idag bär det av!

Idag ska jag till skolan och gå på en och en halv lektion för att sen möta upp mor min i kristineberg och ta taxi till arlanda. Där kommer vi möta upp Kajsa och Maria och åka till BARCELONA! Om inte planet krashar.. Får se om jag kommer få tillgång till nån dator där, annars hörs vi på söndag Baj bajjj! :)


o m g !

Åååååh herregud!! Imorn åker jag och bästavännen Kajsa till Barcelona! Helt sjuukt va kul vi kommer ha, vi kommer hem på söndag så vi kommer ändå hinna med en hel del bus hihi! Nu gäller det bara att packa klart, det är svårt för mig för jag får panik och tror att jag kommer glömma en massa viktigt hemma!! Men men glad är tjejen iallafall, YEAH!


liiiite stressad nu, ja!

Dagen har vart riktigt seg faktiskt.. Är redan skoltrött, höll på å somna redan på första lektionen.. illa! Efter skolan tog jag och Emelie en snabbisnabbi sika i vällingby innan jag drog hem och då kom Liam över. Han var dock inte kvar länge.. Men nu packar jag lite lätt och sen får vi se vad jag gör ikväll. CIAO 4 NOW HOES!


tisdag

Snart dagst att börja rulla mot skolan för första gången på typ lite mer än en vecka! Fint väder är det också, och imorn åker jag till Barcelona! YEAY! Måste kila nu, ciao!


satan va långt de blev! Creds till den som orkar läsa mitt babbel! ;)

Tjenixen! Long time ago, no joke! Men har ju spenderat lite tid ifrån orten och vart på landet minsan! I fredags dygnade jag och min kära Sofie och det var inte så hemskt att hålla igång hela dan ändå, där ser man. Andreas, Patrik och Martin hämtade oss och vi åkte till väsby där vi åkte massa cross och fyrhjuling, Andreas lärde mig till och med att köra crossen! Måste ju säga att lite grym var jag allt, heheh. Sen var dom snälla nog att köra mig hela vägen till landet. Då var jag med Kajsa bajsa men jag jag somnade faktiskt vid elva tragiskt nog.. På lördagen solade vi, planerade Barcelona (som är sjuukt snart!!), chillade och sen på kvällen/natten var vi med Wille och Felix och levde rövare, antar att man kan kalla det kul? Jaja, jag kom hem igår iallafall och då mötta jag upp Sofie inne i stan och vi spatserade runt lite innan vi rörde oss hem till mig, då kom även Andreas, Patrik och Martin över (jaa vi är ganska mycket med dom nu för tiden). Sofie förgade mitt hår och sen drog vi alla till ängby badet med lite mer människor och grillade. Det var jätte mysigt, med trevliga människor, mer eller mindre.. Sen vid tre tiden kom jag hem och då snackade jag med lillskiten Liam som har vart nere i skåne nu ett par dar.. duming..! Men nu är han iallafall hem men bara för det har jag inte kunnat ses idag.. Jag har haft plugg upp över öronen och sen var jag med mamma i kista och köpte lite grejer till Barcelona.. Får träffa han imorn då. Men nu är det sängen och lite välförtjänt godis som vänta!

snygga brudar? hell yeah!

Otroligt pigga efter en halvtimmes sömn inatt! Strax kommer Patrik och hämtar oss och då ska vi antagligen åka hem till honom med Andreas och Martin. Senare idag åker jag till landet och är med min familj och Kajsa bajsa i helgen så skriver nog inget förns jag kommer hem igen skulle jag tro, får se om jag låter Sofie underhålla er så länge eller om ni ska få en liten break från läsandet.. We'll se, CIAO!


Softarn in the house

Tjaabaaa bloggish!
Nu är klockish 06.50. Vi är pigga och glada som små snoppar! Just nu sitter Ebba och fixar naglarna. Jag kollar på Star Wars.
Idag har jag och Ebba varit busiga. Jag gjorde en liten brasa av Patriks älskade Joda och Ebba fick sin fimp i ögat tack vare Andreas. Patrik fick även något medel i ögat som jag dränkt Jodas i så han skulle kunna brinna som bäst. Nu vilar han i frid.
<<<<<<<<<<<<<bye Hoes and boats


Till Liam

Om du läser detta vill jag bara få fram att jag är ytterst besviken på dig. Har försökt få tag på dig ett antal gången utan framgång, det är faktiskt krisviktigt..


hej alla barn!

