this is why

Tjosan! Sitter hemma hos Liam nu, som redan har gått till skolan.. Men jag börjar inte förens klockan tio, så jag chillar här så länge. Igår var jag ju med Andreas som sagt, han hade köpt mass bullar så vi åkte till ängby badet och satte oss och käka dom i solen, jag lekte även lite med änderna. Sen gled vi mest bara runt och vid sju nån gång körde han mig till Liam och som man kanske kan räkna ut då så sov jag över. Men men, idag kommer jag dra tidigare från skolan för min fina bror tar ju fan studenten idag!! Ska gå och se hans utspring och senare så har vi hans studentmottagning hemma hos oss. Usch jag kommer behöva va finklädd.. :P

stress för fan!!

Tjabba, det blir ett snabbt och stressigt inlägg för när som helst kommer Andreas och hämtar mig. Efter skolan var jag med Caroline och fikade, jag fick faktiskt en gratis fika, den du! Sen åkte jag hem och då duschade jag och nu kommer Andreas strax som sagt, vet inte vad vi hittar på men men. Senare ska jag över till Liam där jag antagligen sover över sedan. Ciao!


fresch

Hellu, var ute hela tin istället för att dra hem till mig. Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och tvn på och funtar på att sussa snart. Inte sovit så mycke den här helgen känns det som.. Men men de va allt för mig just nu Ciao!


bleeding is a luxury

Nu har jag precis slevat i mig massa glass, mumms!! Liam är påväg hit och när han kommer ska vi ut en sväng innan vi drar in till mig. Kajsa åkte hem vid fem tiden btw, jag och pappa körde in henne till centralen. De är de enda jag vart ute idag, då jag gått från huset till bilen och tvärtom... Därför känner jag att jag måste röra lite på mig nu när Liam kommer.


Resultatet efter färgningen

Bilden är tagen med blixt så sådär ser de bara ut i solen typ. Annars är det lite mörkare än på bilden, men men nöjd är jag iallafall!! :)


en helt vanlig lördag

Tjenixen!! Vi drog ju till Oliver igår som sagt, vi satt ute runt en brasa med glas och burkar i handen. Såklart hade Melker med sig gitarren, så lite allsång blev de då och då också!  Senare vid ett tiden drog vi in till Oliver istället och då drog jag igång ölspelet med alla. Vid halv sex gav jag, Wille och Kajsa upp och tog taxi hem och mamma var ju jätte glad att man kom hem då hon typ går upp.. hehehe.


de är så vi rullar

Tjeeeenare mannen! Nu är det så att jag, Kajsa och min käre bror Wille ska börja kila mot Oliver, vi ska dit och grilla och chilla med grabbarna. sÅ där spenderar vi nog kvällen, fast man vet ju aldrig. Hare gött, bajjj!


Sprrriten!

Mamma gick tillslut med på att åka iväg och köpa färg och de har jag gjort nu iallafall. Kajsa har färgat håret på mig nu och jag sitter och väntar på att jag ska skölja ut de så vi får se resultatet..


glömde att publicera, inlägget skulle kommit upp vid fem tiden.. ooops :P

Tjoooo!! Skolan igåår var segare än vanligt men men fick veta att jag får vg i slutbetyg i engelska, gött! Efter plugget drog jag hem till Softarn och sen åkte jag vidare hem till Liam en snabbis och senare vidare och mötte upp Kajsa. Vi åkte hem till mig, käka lite fort sen körde Wille oss till Linn där vi tillbringade kvällen. Härliga människor och alkohol. Nice, jag och Kajsa tog taxi hem vid ett och då kom Liam över till mig också. Och idag har vi inte gjort ett skit. Liam drog för en timme sen typ och då käkade jag och Kajsa frulle... Nu ligger vi något avslagna i sängen och hoppas på att mamma orkar köra oss till kista så vi kan köpa hårfärg.. Får se hur de går.. CIAAAAAAAAAAAAAAAAAAO!

pigga å glada tjejer dagen efter.. :P


sup å rulla runt

Halloj, nästan vanlig skoldag idag. Efter skolan drog jag in till stan och mötte upp Linn ohc vi åkte till täby där vi blev upphämtade av Richard, Pata och nån kompis till dom och vi åkte till deras kompis tatueringsstudio. Richard har tagit studenten idag så han var fyll och glad redan vi fyra. Vi drog hem till en annan och satt ute i solen och drack lite och hade det jätte trevligt. Härliga människor! Sen vid halv åtta kom mor min och hämtade mig, fr jag orkade inte åka hem från vallentuna själv.. hehe. Sen efter maten har jag pluggat och tagit de lugnt, har faktiskt ont i huvet nu och brjar få ont i halsen också.. Men men ska slaggish nu, ciao!


