte ens sjuk längre, ingen feber ingen huvudvärk, ingenting! Men mamma tyckte jag skulle va hemma och ta de lugnt idag och nu har jag så jävla tråkigt.. Men imorn ska jag till skolan, så är det bara. Ni tycker säkert jag är konstig som fan som vill till skolan men så är det iallafall, för de är så jväla segt att sitta hemma. Att inte kunna göra något, inte gå ut inte träffa nån och dessutom så missar man så mycket i skolan om man är hemma en dag. Så längtar tills imorn då jag får lämna huset och dessutom är de ju fredag, så niiiice!


badboys, hell yeah!

Ooooch hej igen, nu ligger man ner bäddad i sängen och käkar glass och tittar på Death sentence som går på 6an just nu. Älskar den filmen, liksom en slips nisse som blir värsta badboyen, kan de bli bättre?! Okej, kanske bara jag som tycker de är ganska coolt, men men nu ska jag glo vidare!


misslyckat.. igen..

Sitter och äter smeten, de blev inte ens en hel kaka.. Men de här va iallafall gott i jämförelse med mina gröna muffins!

hoppas turen är med mig, är sjukt sugen

Ska försöka ge mig på ett försök att baka igen nu då, sist gick de ju inge bra men man ger ju inte upp för de! hej å hå nu ska vi se!


Vakna med feber och en jävla huvudvärk, score!

Blev en dag hemma för mig idag, ska försöka bli av me febern och resten av förkylningen som vill ta livet av mig. Och inga plugg grejer har jag hemma så jag kan inte försöka använda mig tid hemma flitigt, nej nej. Jag ligger i soffan som den potatis jag är och tittar på film och käkar. Märks de att mitt humör inte är på topp? Orkar inte skriva mer.


ibland är jag ju bara för charmig......


diggar dubbelhakan!


hostan tar kol på mig..!

Hello people, ligger i sängen lite smått död. Förkylningen tar kol på mig just nu! Agge drog för typ en timme sen så nu är jag själv också, men som tur är har jag Kajsan i lur ändå. Efter skolish idag åkte jag och Carro till vällingby och tog en fika och kollade lite i affärer.

BTW! Ingen har väl missat hur sjukt mycket snöö de är ute!?! Har ju fått pölsa mig genom skiten stort sett hela dag! Men de är fint och mysigt ändå tycker jag bara att de är slask.. usch..

någon ville inte va me på bild..

Agge man tänkte "smygfota" också, duktig!


ska aldrig logga in på något igen hemma hos empiie..!

Såg Emelies fina bloggrepe nu dåra, men den va ganska lindrig om man jämför med de som skrivits på facebook! Nu är jag i alla fall hemma och jag trilla inte en enda gång i backen hos Emelie! (möjligtvis snubblade till lite en gång..) Nu ska jag va lite duktig och försöka städa mitt sum som liknar så att säga skit! (Y)


bloggrape

Hej bloggen, Emelie här =)

Ebba glömde logga ut från sin blogg såg jag nyss så passar på hihi BLOGGRAPE!
Aja Ebba gick nyss, hoppasn hon klarar sig ner för backen utan att ramla.. så klumpig som hon är :P näärååå hon e lite söt också.. (A)

Det var allt för mig, undra vad Ebba säger om det här.. Hmm det får vi väl se..

HEJDÅ :D


facerape krig me empiie

Sitter hemma hos Emelie med te och tv tittande, vi har även käkat pizza och allmänt degat idag. Efter skolan drog vi till vällingby och kollade i lite affärer och då träffade vi August och hans kompis en snabbis också. Vet inte riktigt när och hur jag ska hem men de löser sig väl.


Ligga?

Nu har Kajsa åkt hem och jag är själv och har tråkigt. Men ska nog sova nu, så man är pigg första skoldagen. Men de kommer jag ändå inte va, förkylningen har ju satt sina spår igen.. Men men, man får göra de bästa av situtionen.


Halloween partyy!

Lånade lite bilder från Sara, finns mer på facebook dock. Orkade inte lägga upp alla och de är så jävla synd att massa bilder försvann..


Två bilder från i fredags då vi var i hallonbergen

Hade ju feber, så höll mig helst ute för att kyla ner mig..


Halloween fest ikväll då!!