Hej.. igen.. Vi är fortfarande uppe! Har käkat nudlar och nu tittar vi på film och snart/senare kommer även två charmiga videos upp.. klockan är 05.25 så vi har rätt att va onormala för tillfället!!


04.30 mycke sjukt händer på natten..

TJABBAA! Sitter hemma hos mig med Sofie, tänkte dra dagen lite snabbt! Åkte hem från uppsala vid fyra tiden och då drog jag hem och tog farväl av mina föräldrar då dom åkte till landet. Senare kom Sofie, Martin, Patrik och Andreas och hämtade upp mig, vi drog och käka på nån grill innan vi åkte hem till Patrik och började mecka (som vanligt). Vi var där och chillade ett tag innan vi drog hem till Andreas där vi tittade på film och umgicks. Jag och Softarn kom hem till mig för inte så länge sen med planer på att dygna!! Wish us luck!

man har rätt till att va ful den här tiden på dygnet!


livet är hårt..

De är tråkigt när Kajsa städar badrummet..
jag ligger och halvsover på golvet, ganska obekvämt...

hej å håååå!

Såååå, fick ingen tid att skriva igår som ni kanske la märke till. Jag, Kajsa och Marie (Kajsas mor) drog till sjukhuset en sväng för nåra läkare ville kolla på Kajsas tand, sen när vi tillslut fick ta oss därifrån drog vi och kollade på en lägenhet som Kajsa var sugen på att flytta till. Sen när vi var klar med allt tråkigt stressade vi hem, fixade oss lite snabbt och käkade. Maria kom över också. Sen satte vi oss på cykeln och mötte upp Benny för att göra lite affärer inför kvällen och sen gick vi och mötte Liam vid tåget. Sen bar det av hemåt igen för att fixa det sista innan vi drog till humc där vi grillade, umgicks och krökade med folk. Sen runt halv elva rörde vi oss hem till Maria där vi fortsatte och spenderade kvällen/natten fram till fyra då vi drog hem och vi gick väl å la oss vid sex tiden nån gång. Liam och Elias (som sov hos oss i natt) drog tidigt och nu är det bara jag och Kajsa bajsa kvar, vet inte riktigt va vi ska hitta på, jag ska ta mig hem nån gång också. We'll see!


a shorty

Halloj, vi somnade riktigt tidigt igår.. lite efter tolv bara.. heh. Idag känns de som vi har mycke att göra innan kvällen rullar in. Så jag hör mig då jag får tid, pussen!


kajsa luktar fis

Tjabba! Nu är jag i uppsala hemma hos Kajsa bajsa. Tidigare idag träffade jag Linn och vi tog en fika i stan sen rörde vi oss till tanto där vi satt och chillade i solen. Ikväll ska jag och Kajsa träffa Maria och dra ner på stan och kolla läget, så det är de vi ska göra ikväll. Höööööööööörs mer senare, ciao!


On mah way

Nu ska jag möta upp Linn och vi ska röra oss in mot stan för att de en fika ute i solen! Sen åker jag till uppsala senare nån gång, jag hör av mig då jag är hos min fina Kajsa! :)


såååja

Tjenixen! Blev i inget skrivet igår heller! Aja i söndags iallafall, Andras, Patrik och Martin plockade upp oss och då åkte vi till nån brygga där vi satt och myste och snackade. Sen åkte alla förutom jag, Sofie och Andreas hem och då gick vi in i en nerlagd fabrik, fy satan va läskigt de var därinne! Höll fan på å skita ner mig.. Aja sen åkte jag hem och var hemma hyfsat tidigt och Liam kom över och spenderade natten med mig, sov i 20 minuter den natten.. kul! Vi satt uppe och tittade på film hela jävla natten.
I måndags var ju ja goch Liam inte jätte jätte pigga.. Han drog lite efter fyra och då kom min lilla Sofie över och vi drog ut och träffade lill Agge ett tag innan Patrik och Andreas kom å hämta oss. När vi väl blev upp plockade åkte vi till Martin och hämtade honom sen åkte vi till mitt landställe var där ett tag och sen åkte alla hemåt och då åkte jag hem till Andreas en sväng innan han körde hem mig.