Yesterday

Igår var det ju som sagt fotbollsmatch, bromma - blackan. Tjej laget i bromma torska så de skrek om de men de är ju bara för att blackan brudarna var så jäävla duktiga och väldigt satsiga, heh. Kill matchen blev avbruten då det blev slagsmål mellan skolorna och då bromma hade bengaler (stavning?) Men jag tyckte det var kul iallafall!! Efter matchen drog jag Carro och Emelie till vällingby och tog en fika och kollade runt lite i affärer sen bar jag mig av hemåt, käkade, pluggade och sen kom Liam och vi tog de ganska lugnt för en gångs skull. Satt bara å titta på tv och var ute ett tag sen gick jag hem och sov.


god save the queen

Tjabba, sitter fortfarande hemma och tar de jävligt lugnt. Om ungefär en timme ska jag gå till bussen och jag har vart färdig fixad i typ en timme redan.. Så typiskt mig att gå upp för tidigt, men ändå ganska skönt att kunna chilla lite. Men nu tror jag att jag ska ta nått att käka faktiskt, brukar aldrig äta frukost men nu har jag ju tid över så varför inte?


fyfan va skönt med sovmorgon

Åååh va skönt, fick höra att jag börjar nån gång efter tolv imorn. Satan va sköönt och då är de ju bara fotboll sen slutar vi! Greato potato!! :)


WOHOOOO!!

Jag och Kajsa åker upp till junsele vecka 26 - 27 och vi ska bo själva i en liten stuga som vi ska hyra. De kommer bli sjuukt nice och jag längtar som ett as! It's gonna be... wait for it... legendary!

Här är stugan vi kommer bo i, inte så stort men sjukt mysigt ändå!


myskväll, ps sofie är söt

Har pluggat ekonomi för hela slanten!! Men kom faktiskt inte så jätte långt.. Nu ska jag iallafall mysa ner mig i sängen med popcorn och mitt konstigt ljusa chai tea. Så kommer min kväll att se ut, ganska myspysigt juuuuu!! :)


two out of three

Idag har jag faktiskt vart i skolan, fast mådde inge vidare.. men kämpade mig dit för att göra matte nationella. Sen blev det taxi hem och Sofie följde med och gjorde mig sällskap ett tag innan hon var tvungen att dra och nu ligger jag i sängen och myser med min kram kuddis. Ska försöka plugga.. men har verkligen ingen ork men nu är de ju verkligen inte mycke kvar!! De är ju fan bara 10 dagar kvar tills jag har sommarlov, helt jävla sjukt!


en dag i sängen

Tjabba en sjukling med 39 graders feber här! Har vart hemma idag och ruttnat, har försökt plugga men de har inte gått nå bra... Jag har pratat med Kajsa och vi har planerat en del inför sommar trippen upp till junsele, vi håller på å letar stuga att hyra och vi har hittat en vi trivs med. Imorn måste jag försöka kämpa mig till skolan, har matte nationella men får se om jag orkar gå hela dagen eller om jag bara går på provet och sen hem..


lite random bilder från veckan

Jag ligger nerbäddad i sängen med så svullen hals att till och med rösten har blivit fuckt up... Ont har jag och jag låter ju knäpp som satan! Men men, blir dags att sova strax så år vi se hur jag mår imorn.


fusk

Hejsan svejsan! Igår kom Patrik och hämtade upp mig och Sofie och vi åkte till kista för Andreas skulle köpa kläder, bra seg va han.. Sen åkte jag, Sofie, Martin, Patrik och Andreas in till stan där vi mötte upp en jobbar kompis till Martin och Andreas. Vi sex gick å såg den senaste pirates filmen på Park. Den va slut runt tolv och då körde de hem mig och när jag kommer hem så har min bror massa fulla människor över, trevliga men fulla! Och bland alla var de en 96a brud?!?! Asså Oliver, de finns väl ändå en gräns!!? Jag gillade inte henne iallafall, men men så kan de gå. Vid två tiden kom Liam över också, fast han låg uppe på mitt rum och vilade ett tag medan jag satt med brorsan polare och körde öl spel. Senare när alla har dragit förutom Melker som sov, Niklas, Sebbe och Wille dåra dåå kom Liam ner och joinade. Jag och Liam gick och la oss halv fem imorse tror ajg klockan va och gick inte upp alltför sent nu idag heller. Fast vi har bara legat och degat i sängen, men de är ju för fan söndag så då får man va lite lat! Liam drog vid fyra tiden och då fortsatte jag med att ta de lugnt i sängen. Nu har mami och papi kommit hem igen, de har vart på landet och de misstänker att jag börjar få halsfluss.. skit kul! Min hals är helt förstörd och jag kan knappt prata, får ser hur det blir med skola imonr.. Jag tänkte lägga ut nåra få bilder som är tagna i helgen.