Runt fyra tiden drar vi ner till spånga och köper lite grejer för att sedan rulla vidare hem till Carro. Där ska vi göra oss i ordning inför kvällen och tagga till och så. Så jag kommer antingen höra av mig ikväll då vi kommer hem eller imorn då jag vaknar. Tjaaråååå!


hals helvete

Hade ingen ork till att skriva igår då vi kom hem, vi käkade och sen gick vi och la oss. Men vi var iallafall på nån fest i hallonbergen, det var helt okej där bara att jag kände av febern senare mot kvällen och de är ju lite jobbigt men men. Vi var inte kvar så länge och på bussen hem träffade vi lille Erik och jag var ju tvungen att mobba honom lite för en grej som hände i uppsala.. heheh. Men nu ska vi strax hoppa in i duschen, så fort vi orkar resa oss ur sängen.. Får se senare om jag får tag på nå bilder från igår, för de va några som gick runt och fotade iallafall. We'll see.


Tänkte bara meddela att jag lever :)

Idag har vi inte gjort någonting.. vi gick upp vid kanske ett - halv två. Då käkade vi och tittade på film och de gör vi än, eller ja maten är slut men vi tittar på film iallafall.


Ännu en rolig video vi hitta!


En rolig video jag och kajsa hitta


stämnings prutt!

Nu är Kajsa bajsa här och vi ska åka ner till spånga och hyra film, känner att jag börjar bli sjuk så ska va hemma och ta de lugnt ikväll för att piggna till lite. Och ska fundera över mitt lilla dilema, ska jag va french maid eller skolflicka?!?!?!?!?

snart är ju lovet slut.... !

Nu ska jag ge mig iväg igen, jag ska in till stan med Linn och senare kommer Kajsa också. Hon ska va hos mig nu restan av lovet så de ska bli skoj! Inne i stan ska vi ju framför allt möta upp Kajsa men även kolla i lite affärer och kanske ta en fika, nice!


mina fingrar är som små isklumpar.. mys

Nu är jag hemma igen, med förfrusna fingrar. Så de jag skriver nu har jag behövt anstänga mig för att kuna knappa in. Men som sagt träffade jag Caroline, jag åkte till henne och vi satt i starbo och bara snackade och tog lite frisk luft. Nu ska jag se om de finns något gott att äta och sen sjunka ner framför tvn. CYAAA!


måste röra på mig!

Blev inget med Linn ikväll så jag far över till Carro nu för en liten kväll promenix!


det kurrar i maagen!

Blev en snabbis hemma hos August för de drog ut på tiden lite att shoppa med min käre mor, så jag kom inte till Agge förens vid 2 tiden och sen skulle han jobba vid kvart över 4. Så var de med de, nu är jag i all fall hemma och ska käka snart (hoppas jag, inte ätit på hela dan..). Senare ikväll tror jag att jag och Linn ska hitta på nått, vad de blir vet jag inte än.


-

Nu ska jag iväg och kolla lite i affärer med mamsen, sen åker jag vidare hem till August.
Ciao for now!


Ooooch så var man hemma igen!

Linn kom till mig runt halv åtta och då körde min bror oss till kista. Vi såg den här "Scott Pilgrims .. nånting nånting.. ". Den var fan heelt rubbad, hela filmen var typ som ett tv-spel. Men de var faktiskt ganska kul.. Sen blev de ju lite popcorn krig mellan mig och Linn också.. hehehehe! Men anyway, nu är jag hemma och snackar med Kajsa bajsa. Look at some piics!

myys kväll! =)


back at home

Nu är jag hemma, har vart i stan med Carro och Mia och köpt grejs till halloween. Men vet inte riktigt än vad som händer ikväll, men nått vill jag i alla fall hitta på så vi får se :)


mooovie

Nu kom Emelie hit och vi ska se film, MYS!


juppjupp

Nu har Agge man dragit och man sitter själv hemma,
får se vad man hittar på nu :)

to much for you :)

Äntligen en natt man sovit bra! Men helgen har vart trevlig och nu har man en veckas looooov framför en! Igår gjorde jag och Linn stort sett ingenting på dagen och på kvällen drog vi med Jacke och Matte hem till danne och såg nån fängelse film, den va fan bra. Drog hem tidigt, vid tio tiden men då träffade jag Adam ett tag ute i kylan. Nu ligger jag bara och slappar i sängen men borde egentligen gå upp och börja klä på mig me tanke på att August kommer snart. Sååå CYA!

snygga bruuuudar!


RSS 2.0