Softarn här!

Cha Cha Bloggen!
Idag har jag och ebba tagit det lugnt, vi var först hemma hos henne som sagt och sen kom Andreas och hämtade upp oss. Vi hämtade sedan Martin och drog till kanan badet och chilla. Efter ett tag kom även Patrik. Vi åkte hem vid halv 7 och åt middag, jag åt hos ebba också h3h3h3h3h :) Nu vet jag inte vad vi har för planer ikväll men något hittar vi på! Kvällen startar nog med Andreas Martin och Patrik. Förhoppningsvis drar vi iväg till ebbas land imorgon kväll. :) Nu ska vi gå en liten puff promenix hörs sen.
Bye Bye hoes and boats!


de är så vi rullar

Nu är Sofie hemma hos mig och hjälper mig att fixa håret, vi måste tydligen skynda nu för att boysen klagar på att de är uttråkade och vill att vi ska bli klara. Så får se vad vi tar och hittar på men strax ska iallafall Andreas plocka upp oss. Så ciao for now!


oj oj nu blir de ännu ett långt inlägg!

Då skriver jag ett inlägg om både fredag och lördag dåra! I fredags hade vi sovmorgon och sen bara en lektion innan vi slutade, SKÖNT! Då när vi slutat kom Patrik och Nico och hämtade mig och Sofie och vi åkte ut till ekerö, där Patrik bor, dom höll på och mecka bil medan jag och Sofie satt å chilla i solen men de dröjde inte länge innan de fick oss i arbete också. Jag har för första gången i mitt liv bytt däck på en bil och bra gick de också!! Sen kom även Martin och Andreas och när vi var klara med att pilla på bilen åkte vi lite cross och fyrhjuling, grymt länge sen jag åkte cross och första gången jag åkte fyrhjuling, sjuuuukt kul vare! Ja men när det var färdig lekt åkte vi till barkaby där det var nån bil träff, as mycke bilar och folk. Vi träffade även Anton, Koffe och Jonas där men sen skulle vi som va med från början dra vidare till väsby för att titta på race. När vi kom dit började racet precis fast det dröjde inte länge innan snuten kom och avbröt allt.. Då drog vi in mot stan för att käka på donken och där stötte jag på en gammal barndomsvän som jag inte träffat på flera år så jag satt och snacka med henne ett tag innan vi var tvugna att dra. Då drog vi tillbaka till barkaby och då var de helt dött där (vid halv två tiden) så det var ju inte värt att va kvar där.. Vi åkte och plockade upp Liam i blackan efter lite krångel att få tag på han, jag och Liam drog åkte hem till mig vid tre tiden och då satte vi oss och kolla film innan vi gick och la oss vid typ sex tiden..

Igår dåra, lördag. Jag åkte hem till sofie vid två tiden och chillade hemma hos henne innan Martin och Andreas kom och hämtade oss och då åkte vi ut till ekerö igen. När vi kom fram dit åkte vi nästan direkt, vi tog fyrhjulingen och crossen och åkte ut i skogen till ett mysigt litet kärn där vi satt och grillade och lekte med motorerna. Riktigt mysigt må jag säga, fast de blev lite matkrig mellan Sofie och Patrik.. Vi drog tillbaka till PAtrik sen och spelade tv spel, spel, såg på film, hade matkrig, vattenkrig, och umgicks. Riktigt trevligt! Sen vi ett tiden drog vi därifrån fast jag var ändå inte hemma förens vid två för de va en jävla polis check som tog lite tid. Men när jag väl kom hem slockna jag inom en halvtimme!