sofie är söt :$

Halloj, det blev så att vi drog ut igår kväll. Patrik kom och hämtade oss och vi tog en sväng till bolaget och gled runt en massa, sen på kvällen drog vi och ett litet gäng till stenhamra badet där vi grillade och chillade (hehe de rimmar!). Senare på kvällen drog vi hem till Björne där vi bara tog det lugnt och sen vid ett tiden körde Andreas mig till islandstorget där jag möte upp Liam och han och jag drog hem till en av hans kompisar där även tre grabbar till. Där va vi fram till tre tiden då vi drog hem till Liam och där spenderade jag natten. Vaknade hyfsat tidigt och pratade i lur med Nicke från junsele, han var i sthlm idag men jag hann inte träffa honom... :( Men men, nu sitter jag hemma hos Sofie, kom hit för en halvtimme sen typ. Vi ska käka och sen kommer Patrik och hämtar oss och ikväll lutar det mot bio med Patrik och grabbarna men vi får se vart vinden för oss! Bilder och så kommer upp då jag kommer hem (när de nu blir).


fredag förfaaaan!

Tjosan i trosan (hihih). Sitter hemma hos självaste Sofie just nu, som för tillfället är i duschen. Skrev inget igår men det berodde helt enkelt på att jag inte var hemma nått. Drog hem till Sofie igår efter skolan och vi chillade som satan fram till åtta då vi drog och mötte upp Liam och hans kompisar i vällingby, vi gick på bio och såg fast five. Sjuuukt bra film med sjuukt snygga killar, heheh... Kom hem ganska sent, vid halv tolv nångång och då var de direkt i säng och där har ni anledningen till att jag inte skrivit något.

Idag hade jag engelska naionella, muntligt. Jag hade det med Anja och tro det eller ej men vi fick MVG!!!! Men vi har slutat nu då som ni kanske förstår och nu blev Sofie klar i duschen så nu är det min tur att hoppa in, får se vad vi hittar på senare. CIIIIIIAAAAOOO!


DÖRTY BÖÖRD

tjabba, nu är jag hemma igen, vart de i en timme. Andreas kom ju som sagt och plockade upp mig och han blev glader för ballongerna, hihi! Vi åkte och hämtade Sofie och då vi gjort de åkte vi hem till Andreas kompis och där spenderade vi kvällen, riktigt chill! Nu ligger jag i sängen och ska strax lägga mig under täcket och drömma mig bort, BAjJ BAJJ!


that's the way

Nu kommer Andreas snart och hämtar mig och han kommer få fina ballonger som överraskning!! Sen åker vi och plockar upp Sofie och så får vi se vad vi hittar på därefter. Ciao 4 now!


helloooo

Börjar med att säga GRAAAATTIS till min bror och Andreas som fyller år idag!!!
Stora pojkar bägge två!

Sååå, då var det sagt. Idag hade jag matte nationella och jag var så sjukt nervös där ett tag men de kändes faktiskt ganska bra men de vågar jag inte säga högt för de är då det slutar med ett ig.. Men men, vi hade väldigt kort dag idag så efter skolan satte jag och Carro oss i vällingby ute i solen och snicksnackade lite innan vi rörde oss hemåt. Ikväll ska jag och familjen fira min bror med god mat, vi skulle gått på resturang men min fader är sjuk så vi bli hemma men köper med oss nått gott hem istället. Sen ikväll ska jag nog ut och träffa Andreas och pojkarna med Sofie och fira Andreas på nå sätt.

Och nånstans därimellan ska jag väål försöka klämma inte lite pluggande..
(kommer inte hända..)


Jag, Lill Agge och Sofie nu innan ovädret


Låten som spelas om och om igen här hos mig


att vara sig själv är inte alltid positivt

Hej! Idag har jag blivit kallad cp, störd, knäpp, konstig och en hel del åt de hållet men vafan en vanlig tisdag dåra...


jag gör vad jag vill

Tjooo, nu drog Lill Agge nyligen och Sofie drog ett tag innan. Vi har chillat både ute och inne eller ja, jag och Agge har krigat.. Jag skojar inte då jag säger att jag är öm över hela kroppen, snart kommer blåmärkena.. Men men! Vi var ute i regnet då de haglade, spöregna och  och jag höll ju på å skita ner mig! Jag är livrädd för åska och ville bara hem och låägga mig under täcket å gråta! Men nu sitter jag iallafall själv här hemma i mitt sjukt städade rum och känner att jag behöver sällskap, hatar att va själv och jag vill bara ha nån att umgås med, en trygg axel att luta sig mot helt enkelt. Mitt humör har sjunkit drastiskt av nån anledning, ingen aning varför men men sånt får man väl leva med.

NU ÅSKAR DE IGEN HELVETE! behöver en axel ännu mer nu, aja ska lägga mig under täcket å gråta..

hatisk


Häääääj!

Hejsan!
Mitt namn är Sofie och just nu sitter jag hemma hos Ebba som för tillfället inte är här eftersom hon gick ut lite snabbt och mötte LillAugust, så snart är vi en man mer i huset!
Iallafall, igår somnade lilla Ebba tidigt, redan vid klockan 10. Mycke sömn blev det så idag var hon en stark flicka! I skolan hade vi idag ett prov i samhälle som handlade om samhällsekonomi, det gick varken bra för både mig och Ebba som är ganska säkra på ett dåligt resultat.. Imorgon väntar även ett till prov, nämligen matte nationella wuhu!.... Vi behöver igentligen plugga menmen, här hamnade jag tillslut och vi lär göra allt man kan göra förutom att plugga, h3h3.
Så ligger det till just nu.
Hare bra allihopa
MVH Sofie.


it's on and poppin

Yooo broe! Skolan var väl som vilken måndag som helst,  suck långt kvar till helg.. Men efter skolan gjorde jag iallafall sällis hem till Sofie där vi käkade innan Jonas kom och hämtade oss och körde oss hem till dom i lunda. Jonas skulle fara å hämta Koffe och då passade jag och Sofie på att hitta på massa sattyg! Kul hade vi allt! Kom hem runt halv åtta och då satte jag mig och försökte plugga lite men de dröjde inte länge innan jag fastade för facebook och tvn.. Nu sitter jag och gaggar med Kajsa bajsa seg fis i lur och ska se big brother nu. CIAO!


Resultatet av sex timmars städande!

Fy satan, va glad jag är att jag är klar med skiten! Men de kommer ju inte hålla i sig länge dock.. Ge de en vecka sen ser de ut som innan. Men jag sa kämpa för att hålla det så rent jag kan, visst blev de en viss skillnad ändå ;)


En söndag som inte kan bli värre? :P

Blev till att rusha iväg igår så hann inte skriva om vad jag skulle hitta på. Jag, Wille och Nils åkte hem till Oliveer där en del boys var, de flesta såna som jag känt ganska länge. Jag och grabbarna satt och tittade på melodifestivalen, inte helt engagerade förns röstningen började. Dåå blev de liv på pojkarna! Sen när de var slut började de spåra ut lite smått, hehe. Men nån gång efter två tiden körde Wille mig till vällingby och jag tog tuben till blackan och där mötte Liam upp mig. Vi gick hem till honom och jag tror inte de tog så lång tid innan jag somnade.. heh. Imorse gick jag upp tidigt och blev hämtad av mor min redan halv tolv, då kom Calle och Lena över en sväng (mamma och pappas kompisar) Så jag låg och halv sov i soffan då jag lekte social. Sen vid tre tiden började jag städa mitt rum (icke frivilligt) och nu blev jag klar... Satsarn eller vad?!


bara skinka

Tjaabba! Liam och hans kompis kom tillslut och hämtade upp mig och Sofie. Vi åkte till rålis och gick runt där och träffde folk, men de var så pass segt att vi alla började röra oss hemåt. Jag drog hem till Liam där jag även spenderade natten, vi tittade på tv, tog en promenad vid två - halv tre tiden, pratade och somnade sedan vid 7 - 8 nångång.. Och då kan ni ju tänka er att vi inta haft nån ork till att göra något.. vi har tittat på film igen och sen kommer mor min och hämtade mig vid fem tiden. Nu har vi gärster här hemma för att min bror fyller år i veckan så vi passar på att fira honom nu. Jag vet inte riktigt vart jag hamnar ikväll, vi får väl se!


freeedag!