Jag ska lägga in bilder så fort jag får dom, Patrik ska skicka! :)


more later

Vart inte hemma nått igår så det blev inget skrivande, men man kan ju lätt säga att det var fartfyllt igår. Jag berättar mer sen, för nu ska jag och Sofie käka (vi sitter hemma hos henne) och sen kommer Patrik och hämtar oss.


Har har vi Liam och hans vänner på spelningen


Får panik

Jag har absolut inget å göra! De är inte bra på tv, kan inte kolla facebook för där håller jag på å laddar över en video och de är samma sak på youtube, jag snackade med Liam men han försvann nu(?), alla här hemma har gått å lagt sig så jaaa, jag får panik! Och jag kan inte gå och lägga mig förens videorna lagts över heller..


Har en känsla av att de här kan bli ett långt inlägg.. (hade rätt)

Oj oj oj, vad slarvig jag blivit med mitt skrivande! De beror på att jag börjat va ute mer på kvällarna nu under vecko dagarna, de påverkar faktiskt mer än mitt blogg skrivande, de skadar min skolgång lite gran.. Jag kommer hem sent, vilket gör att jag är uppe längre, vilket gör att jag försover mig, vilket gör att jag stressar, vilket jag att jag är seg hela skol tiden och sen börjar det om.. Jag behöver lov helt enkelt!! Nu är de ju fan bara en dag kvar och ikväll får jag va uppe sen för jag har sovmorgon till tjugo över elva imorn! Men jaa, jag tänkte berätta om både igår och idag då i det här inlägget.
Så de kan bli mycket! Är ni beredda??

Igår skippade ju jag och Sofie som sagt två lektioner och då kom Jonas, Anton och Koffe och hämtade oss hemma hos mig. Vi åkte till vällingby och tog en mysig fika och sen fick vi skjus till skolan, gentlemän jajmen! När vi kom till skolan hade vi bara två lektioner kvar så det gick fort iallafall (fick veta att jag fick g på mitt matte prov!! Oväntat som satan!).  Efter skolan kom mamma och hämtade mig och Sofie och då åkte vi till snut huset i solna för jag skulle förnya mitt pass, sist gick de ju inte men nu så är det fixat! Sen åkte vi hem till Sofie och stressade i oss mat, magknip och håll fick vi sen då vi rushade till tuben för att åka tillbaka till skolan. De var frispel som vi ville kolla på, dessutom skulle Liam vara med och spela (video kommer senare, då den laddat klart), annars hade jag nog inte vart lika intresserad (hade nog inte vetat om de annars). Ja så vi var i skolan och tittade på de, sen efter stod vi nåra stycken och snick snackade lite utanför. Vi alla skildrades och åkte hem var för sig, men då jag kom hem var inte mina päron hemma så då ringde jag över Liam för att få lite sällskap. Han var kvar till ett den lille spillevinken, vi glömde bort tiden kan man ju lugnt säga! Jaa så igår blev de en sen natt för mig igen.

Vilket gjorde att jag försov mig imorse med! Vaknade en kvar innan jag var tvungen att dra mot bussen, konstigt nog hann jag både fixa mig och ta bussen! Fast helt kry kände jag mig inte så.. Idag i skolan hade vi inte vanlig dag heller, vi hade nån liten föreläsning om sex och samlevnad och sen tittade vi på en film där alla smittades av hiv?! Kids, använd kondom!! Efter 'skolan' drog jag, Carro och Emelie in till stan, vi skulle till national muséet.. Vi satt utanför ett tag och satan va varmt och härligt de var! Jag satt i bara linne ju för fan, helt sjukt men nu är de ju fan vår! Aa men vi gick ju in på muséet tillslut, anledning till detta var ju att vi fått en uppgift i bilden att vi skulle dra dit och kolla runt och svara på massa frågor. Sjukt lärare som lägger en sån uppgift på vår fritid och om vi inte gör de får vi ig på hela kursen?! Aja, vi fick de gjort iallafall (bilder från den soliga dagen kommer upp så fort jag fått dom från empie). Sen efter köpte vi varsin coffee coler och satte oss i solen och tog en puff, as skönt väder! Vid halv fem tiden började vi röra oss tillbaka till orten och då åkte jag hem till Sofie, tog en kopp te och spelade lite kort och sen åkte vi till vällingby där vi mötte upp Carro. Vi drog på bio och såg 'i am number 4'. Den var faktiskt bra (tänkte skippa snacket om hur bra filmen var eller om vad den handlar om, tycker inlägget är långt nog som de är?). Efteråt tog vi bussen hem och jag var hemma lite efter nio och nu ligger jag i sängen och har käkat och ska strax mysa ner mig och titta på film.