Tjabba, klarat av ännu en dag i skolan! Inte många kvar nu innan saommarlovet, YEAY! Efter skolan drog jag och Sofie hem till mig och chillade galet innan Andreas kom och hämtade oss, vi träffade även Björn och Patrik. Sen blev det dags att rulla hemåt för att fetta i sig pizza. Nu sitter vi och väntar på att Liam ska bestämma sig. Får se hur kvällen slutar, ciao!


Nämen tjabba hej hoy

Tjabba jag är väldigt tidig.. Jag är redan helt klar och vi börjar inte förens tjugo över elva, kul! Men funtar på att dra över till Emelie så länge, för att fördriva tiden liksom.


Dags att sova!

Vart uppe sent igår så försov mig rejält.. Kom till sista lektionen som var idrott då vi hade cooper test. Att springa 2,4 km är inge kul på tom mage, med feber och med mensvärk, ingen bra kombo nånstans! Efter skolan åkte jag och mötte upp Linn i spånga och vi åkte till kista och kollade runt i affärer och tog en fika, men jag mådde inte så bra och var överhettad och snurrig så vi drog så jag var hemma till sex tiden. Då käkade jag och mamsen middag tillsammans och sen har jag faktiskt suttit och pluggat lite. Men skönt nog är de ju freedag imorn!! Får se vad jag tar och hittar på imorn efter skolan, har inget planerat än iallafall.


Video jag gjort

Videon är från facebook för de gick inte att bädda in från youtube just nu, så vet inte om alla kommer kunna se den


Då man behöver dig som mest

Tjenis penis! Idag har jag legat hemma med feber, alltid lika kul.. Vädret har ju vart sjukt bra så jag har faktiskt plågat mig själv lite henom att ligga ute och sola. Feber och sol är ingen bra kombo, trodde jag skulle dö där ett tag men man måste ju börja jobba på brännan nu! Funderar på att gå ut å gå en sväng, legat still hela dan och blir helt sprallig i benen. Speciellt nu när febern börjat lägga sig också. Får se hur kvällen slutar :)


går till skolan med feber..

De har vart underbart väder idag, men tyvär har jag inte kunnat njuta av det fullt ut eftersom jag är sjukt och plågas i solen.. Haft tre timmars prov idag också, två nationella på rad utan rast emellan. Gick inte soecillt bra på de andra provet då jag började få svårt att koncentrera mig och jag vart lite halv snurrig.. Efter skolan vart det direkt hem och inte göra som min bror som låg och sola, nejnej jag la mig i sängen och höll mig undan från solen och sov.. Kul.. Har faktiskt sovit fram tills nu, så har precis käkat och ska väl lägga mig snart igen. Pussio

put on a sick and fake smile..


Har saknat dig! Tack för idag


en helt ny värd

Hejsan, nu är jag hemma från farsta. När jag kom dit började vi med en fika och pratade om allt mellan himmel och jord som vi hade att ta igen, vi har inte setts på hur länge som helst så det var en heeel del. Sen drog vi till huset där hon bor och jag fick träffade hon bodde med och så. Vi gjorde inget speciellt, umgicks, pratade, flummade och hade det allmänt trevligt. Jag är så pass lat att jag tog taxi hem och anade inte att de skulle kosta så pass mycke som de gjorde från farsta till spånga.. aj aj aj. Nu ligger jag i sängen och tittar faktiskt på hockey, sverige - canada och ska hämta nått att knapra på. :)
Lite fler random bilder från barca.


happy times

Tjabba, sitter med Emelie vid datorn nu på bild lektionen. Snacka om drama de har vart nu.. en lärare som flippade lite. Men men, så kan de gå! Vi sitter mest och väntar på att de ska bli lunch så vi får fylla magen lite.
Efter skolan ska jag till farsta och träffa Linda, ska hälsa på henne och sen ska vi ta en fika ute i solen. Mysigt va? Men men nu ska vi väl fortsätta "arbeta".