Oj, applåder till den som orkar läsa hela! Men men, bilder och videor kommer senare. Pöss på rumpan!


charmtrollen!

Gårdagen blev aldrig skriven så tänkte att jag skulle skriva lite kort nu. Efter plugget drog jag hem till Sofie och dit kom även Anton och Koffe, vi satt och tittade på film. De drog och Liam kom och vi käkade, flummade och var som vi var helt enkelt. Sen åkte Liam hem och vi blev upp plockade av Anton och Koffe och vi gled runt lite och sen fick även jag och Sofie köra!! Enligt mig gick de faktiskt skit bra men jag tror anton har en annan åsikt.. Aa men sen drog vi hem till dom och tittade på tv och videos. Aaaanyway, tillbaka till idag. Jag sitter hemma hos mig med Sofie och Anton och boysen ska snart plocka upp oss, får se vad vi hittar på. Vi börrjar inte förens vid halv två nån gång så det är ju skönt (om jag ska va ärlig orkade jag inte gå på de två första lektionerna.. ) CIAO!


runt å runt å runt

Vi drog ut tillslut, vi var och åkte bil med Björne och vi träffade även Nico ett tag. Vi var å gled runt på en parkering och jag och Sofie fick för oss att vi skulle ligga på motorhuven då Björne körde runt i cirklar, ett tag där höll jag verkligen på å ramla av.. Men nu måste jag fan ta å sova, min sickness vill aldrig gå över.. Lägger upp bilder imorn, pöss pöss!


vadå? vi har väl all inteligens som behövs?!

Tjabba, sitter i soffan och myser med Sofie hemma hos mig. Vi sitter och funderar på vad vi ska hitta på för bus, vi måste ju ändå ut i det fina vädret! Efter skolan idag var vi först med Carro i vällingby en sväng men sen åkte vi två hem till mig och även Liam kom över ett litet tag. Han slog mig.. hårt.. i ansiktet.. han är dum..


oh hot damn

Tjaaabba, hemma i stockholm nu och längtar redan till nästa gång jag ska få dra härifrån. Igår var som sagt vi tjejer nere på stan och tog en mysig kvällsfika med massa babbel och varm choklad, hehe. Sen vid elva drog vi och bowlade och gjorde de fram till tolv. Jag låg 50 poäng efter både Kajsa och Maria.. Men nog om bowlingen, hehe, efteråt drog vi och träffade Elias och nåra av hans polare. Vi var hemma två och då tittade vi på film innan vi gick och la oss därefter. Idag har jag och Kajsa endast legat och degat i soffan framför film som de lata säckar potatis vi är. Nu ska jag ta och krypa mig till kojs, inte fått så mycket sömn i helgen trots allt och så upp tidigt som satan imorn.. Bilderna jag lägger upp nu är från fredag kväll och lördag morgon, kajsa har bilderna från lördags kväll så jag ska be henne skicka dom till mig imorn nån gång.


kajsa luktar bajs

Tjabba, jag ska ner på stan nu med Kajsa bajsa så jag skriver mer när jag kommer tillbaka hem till stockholm. Bye! (då kommer även bilder upp)


girls night oooooooooooooout!

Nu har vi precis vräkt i oss hamburgare och ska strax röra oss ner mot stan för att möta upp Maria och ta en fika i vår värmen. Och sen bär de ju av mot bowlinghallen som sagt, så mer får ni höra från oss later!


sega tjejer

Nu har Liam dragit och de är bara jag och Kajsa kvar, vi ligger helt utmattade i sängen efter en natt med så lite sömn.. Ikväll blir de till att käka hamburgare, ta en kvällsfika på stan med Maria och sen ska vi tre röra oss mot bowlinghallen klockan elva. Så de blir nog en något lugnare kväll idag än igår iallafall :)

old pic on me and kajs


hejsan

Tjabba, såg Kajsas fina och tidiga inlägg där vid sex tiden. Jag är dåra i uppsala, glömde säga det tror jag. Kom hit igår efter skolan och tönten Liam hakade på. Vi käkade hemmagjord pizza, sen mötte vi upp Elias och tog en fika på stan, gick på bio och såg en skräckis (the boys höll på å skita ner sig) och sen tog vi en promenad genom stan. När vi väl kom hem tittade vi på massa filmer och vi somnade väl vid 8-9 och vaknade vid 10-halv 11. Mycket sömn... Nu har Elias dragit och resten av oss sitter som döda potatis säckar i sängen och alla håller på med sitt eget. Liam lyssnar på min ipod, Kajsa spelar spel på sin lur och jag sitter här och skriver. Får se hur resten av dagen kommer se ut. Ciao for now!


Fitness!

Tjena!! Nu är man uppe tidigt alltså! Igår kväll satt jag och pluggade och bestämde mig för att lägga mig tidigt för att sedan kunna ta en joggingrunda nu på morgonen. Gick upp halv 6 och redan klockan 6 var jag i löparskorna och iväg! Nu har jag precis kommit in och är svettig som ett as. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag laga en ordentlig frukost åt mig själv. Resten av dagen tänkte jag ägna åt att städa och förbereda middag, mina päron har nämligen varit borta några dagar och kommer hem idag så jag tänkte överraska dem med ett snyggt rent hem och en god middag. Sedan blir det väl yoga och efter det krypa ner i sängen och läsa! Puss på er!


snart helg!!!

Var inte med Linn och Richard länge, utan bara en liten snabbis. Sen vid nio tiden kom Liam över en sväng och han drog ganska nyligen, så nu är de sängen som gäller för mig. Natti!


be ärr be

Ska ut och träffa Linn och Richard nu över en smoke, CYA!

ouuups?

Sitter och snackar med Jonny boy på skype och vi hade en intressant konversation om sex med mera..

Jag(seriös): ja asså könsjukdomar är som pokemon, man är inte bäst förens man har allihopa.
Ebba Sundewall(seriös): asså jag hade faktiskt allihopa!!

De blev väldigt fel! Jag menade ju pokemon! Men nej, nu har lille Jonny skrivit ut de på facebook.. Payback is a bitch! Aja skolan idag var ovanligt chill, hade typ två - tre timmars hål timme som spenderadesmed kort spel. Sen på idrotten råka jag slå till Alle i ansiktet.. Sojjy.. Jag gick direkt hem för att plugga men de gick inte direkt som jag ville.. Bättre lycka nästa gång!


kaffe?

Hej alla ni som läser min blogg, ja mamma, pappa å brorsan då! Skolan har väl vart precis som alla andra skoldagar skulle jag tro. Efter skolan mötte jag upp Liam i vällingby och vi tog en fika i vår solen (nej jag klagade verkligen inte på att jag fick solen i ögonen, absolut inte.. att man aldrig kan va nöjd). Nu är jag at home igen och ska snart sätta mig och plugga matte, de blir väl mitt kvällsnöje de..

old picie


snabbis

Hejsan svejsan, de var ju fan ett tag sen jag hade tid på mornarna att göra ett litet inlägg. Men måste faktiskt börja kila till skolan nu, så vi hörs senare. Ganska mycke senare för idag slutar jag sent, yeay -.-


snabb sammanfattning av en roligare tisdag

Idag har de vart tyst! Började dagen med att hälla en kopp te på mig själv i sömnen.. Och åt en macka i sömnen också så jag bet sönder tungan på mig också.. bra start på dagen! Efter skolan åkte jag och Sofie hem till henne och käkade lite, drack te och så sen mötte vi upp min bror i spånga för att åka gemensamt till snuthuset i solna. Vi skulle förnya passet men de va föör mycke folk så vi gav upp, så vi åkte hem till mig och köpte mat på vägen hem. Efter vi käkat var vi lite duktiga och pluggade matte, eller jaa, jag gjorde de iallafall. Men de tog inte lång tid innan vi (jag) tröttna så då träffade vi Anton och Koffe istället, vi var ute och gled i bilen och körde vilse lite då och då, hehe.. Men nu är jag hemma iallafall och ska strax sova, nattio!