en förkortat helg

Nu är helgen strax över.. Men kul har jag haft! I fredags drog jag och Linn som sagt till lunda och spenderade kvällen hos norrlänningarna. Linn drog lite efter tolv och då var jag kvar med boysen i kanske en timme eller så sen körde Jonas hem mig och på vägen plockade vi upp Liam. Han sov över och igår då han drog åkte jag med mor min och handlade. Sen kom lilla Kajsa bajsa hit och då tog jag en liten power nap. Tro det eller ej men jag var utan lur hela dagen, viste inte va jag hade gjort av han.. Sen fram mot kvällen hittade min käre bror den i soffan.. Aaanyway, jag, Wille och Kajsa drog till Oliver där nåra andra grabbar var. Vi satt vid en brasa, Melker spelade gitarr och vi sjöng, sen blev de lite "jag har aldrig" lekar, shots och groggar.. Jag och Kajsa tog en taxi hem vid tre tiden och då plockade vi upp Liam på vägen. Vi var uppe ett litet tag innan det bar av mot sängen. Idag har det inte hänt mycket, vi har chillat galet kan man ju säga. Vi har tittat på film och ätit popcorn, hehe. Liam drog för snart en timme sen och jag och Kajsa väntar på mat med tomma magar!


thank god it's friday!

Äntligen fredag va? HAft tre timmars svenska idag utan att få nå vettigt gjort så känner att jag är värd en helg! Efter skolan idag åkte jag och Carro till vällingby och kikade i affärer och tog en fika i solen, som nu är tillbaka! Riktigt mysigt. Nu är jag hemma och har precis käkat och ska möta upp min fina Linn om ett tag, vi ska tillbringa kvällen i lunda hos norrlänningarna. Vi får se vart jag hamnar inatt men så ser planerna ut just nu iallafall. Ska fixa mig lite nu innan jag behöver dra. CIAO!


å fy satan..

.. jag är så jävla trött, sovit sen klockan 7 idag! Jag tar och går å lägger mig igen..

torsdag

Dags att börja rulla mot skolan, skönt med sovmorgon då vi inte hade nån engelska idag, yeay! Jävla piss väder..


min skalle spricker när som helst

Huvudverken tar kol på mig!! Jag blir galen.. Inte mycket har hänt sen jag skrev senast, var för kallt för att dra ut och för trött för att hitta på nått. Ligger nu i sängen och har mina funderingar på att sova, är på dåligt humör av nån anledning men vet knappt själv varför men men. Tror jag kanske åker till uppsala imorn, vill iväg lite tror jag och barcelona räckte inte. Men men nu ska jag börja ta bort mitt smink och så för att göra mig reda för bädden. Puss på rumpan!

tack för att du är du


the way i do it

Liam är för seg så jag hittar nog på nått annat istället ;)


i'm back

Hello again! De var ett tag sen nu, om jag ska va ärlig så har jag inte tänk så mycket på bloggen.. he he he. Men nu ska det bli ändring på det! Igår så spenderade jag dagen med Adam efter skolan, vi hade lite krig med nötter.. jag vann! Sen på kvällen kom Patrik och Andreas och hämtade upp mig och vi åkte vidare och plockade upp Linn och vi spenderade kvällen med att glida runt och umgås. Men tillbaka till idag då. Började dagen med nationella prov i engelska, gick väl så där. Ärligt talat lite besviken på hur ofokuserad jag var.. Men men! Efter skolan tog jag och Empiiie en fika i vällingby och pratade om allt mellan himmel och jord för att sen röra oss mot skolan igen. Där var vi med på öppet hus och pratade med 95or som var sugna på att börja i skolan, gick faktisk ganska bra och vi fick varsin bio biljett för de. Sen plockade Martin, Patrik och Andreas upp mig i vällingby men var inte med dom nå länge och nu sitter jag hemma och Liam är påväg hit nu. Såååå nu har jag väl fått det mesta sagt antar jag? Juste, barcelona bilderna kommer jag lägga upp lite på måfå i lite inlägg här framöver så jag kan ju börja med ett par stycken nu.


Kajsa här

Tjaaabbaaaaaaaaa! Kajsa här :D Ebba är för upptagen för att skriva som vanligt. Den där ungen är bara ute och ränner! Själv sitter man och tjockar i sig chips och dipp :D Har inte mycket mer att skriva än så men nu vet ni att Ebba lever i alla fall :D (hoppas jag...) Puss på er!


underbart!

Tjabbaaa hallååå! Nu är jag hemma i sverige igen! Har haft en grymt tid med Kajsa bajsa och våra mödrar. HAde velat berätta allt men känns som om de skulle bli en lång roman då.. Blev inte jätte många bilder heller, tänkte liksom inte på den då man hade så mycket annat i tankarna men de blev en del bilder iallafall och dom kommer jag lägga ut lite då och då för jag har ingen ork att lägga ut alla på en gång, hehe!


RSS 2.0