Alive

Shululululu, siter i sängen hemma hos Sofie med självaste Sofie brevid mig. Liam drog precis, vi har spenderat tiden efter skolan här hemma hos Sofie med film och kortspel. Skolan var väl precis som alla måndagar är skönt att den snart är slut och då är de bara fyra dagar kvar til helgen. Vad jag och Softarn ska hitta på nu vet jag inte riktigt, men nått lär de väl bli!
p.s. Liam är sämst d.s.


life is a highway

Nu är man hemma igenoch ligger i sängen och tar de rejält lugnt efter en fartfylld helg. Vi blev hämtade av boysen och åkte hem till dom i lunda, vi satt och tittade på film och kakor. Fast dom gick inte åt... men men, näste helg står dom för bakningen sa dom! Men men, nu har man en till vecka med plugg framför sig innan de blir helg igen..


nämen tja!

Igår kväll drog jag och Sofie hem till junsele pojkarna i lunda, där var de chill och vi hade det trevligt. Senare kom Liam också, de flesta drog så de bara var jag, Liam, Anton och Koffe kvar och sen var Anton och Koffe snälla och köra hem mig och Liam hem till mig. Då jag och Liam kom hem satt vi och tittade på tv och vid fyra tiden knackar de på fönster på baksidan (i vardagsrummen), då är de Sebastian som smygit sig in på vår baksida då han såg att lyset var tänt. Jag stod och snackade men han ett tag sen gick jag och Liam och la oss. Idag gjorde vi inte ett skit förens vid fyra tiden, innan låg vi bara i sängen och kollade på roliga videos. Vid fyra åkte Liam och jag åkte hem till Sofie, och just nu håller jag och Softarn på å bakar för fullt. När vi är klara ska Anton och junsele pojkarna hämta oss, vi ska ha en liten fika hemma hos dom, så mysigt så :)


bilder från igår


hej å hå

Gårdags kvällen ja.. Vart fan ska man börja? Jag mötte ju upp brudarna i spånga som sagt och vi tog bussen till alvik, för att därifrån ta tvärbanan till liljeholmen och därifrån tuben till telefonplan och där mötte Liam oss. Så vi fick oss allt en åktur där på kvällen. Först då vi kom dit var de bara massa boys där och ganska stel stämning, men de lättade upp ganska fort och några brudar kom. Vid halv tre tog jag, Carro, Sara och Liam taxi hem. Carro och Sara hoppade av vid spånga ip och jag och Liam fortsätta hem till mig, vi satte oss och tittade på tv och svepte nått glas och snackade om allt möjligt. Men vid halv åtta tiden somnade vi och vakna sen lite innan tolv då Sofie ringde. Nu är jag hemma hos Softarn iallafall och Liam har åkt hem till sig, kom hit vid halv fyra skulle jag tro och vi har inte gjort mycket annat än att titta på film, umgås och ta de lugnt. Men de är så trevligt så med min älskade Sofie :)


ciao bella!

Hahah såg vilket fint inlägg Empie hade gjort nu, tack sweeety! Me love you toooo!
Nu ska man till liljeholmen med brudarna, där ska vi på nån fest som Liam bjöd oss på (bra man man har ibland!). Så jaa, där spenderar vi kvällen, ska se om jag kommer ihåg att ta bilder ikväll.. Brukar va dålig på de men kan ju alltid försöka! :)


EMELIE!

TJAAAAAAAA :D

Ebba glömde logga ut hihi :)

Har inte mycket att säga faktiskt.. hmm tänkte aldrig jag skulle säga det här men min ebba är bäst ( sorry sofie ).. hihihi love youuuuuuuu <3<3<3


RSS 2.0